A rendőr engem úgy kapott el vele, hogy se sisak, se jogsi, és a hugica a kipárnázott csomitartin.
Haza kellett futni a személyimért, és ennyivel megúsztam.
Helyre kéne rántani. Hálás jószág. Talán tudok segíteni is.
Amúgy nem minden robogós majom, de minden majom robogós.
A majomrobogós ismertető jegyei:
1. Asziszi az ő mocija a legobb, buszkén, felemelt fejjel száguldozik.
2. Sisakja fulig ér, és gusztustalan napszemüveget hord.
3. egyáltalán nem köszön, és hülyének néz, ha köszönök.
4, A pirosnál undorral nézi a simsonomat, de mikor legyorsulom, meg van sértődve.
5. Egyáltalán nem ért a motorokhoz, mégis nagyon király motoros csávónak érzi magát.
6, Legfőbb utvonala, a bolt meg vissza, illetve, ha megfelelő az időjárás, esetleg iskolába, vagy munkába is bemerészkedik vele, de ekkor tényleg már nagyon buszke magára.
Ennyi.
Igazi, sárga, kő régi Babettán motorztam először! Akkor még csak a járdán, szinte alig ért le a lábam róla! De nagy szám volt, villantani a többiek előtt, hogy már motorozok :)) (Ált. iskola elsős vagy másodikos voltam kb....) Természetesen bátyámé volt a verda.
Különös? Mitől különös?
Nekem is volt egy Babettám, újonnan kaptam, aztán 2 éves volt, amikor eladtam. Ha jól emlékszem, ez 11 éve történt (az eladás). Az újabb, a kétsebességes változat volt. Szerettem vele motorozni, különösen a taxisblokád idején volt jó, mert semmi forgalom nem volt a városban, engem viszont mindenütt átengedtek. Csak azért adtam el, mert lakótelepen laktunk, a házban sehol nem tudtam tartani, csak a garázsban, de az meg 2 km-re volt a házunktól, úgyhogy ritkán vettem a fáradságot, hogy egy kis motorozás kedvéért odáig elgyalogoljak. Aztán meg vissza. Így történhetett, hogy a 2 év alatt összesen 700 km-t mentem vele, vagyis alig többet a bejáratásnál. Végül nem láttam értelmét, hogy megtartsam, eladtam. Pont rosszkor, mert egy hónapra rá hirtelen a duplájára emelkedett az összes új kismotor ára, én is kaphattam volna érte kétszer annyit.
Sziasztok! sok jófej Babettást ismerek, sok Babetta ment már át a kezemen, hát gondoltam talán itt is akad vki, akit még nem fertőztek meg a majomfejű robogósok, és szereti ezt a különös mocit.
Üdv: Marci