Bill Steer 16-17évesen többedmagával, egy teljesen új, mindentől különböző, új zenei stílust hozott létre.Aki ismeri a Carcasst, az tudja mekkora változáson mentek ők is keresztül, hogyan változott tinédzserek játéka az évek folyamán, de megtartva a keménységet mindvégig. Ugye ma ott van egy Arch Enemy, illetve egy Spiritual Beggars is (Mike Amott) sokféle iránybe lehetett már a Carcassból is elmenni.
Majd ha Mr. 321 egy hasonlót elkövet, létrehoz egy új zenei stílust, majd szarozhatja a death metalt......
inkább képzeld el úgy a dolgot, hogy a death metal a metal egy olyan vadhajtása mint a jazznek a free jazz. Ez utóbbit is csak az elkötelezettek tudják szeretni, a többinek szar. :-)
Vlatko Stefanovski miatt már érdemes is volt ide bekukkantanom... :)
Lehet soha nem hallottam volna róla, most meg a számait hallgatom és nagyon bejön.
A többi eddig mind értelmetlen vita volt, nem lehet zenei stílusokat egymással szembe állítani. Az általam nem nagyra tartott punk zenét is lehet jól csinálni, annak is megvan a helye a zenei világban.
Lehet, hogy igaza van, ezt én nem tudom, persze erről is megvan a saját véleményem. Én nem beszéltem itt senki farkáról, nem hívtam senkit pöcsnek, stb stb. Hát nem vagyunk egyformák...