Pontosan követem a sorrendet, se amikor a dátum megjelenésénél megnyomom a múszerfalom a gombot és nyomva tartom először megjelenik a kis háromszög, de tovább nyomva tartva nem lép be a szerviz menübe, hanem újra a dátum jelenik meg.
Szia! Ha gyakran érzel egyenetlen alapjáratot ellenőrizni kell a korrekciós értékeket! Általában a legmagasabb pozitív korrekciós injektor a hiba oka még akkor is ha a többi hengernél is eltérő értékeket látsz (pls a negatív korrekció a pluszosnak a hatása)
Diagnosztikában,injektor felújításban is tudok segíteni!
Én azt mondom,befecskendezés,körül van a balhé.Alapjáraton nem megfelelő nyomáson porlasztja be az üzemanyagot,én a csúcsra gyanakszom.Egy műszeres diagnosztika miden bizonnyal elárulná mi a baj...
E61 520D 163Le alapjáraton eddig simán járt a motor
most szakaszosan nagyon enyhén rángatózik az alapjárat.
Allig érezni, néha néha ránt egy enyhét az alapjàraton a motor.
Mi lehet ez? Ilyen ha regenerál a PDF? Vagy valami kezdi megadni magát?
Eddig nem volt ilyen enyhe rángatózás alapjáratnál...
Valaki valami ötlet?
Sziasztok!
Párásodik a jobb első lámpám szemöldök rèsze.
A xenon része nem csak a szemöldök középső részénél és
általában csak mosás után jön elő.
Minden Bmw-m nél ezzel a párásodással kell szembesülnöm....kiábrándító...
Valakinek valami ötlet?
Sziasztok . Eladóvá vált 2 db utolsó szériás első Lci lámpa,2 db hátsó ledes legyező motívumos lámpa,természetesen gyári Hella. Bármelyik évjáratba beszerelhető,mindenféle bonyodalon nélkül,a Light modult se kell cserélni,programozással minden gyáriféleképpen fog működni ,még a 3 fokozatú féklámpa is.Műszaki hátteret biztosítok,pár óra alatt készen van.
Továbbá 4 db Hercz 2 utas 10 centis hangfalak, tükör mögötti csipogókkal,mivel a helye mindegyik e60 ba ott van csak üres. A műanyagkosaras Philipsek katasztrófálisan szólnak. Van még M es fehérmutatós műszerfalam piros mutatókkal. És 2 db utólag beszerelt pohártartó, is -gyári,előre.
2005 ös bmw e60 asomat alakítottam lci s kinézetűre,és most eladás miatt a vevő ezeket nemtudja kipengetni. Olyanokat keresek akik értik és értékelik miről van szó.
Minden megoldást meghalgatok. 70 öthatvankilenc 31 31
Elvileg fel lehet rakni,de valamit alakitani kell rajt. Én tavaly cseréltem ha jól emlékszem 450euro körüli áron volt.Amugy ez is öntvény csak van rajt valami lemez burkolat,ha jól emlékeim vannak róla,valahová félretettem az enyémet..A heggesztés sem segít csak időlegesen,én az enyémet mikor levetettem már láttam javították,szó-szó nem is a hegesztésnél repedt meg,hanem máshol...ugyhogy én ujat tettem rá..Mire legközelebb cserés lenne remélem már F11 típushibáin morgolódom..
Tegnap estére kész lett az autó. Megkaptam a magyar rendszámot. Nagyon örültem neki. Este kocsikázás nagyon élveztem.
Az önindító szorult, hiába vettem új akksit akkor is nehezen indult. Felújítás. MOst úgy indult mint az új. Ha már mindent szétszedtem a generátort is felújítottam abban is halálukon voltak a szénkefék.
Ki kellett cserélnem a hardy tárcsát is, nagyon oda volt a bőre.
A főtengely ékszíj tárcsa már egy kicsit lógott azt is kapott újat. Kicseréltem mindkét görgőt és a szíjakat is. Tanúlság képen mondom, hogy a szíjakat levéve lehet érezni, hogy kezdi megadni magát! Kézzel megmozgatva éreni, hogy a gumiágyazás elpuhult.
A váltóban megnéztem az olajat szénfekete, még jó, hogy elméletileg nem kell cserélni. Természetesen ezt is kifogom.
MA megkapom a pdc szenzort, holnap azt is cserélem.
Viszont a légzsák és az övfeszítőt mindig beirja hibának, hagyja kitörölni a hibakódot, de inditáskor mindig visszairja.
Ötlet esetleg? A hibakód alacsony feszültség.
Az öröm nem tartott sokáig, sajna ma reggel vettem észre, hogy egy kicsit bejön a füst álló helyzetben, gondolom kipfufogó csonk. Menet közben nem érezni, csak ha álló helyzetben járatom a motort. Hol vegyek szerintetek?
Egyébként nagyon örülök neki. Remélem sokáig fogom élvezni.
A jobb eslő lámpám bepárásodik ami kellemetlen viszont eddig tűrhető volt. A legutolsó párásodásnál a narancs sárga szemöldökben (eyebrows) lévő összes led közöl csak 4 pislákol. Viszont a szemöldök rész nincs is bepárásodva. Akkor most lett kuka a lámpa vagy lehet vele valamit kezdeni? Köszönöm.