Magyar menü...../ mondjuk ha veszel egy 20 milkás mercit az sem beszél magyarul /
De. 160 000 euro volt, Mercedes, és beszél magyarul.
Nekem viszont kellene magyar kezelési útmutató az almához. Amit találtam azt nem lehet olvasni. A betűk helyett pöttyök jelennek meg. Ha valaki tud segítsen.
Persze, nem is azért kell, csak ha valaki ki van kapcsolva, nem kapja meg, ha meg látom hogy megkapta, akkor valszinű hogy bekapcsolta. Lehet nélküle élni, csak elbizonytalanító ha nem jön válasz és agyalsz, hogy most nem válaszol vagy nem is kapta még meg..... Remélem érthető volta:-) Hosszúúú volt a tegnap:-)
Készülékzár a 'general settings' alatt 'passcode lock' néven aktiválható
MMS-t mint láttuk, megoldható. Kérdés hogy egyáltalán kell-e valakinek. Szerintem olyan kihalásra ítélt, haszontalan dolog, mint a floppy. Ott van helyette az e-mail...
Emelkedő csengőhang... Szerintem lehet rá kreálni sajátot. De az macerás, szóval itt igazat adok :-)
Akksi gyenge, valóban, bár megjegyezném hogy átlagos használat mellett, miután megunja az ember az állandó taperolást meg turkálást, nekem most 3 napig bírja. A 3G meg a GPS ez esetek 95%-ában ki van kapcsolva...
Magyar menü. Nekem aztán nem kell, jobb az angol.
iTunes dettó, angolul az igazi.
A többire kitértem.
* * * * *
Ami nekem hiányzik az a hívócsoportok szerinti szűrés, az üzemmódok, meg az SMS-ek egyenkénti törölhetősége, csoportosíthatósága. Mondjuk tudok nélkülük élni, de hiányoznak.
Most komolyan, ez az sms értesítés ez mire jó? Elküldöd, néhány másodpercen belül odaér. Nekem az utóbbi 14 év alatt nem volt olyan hogy elkallódott volna egy sms-em is...
Évtizedek óta mobilizálok, és hasonlóan álltam hozzá, aztán jött a Nokia 6600. Mai napig megvan, és tökéletesen működik. SZépen sorban jöttek a legújabb 6-os szériák, most egy E65-tel szívok. Egy éven belűl ötödször romlik el, ugyan azzal a hibával. Ezért van most az Alma. Nagyon bízom benne, csak jót olvasok róla, de ennyi mobilos év után bizony van némi órdító hiányossága szegény "szifonnak" !
/ persze az is lehet, hogy az eltel 5 nap mióta bírtoklom, még nem volt elég a felderítéséhez /
Hiányosságok szerintem:
MMS küldés.../ állítólag megoldható, vmi progi rátöltéssel /
Emelkedő csengőhang, választható üzemmód.....
Az SMS-t érkezéskor kiteszi az asztalra és bárki elolvashatja....
Az aksit kicsit gyengének találom...../ naponta tölteni /
Magyar menü...../ mondjuk ha veszel egy 20 milkás mercit az sem beszél magyarul /
iTunes is jó lenne magyarul:-)
Készülék zár...
SMS értesítés / jelentés ha megkata a címzett /
......és biztos van még, de most ...........
Remélem csak nekem gondok ezek, és most jönnek a megoldások válaszként:-))
Kukacos játék Nokia 3210-n? Én már az elején Ericssonos voltam, és büszke vagyok arra, hogy a magyar társadalom egyik olyan polgára vagyok (a rémesen kevés közül), akinek sosem volt nokiája.
Én már elképzeltem az iPhone-t autós navigáció közben, és tökéletesen működött.:) Mondjuk tény, hogy a Garminomat szívesebben viszem magam túrázni, meg geokesselni, meg ilyenek. Autóban is szeretem használni, de nem bánnám, ha a szifon átvenné ezt a nemes feladatot.
Videót viszont nem sikerült feltöltenem.... Valamit nem jól csináltam?! Az lehetséges, hogy a feltöltött zenéket nem lehet beállítani csengőhangnak??? Csak ezek lesznek egy életen át???? Vagy iTunes-al lehet valamit büvőlni???
Én a navigálást Mio P560-nal oldom meg, iGo8 fut rajta, szinte tökéletes. Az iPhone nagyon jó, nagyon okos, meg szépen szól stb.... de nem navigálásra való.