Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó CYMA HK USP CM.125 AEP féláron, gázosra váltás miatt. Másodfegyver volt, keveset használt, kb. 100 lövés van benne. Eredeti dobozában, papírjaival, számlával (2023.06.), tartozékaival: akkumulátor, akkumulátor-töltő, bb-gyorstöltő, pisztoly, tár. Ára: 16000 Ft
Átvehető Budapesten, vagy Foxposttal tudom küldeni a vevő költségére.
Érdeklődni: harmincas 683 kilencvenhárom 60 vagy holysagi kukac g mail pont kom
Szintén üdv. Eladó mutàns AK ahogy képeken látható :) tokfedél fém, FPS olyan 330~ csak egyes lövés van benne. Màsodlagos volt de màr nincs szükség rá. Piros Element kamra benne.
1 db tàr van hozzà.
Akksi sajnos nincs
Első markolat
Àra: 14 000 Ft. Gls viszi utànvétellel. Lényegében leîrtam mindent. Nem most volt használva de működik.
dv mindenkinek. Eladó lenne egy MTW Dinosaur M4. Teljesen fém îgy súlya se csekély. FPS olyan 360-370~ körül mozog. Igazából kihasznàlatlansàg miatt eladó. Azonnal jàtékra vihető. Made ín Taiwan. Majd valamikor hop up gumi csere kell neki. Jó tűzgyorsasàg. Minden ami képen van jár hozzá.
1 db tàr mid cap
1 db akksi 7.4
1 db tàska
Tàvcső ha minden igaz 4x32
Első markolat
Övtáska fekete
Àra: 160 000 Ft. Gls viszi utànvétellel benne az àrban. De személyesen érdemesebb megtekinteni. Pici alku belefér.
Eladó egy JG G36 G608 keveset használt ,másodlagos fegyver volt.! Tökéletesen működik használatból eredő kopások vannak rajta fotóztam. Megbízható masszív darab 2 hi-cap tár+Red-dot
Eladó Cyma 701B. Egyszer volt pályán, ennek köszönhetően igazán jó egészségnek örvend. Sajnos a safety pöcök fele eltört (saját hibámból), de működik. Gondolom, hogy cserélhető, szerintem olcsón. 2023. November közepi vásárlás
Eredeti dobozában + 2db tárral. Igény esetén hordtáska megoldható.
Helyileg I.ker. Hattyú utca, de természetesen futárral is tudom küldeni.