Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó Canon EOS 300D fényképezogép, 2005 májusában vásárolt dobozában, teljes magyar leírással kiváló megkímélt állapotban kb 8500 expóval. A vázhoz van egy EF-s 18-55 Objektív(kitobi), valamint egy Canon 75- 300/F4.0- 5.6 USM EF III zoom obi, és egy 50mm f1.8-as EF II es Obi, valamit, 52 mm es Soligor UV szuro, egy 58 mm es Soligor Cirkulár Polár szuro, 1 db pótakksi, továbbá egy Canon fotóstáskanapellenzo, távkioldo. Anyagi okok miatt válnék meg tole sürgosen! Az egész felszerelésért kompletten 170 000Ft-ot gondoltam az ár Irányár! Csak a váz kitobival (50/1.8-as és 75-300 as obi nélkül) 110 000Ft.
Inkább 86-ról 95-re, nem? Az objektív 86-os, a műanyag napellenző viszont 95-ös. Legalábbis az enyém ilyen volt. Bár sok jelentősége nincs, ekkora szűrőt ritkán vesz az ember.
Keresek Canon EF 28/2.8 vagy Canon EF 50/1.8 MkI obit. Az 50mm-esböl az MkII-t kihagynám, a régire utazom. :)
Eladó vagy cserealapot képez egy Sonnar 180/2.8-as pentacon six bajonettel. Teljesen új állapotú, tiszta lencsékkel, börrel bevont fa henger tokban, karcmentesen. Nem mai darab, de alig volt használva. Tekintélyes súlya van, ezért is szabadulnék töle. 300D-n F4-töl nagyon szép képe van, 2.8-on részletes, de lágyabb, inkább portézni jó. A 6x6-os képkört rajzol ki, tehát KF vázra való optika. Olyan 45-öt gondoltam érte, de ha valaki megdob egy EF 28/2.8-al akkor cserébe hozzávágom a sonnart.... :)))
Nagyon tuti (eddig, remélem így is marad) már elment egy tekercs, az előhívóban van, péntekre lesz kész. Vizicsibére és próbaképekre lőttem el. Találtam egy tökös vizicsibe fészket az istenhátamögött egy békalencsés fertőben. Remélem jók lesznek a képek.