Vlatko Stefanovski miatt már érdemes is volt ide bekukkantanom... :)
Lehet soha nem hallottam volna róla, most meg a számait hallgatom és nagyon bejön.
A többi eddig mind értelmetlen vita volt, nem lehet zenei stílusokat egymással szembe állítani. Az általam nem nagyra tartott punk zenét is lehet jól csinálni, annak is megvan a helye a zenei világban.
Lehet, hogy igaza van, ezt én nem tudom, persze erről is megvan a saját véleményem. Én nem beszéltem itt senki farkáról, nem hívtam senkit pöcsnek, stb stb. Hát nem vagyunk egyformák...
Kizárt, hogy én jól lássam, ilyen nincs, ez csak az én magánvéleményem. Az viszont elgondolkodtató, hogy ha valaki befikázza a kedvenc stílusodat, rögtön átmész személyeskedésbe és rosszízű ironizálásba. Ilyent eddig csak 321 kolléga csinált, de neki lehet, mert ő hozzászólások tízezreivel elég komoly imidzset épített magának.
haver Te mit válalsz már megint? hogy lehet ilyen arcokat fikkantani mint VAi meg Satriani? meg hogy lehet ezeket a gitárosokat Joe Pass-hez meg Bensonhoz hasonlítani? Szerintem kiválló az új lemez. most ilyen dalok születtek és kész... a magyar gitáros fórumokon mindig lehet ilyen gyöngyszemeket találni mint az utóbbi hozzászólásaid...