Videót viszont nem sikerült feltöltenem.... Valamit nem jól csináltam?! Az lehetséges, hogy a feltöltött zenéket nem lehet beállítani csengőhangnak??? Csak ezek lesznek egy életen át???? Vagy iTunes-al lehet valamit büvőlni???
Én a navigálást Mio P560-nal oldom meg, iGo8 fut rajta, szinte tökéletes. Az iPhone nagyon jó, nagyon okos, meg szépen szól stb.... de nem navigálásra való.
még a mail beállításokat kell megcsinálnom aztán teljes a siker.
Gondololm sok apró trükköt tud a masina, de egyenlőre beérem annyival, hogy tudom használni. Legnagyobb gondom, a Nokia E65 névjegyzéket átcsalogatni az Almába, mert nem volt hajlandó Syncelni a Nokia és a Laptop Pc Sync....
Irány a szervíz ott az adatok lementeni egy cserekészülékre, majd azt Syncelni a MsOtlookkal, és úgy az iTunessel az Almába. Nem volt egyszerű de mostmár menne.
Sajnos az E65 ismét szervizben landolt, immár ötödször egy év alatt. Ezzel remélem nagyobb szerencsém lesz. A szervíz szerint semmit nem tudnak rajta javítani, csak csere:-)
Nesze neked iphone support. A "T-..." és az "Alma" egymásra mutogatnak, hogy Ő az aki segít majd neked ha valami nem kerek. Ebből következik, old meg magad ha tudod, mert ők nem tudják.
Nos, a ssl levelezésben addíg jutottam, hogy feltehetőleg csak akkor fog működni, a levelező szerverről egy tanusítványt a iPhone Configuration Web Utility 1.0 for Windows-al felteszek a iphone-ra (elvileg a PKCS#12-es jó). Természetesen ez csak akkor érdekes, ha a szerver CSAK SSL-ben hajlandó foglalkozni veled.
Sikerült ma egy Apple tudorral beszélnem és megoldódott a gondom. A régió beállításokat és mindent amit át lehet állítani magyarra, azokat kellett beállítani:
Használta már valaki a levelezést pop3-t vagy smtp-t ssl el. Működött rendesen, nem volt gond? Nekem a szeverig eljut, de nem jelentkezik be, pedig minden paramétert jól állítottam be.
1.1.x-es jailbreak-elten van egy nagyon kiraly notes editalo progi, a RemoteNote. Kis http szervert futtat az iphone-on es igy bongeszon keresztul tudod piszkalni. Tudom, ezzel nem segitettem, csak gondolom megjegyzem, nekem nagyon tetszik. (En meg mindig 1.1.4-en vagyok ido hianyaban...)
Kár, hogy nem lehet a noteszt szinkronizálni, és azt sem találom, valszeg nincs, hogy itt a betű nagyságot lehetne állítani.
Más, hogyan lehet excel és world fájlokat használni, ezen a tapogatón, csak nem jellbrékelt megoldás érdekelne, mert egyenlőre nem akarom a telefont megtörni.