Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az eladási hirdetéseket:
- csak árral, (ne kelljen rákérdezni)
- lehetőleg képpel, (sokkal kelendőbb úgy)
- áttekinthető formában (szintén kelendőbb és nincsenek fölös rákérdezések)
- elérhetőséggel, legalább nyilvános email (hogy ne kelljen értetlenkedni, rákérdezni)
kérnénk megtenni.
Tiszteletem a Hölgyeknek és Uraknak! Eladó lenne a képeken látható Fég lg 14 típusú légpuska. A tusa csiszolva, újra pácolva feketére, a dugattyú tömítés és a rugó újra cserélve. Adok hozzá egy műbőr tokot is. Jászberényben kipróbálható, érd: robika2(kukac) freemail.hu, vagy telenor3749714 telefonszámon. Irányár: 26 000,- forint.
Szép napot!3db 7.5j -os puska eladó.4.5mm-esek. BSA Supersport Angol!!! nem a Gamo SE verziós!Nálunk nem beszerezhető!Karcmentes, akár a saját dobozában átvehető.+Az első célzó egy 5 kamrás hangtompiban végződik ami fegyver acélból készült az eredeti mására.Adom hozzá az eredetit is.A Tcs sín végére szintén fegyver acélból blokkoló készítve.Ára 95ezer HW 80-as Nagyon szép állapot.85ezer Diana 26d +Gamo WR 6x40TCS-vel 60ezer.Érd Voda5257243 vagy mailban.A Gyári rúgany mindel jár az árban.További képeket mailban.Köszönőm!
Eladó a http://indafoto.hu/n látható Steyr Match PCP légpuska. Kiváló műszaki állapotban, átalakítása óta egyetlen szezonban versenyeztem vele. Ha én is koncentrált voltam, még dobogóra is álltam vele (Sziluett, HFT)
Az átalakítás Escap mester keze munkáját dícséri.
A puska 7,5J; 4,5 kaliber
Lengőcsöves, a csőfar kapott egy perselyt, így teljes felületén befekszik a csőfartömbbe. Egyedi, a csőre rögzített hátranyúló szereléksínnel szerelt, így a távcső együtt "mozog" a csővel. A felhúzókar oldalirányba nyílik, a töltőkapu hátrasiklik, így teljesen távcsőbarát. Eredeti Steyr regulátorral szerelt, de a csatlakozó Feinwerkbau kompatibilis.
A légtartály sajnos lejárt.
Adom mellé a képeken látható Steyr térdtámaszt is.
Jelenleg egy nyers aluminium csőköpeny van rajta, de adom hozzá az eredeti feketét (csőrögzítőtöl karcos) valamint a csőrögzítő elemet is.
IÁ: 190.000-Ft
Csere nem érdekel, új puska építése miatt adom el.
A puska egy hétvégi "telken szolgált".Igazándiból,arra is való.Jó a huzagolás,jó a sütés,kezes,jól tartja a nyomást.
Viszont,nem "szép" darab,(mondjuk,nem is rozsdakupac)olyankis "viseltes. Rájadásul hiányzik róla a célgömbvédő és az "eperlevél"helyett félgömb fejű csavar éktelenkedik.
Walther CP99 légpisztoly gyári dobozában tartozékaival karcmentes kiváló állapotban nagyon keveset használt maximum 6 patron 33 000 Ft. Budapesti személyes vagy posta. Kapcsolat az
adatlapomon. Ezenkívül eladó Bosile Red-Dot 3000 Ft és Umarex szórásképjavító 3000 Ft.