ha már ezeröt, szeretném ismét megemlíteni estévez-t, a reggelit talán nem mindenki olvasta.
szóval spanyol-portugál éra!!!!!
estévezre fogadnék is szívesen, ha ötig lesz kérdés a hétvégére is.
Ott fogadok rá. Úgy értettem, hogy mondjuk valami értékben nem fogadnék rá, az ok pedig az alább említett, bármi történhet verseny közben is.
Marion Jonesról gondoltad volna, hogy Sevillában nem nyeri meg a 200 métert?
El G borszaszto eros es jo idozitett a formajat. Szerintem nem tudjak megverni. Te kire tippelsz? Lagat faradtam mozog mostanaban de Baala es Redolat nagyot alkothatnak ha jol jon ki a lepes. (Bar Redolatnak hajraja nem nagyon van. Viszont az a 3:31 nagyon tokos volt.)
Dori 200cm-je nagyon jo volt de aggaszto, hogy az azt megelozo versenysorozaton rendre varakozasok alatt teljesit. Sokat ugrott, sokat uzatott es felo, hogy kicsit faradt
Kicsit én is félek Dóritól, hogy nem ugrik 2 métert, de ha minden összejön neki, akkor még 2 méter fölött is ugorhat.
Nyíregyházán az OB-n nagyon magabiztosan ugrotta a 2.00-t, és szerintem a 2.02 is benne lett volna, csak ahogy ő mondta, nem akarta 'kiugrani' magát. Azt meg nem tudom, hogy a betegsége mennyit vett ki belőle, remélem ez nem fogja hátráltatni.
Rui Silva elképzelhető, hogy dobogón lesz, bár erre nem fogadnék. Bármi lehet (kis túlzással), még az sem biztos, hogy El Guerrouj nyer.
xabi: keresed parancs
atletika: gyorffy dora siman viszi a selejtezo szintet es a dontoben 198cm sem irrealis. a 2m azert nem biztos, hogy megy.persze mikor ha nem most?