A topic indítójaként szomorú hírt kell bejelentenem:
Historian Stephen Ambrose dies [CNN] Historian Stephen Ambrose, author of more than 25 books of American history -- including "Band of Brothers" and multivolume biographies of Dwight D. Eisenhower and Richard Nixon -- died early Sunday. He was 66.
"Szokásos marhaság a zseniális és legyőzhetetlen amcsikról, meg a segg hülye és béna németekről."
Te valamit nagyon nem jól néztél. Ráadásul egy rész alapján megítélni... hmm... közelít az ostobaság kategóriához.
Ebben a sorozatban igen rendesen szívtak az amcsik, és ezt jól be is mutatták. Egyáltalán nem voltak sem zseniálisak, sem legyőzhetetlenek. Elég csak Bartagnonra gondolni.
Az is más és ez is más.
Tény Ryan jobb volt, de ha a 1-5-ig terjedő részeket kicsit jobban nyomták volna a 6-10-ig egész jó lett volna. :)
Nem rossz ez így sem. Én megnéztem tavaly decemberben és az áprilisi ismétlésben. Megaztán a video mire való. :)
Én is kiváncsi voltam erre. Amíg meg nem néztem egy részt. Közelébe se jön Ryan-nak. :(
Szokásos marhaság a zseniális és legyőzhetetlen amcsikról, meg a segg hülye és béna németekről.
Pedig ezt a háborút még meg is nyerték. Nem kellene annyit hazudni mint a Vietnami filmjeikben. :(
leleveleztem a HBOval, hogy:
1. lejartak a sugarzasi jogaik, ezert nem adjak le tobbet a kozeljovoben...
2. nem arulnak semmifele relikviat (sajna, pedig a store.hbo.com-on elegge ramozdultam a temara)
3. a www.azelitalakulat.hu sem fog frissulni egyhamar (szerintem soha tobbe)...
most nezem ujra kazettan oket, no meg le is toltottem anno a kazaa-rol angolul mind a 10 reszt + werkfilm.
ma epp az Ujoncok volt soron. Szegenyeknek Liptonek az elejen (a kocsmaban) igencsak beleallnak a mellükbe. :)
Na meg mellesleg a zeneje is itt van, felirtam CDre, es most az szol ejjel nappal...
Ha erdekel vkit az a feeling ami a BoB-ból (bandofbrothers), vagy a SPR-bol "sugarzik" es ambiciot erez, hogy irjon is ilyesmiket, az latogasson el a "2.VH-s életkepek forgatokonyvhoz" (http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9076629) cimu topic(om)ba es segitsen nehany eletkeppel...
Sziasztok.
Egész biztos megvan itt valakinek az egész sorozat videón vagy valami máson. Volna oly kedves valaki segíteni abban, hogy a 6. részt pótoljam, mert a felvételem sérül Matávkábel jóvoltából, és csak most vettem észre, az HBO meg már nem fogja leadni, legalább is nem belátható időn belül.
Szal, tud valaki segíteni? Bármilen média jó. Cserébe fel tudom majd ajánlani a teljes sorozatot 10 cd-n vagy 2 DVD-n igen jó minőségben digizve. (Persze anyagáron, nem pénzért.)