Letiltott nick.
2023.11.19
-1 1
15400
Célul tűzte ki palesztína hogy visszaveszi Izraeltől azt a főldet melyet a nyugat adott nekik 1949 ben. Izrael megvédi az országát.
Érdekes, amikor a Tupac Amaru és a Fényes Ösvény mozgalom Peruban harcot kezdett a központi kormány ellen, az nem zavart ennyire téged.
Pedig ők is csak vissza akarták venni "azt a főldet melyet a nyugat adott" a konkvisztádoroknak.....
Előzmény: Törölt nick (15391)
zicharonot
2023.11.19
-2 1
15396
Nem tagadja de érthetőnek, elfogadhatónak tekinti azt a mészárlást amit elkövettek.
Azt nem fogja elismerni, hogy semmiféle előzmény, történés nem ad felmentést arra
a népirtásra, pogromra, mészárlásra ami október 7-én bekövetkezett. Ez pedig burkoltan
az elfogadását, a vele való egyetértését jelenti. Minden megszólalása erről szól már
időtlen idő óta. Számára a zsidó önvédelmi harc terrorizmus és gyűlölet kampányt
folytat itt. Amúgy permanensen hazudik
Előzmény: Törölt nick (15384)
Kód 001
2023.11.19
-2 1
15389
Kölcsönösen?
Mintha kicsit aránytalan lenne az izraeli tömeggyilkosság.
- nem mellesleg már okt. 07 elött is palesztinok ezreit gyilkolták meg.
A varsói getto esetében is nyilván úgy helyes a megemlékezés, hogy a zsidók és az SS katonák kölcsönösen öldökölték egymást.
Ugye?
Előzmény: Anyóca99 (15383)
Egyletenkívüli3~
2023.11.19
-2 3
15388
Azért ez – szerintem – ennél azért bonyolultabb! A palesztin társadalom kb arról dönthet, hogy hol szeretne megdögleni! És még a zsidók sem dönthetnek semmiről!
Egyrészt mert az arab világ gyűlöli a zsidókat, másrészt ezt a szart is az usákok kavargatják!
Előzmény: Enduroman (15145)
Kód 001
2023.11.19
-3 1
15387
Hazudsz, hiszen nem tagadom a palesztin akciót, ami okt. 7 én volt.
A tény az, hogy a palesztinoknak jogukban áll megvédeni magukat, és az izraeliek már okt 7 előtt rengeteg palesztin civilt gyilkoltak meg.
Okt 7 tehát nem ok, hanem következmény.
Na, ezt szeretitek elhazudni.
Előzmény: Törölt nick (15384)
zicharonot
2023.11.19
-2 2
15378
Sokat megsemmisítettek már belőlük.
Hamasz szeretné elérni, hogy a katonák bemenjenek ahol majd rájuk robbantják
az alagutat, helyiséget.
Így is előfordult, hogy 4 katonánk halt meg egy alagút bejáratnál elhelyezett
csapda miatt.
Ha valaha vetted volna a fáradságot a Yuotube-on megnézhetted volna a terroristák
által feltett videókat akkor most nem kérdeznél ilyen csacsiságot.
Előzmény: Minkainka (15374)
zicharonot
2023.11.19
-2 3
15375
Egy Izraelben járt muszlim megosztja:
Meglátogattam az Aksa Mecsetet és a Nyugati Falat és mindkét helyen imádkoztam.
Annyira szégyelltem, hogy szabad bejárásom van minden zsidó vallási területre a Nyugati Falnál imádkozni,
és egy vallásos zsidó sem állt meg, hogy megállítson, de egy zsidó még a neved kapujához sem léphetett!
(Egy zsidó közelebb jött és azt mondta: "Isten áldjon meg", amikor videózom).
Hol van a vallás és a véleménynyilvánítás szabadsága? Nekünk, muszlimoknak jogunk van bárhová elmenni
az országban, de a zsidóknak még Jeruzsálem bizonyos területeire sincs joguk. Ez a tökéletes példája
a muszlim apartheidnek Jeruzsálemben.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!