Indoklás: bár nem szeretem vesztes mérkőzések után osztogatni a díjat, de Huszti olyan lehengerlő volt a Schalke ellen, hogy súlyos hiba lenne mellőzni. Ráadásul megkapta az év magyar gólszerzőjének járó elismerést is.
A Kovács 2013 Kupa állása:
1X: Futács Márkó, Megyeri Balázs, Huszti Szabolcs
illetve
1X: Championship, Görögország, Bundesliga
2011 februárjában kezdtem el a játékot. Ez volt a 100. hét, amikor megjelöltem egy játékost.
Na de a zsűri csak értékelte az eléje tett gólokat és kiválasztotta a legszebbet. Ha alaposan elolvassuk, akkor a kiírás nem úgy szól, hogy nem értékelhető, hanem nem nevezhető! Tehát aki nevezte, azt kéne utólag lenyakazni és karóba húzni :)
egyértelmű h ezt mondja ez a gyökér, az uefa meg még inkább ezt mondaná. továbbra is azt mondom, bármiféle regionális, helyi liga csak akkor lenne lehetséges, ha az adott országok kilépnének kolletktíven az uefából, sőt most látszik, hogy a fifából is. maffia az egész.
A topikban mostanában párszor felmerült ,hogy milyen jó lenne egy regionális liga , nem ennek kapcsán ,de Blatter elmondta a véleményét a regionális ligákról
Azért én Szakály Petivel nem tenném egy lapra (én simán egy klasszist teszek közéjük), de én sem látom Bödében a további fejlődést. Nem tudom miért. Viszont az fix, hogy nagyon boldog lennék, ha sikerülne mondjuk 2 év múlva (hogy Csigusz is örüljön) továbblépni egy jóval erősebb bajnokságba, azaz rám cáfolna. Szurkolok neki, szimpatikus srác. Sok ilyen kellene!
Böde ügyes játékos, de kb. az a kategória, aminek a nyolcvanas-kilencvenes években olyan legendás egyéniségei voltak, mint Szeibert György, Dzurják József vagy Füle Antal (manapság pedig Szakály Péter a prototípus). Ha minden lépés jól kijön nekik, akkor itthon nagyon nagy királyok tudnak lenni, és néha a nemzetközi kupameccseken is meg-megvillannak, de egy komolyabb profi bajnoksághoz nem elégséges a felkészültségük.
A házigazda Dél-Afrika Zöld-foki Köztársaság elleni nyitómeccsével megkezdődött a 29. Afrikai Nemzetek Kupája. Egy olyan labdarúgó világverseny, amelyet a legritkább esetben vagyok képes nézni, pedig annak idején igen ígéretes fejlődést jövendöltünk a fekete földrész[...] Bővebben!Tovább »
Leandro és Szabics már túl vannak a harmincon, ők bármelyik pillanatban hazatérhetnek. Priskin és Feczesin esetében viszont nem értem, hogy egyesek miért akarják állandóan hazahozni őket. Mindketten rendszeresen pályán vannak, ráadásul az NB1-nél fényévekkel erősebb bajnokságokban. Miért járna jobban a magyar foci, ha itthon lötyögnének?