Nekem se volt ilyen tipusom ezelőtt,csak mostanában lettem ilyen bátor,h KIA-t vegyek :))) De, nem bántam meg eddig!!! minta valamelyik Doki-nak lett volna rio-ja!!!
Mostanában meggyűlt a bajom a nyestekkel és a macskákkal. Állandóan a kocsi motorterében és a kasznin tengetik drága életüket. Tudnátok bevált nyestriasztó kütyüt tanácsolni, mert elég nagy a választék az olcsótól a piszok drágáig és nem mindig az aranyáron mért vacak a legjobb! Előre is kösz a segítséget!
Nem elment, kirugták... Ha érdekel miért, hívd fel, majd elmondja, én beszéltem vele. Budafokon fog dolgozni egy olyan szervizben, ahol több típust szervizelnek, KIA-t még nem. Megpróbálja kiharcolni, hátha sikerül, mert ugye itt többen is vagyunk, akik hozzá vittük és vinnénk. Amúgy segít bárkinek, akár telefonon, akár személyesen ha kell. Megengedte, sőt megkért hogy a számát kiadjam: 06-70-575-32-46. Én személy szerint nagyon sajnálom, mert miatta vittem innen a XVII. kerületből Érdre. Mivel azonban már nincs ott, így már nem éri meg nekem...
nem tudja valaki, hogy mért ment el a Géza? és hova ment? igy , hogy nincs ott, nem szívesen vinném oda a kocsit, eddgi se szerettem őket, csak a Géza miatt vittem oda.
Gázolajat nem , de az előző benzines autómba mindenféle olcsó kutat kipróbáltam és egyedül az Auchannal volt gondom, mind a 16 szelepet számszerint nyilván tudtam tartani azzal a tankolással, már akkor is csörgött ha csak meglátott egy emelkedőt.
Én crdi-be is gondolkodom folyamatosan, de végül maradtam a nagyobb neveknél, amikor 10-12 ezer Ft-ért tankolok az a max 3-400 Ft már egyszerűen nem éri meg nekem a kockázatot, persze tíz tankolásnál már az is 3-4000 ft. Én eddig egy kivétellel /akkor OIL -t/ mindig OMW-t tankoltam, most az itteniek ajánlására kipróbálom a Shellt.
Ha a neten szét néztek, biztosan van már utángyártott! Most jó okosat mondtam igaz:-))) Én pl. a Riderautónál érdeklődtem hátsó légterelő ügyben, de nem invesztálok bele! 30 ezer körül mondták,csak alapozva. plussz x lenne még a fényezés! Elég "régi" már a modell, hogy legyen hozzá utángyártott cucc.
Valaki tankolt már gázolajat ceed-be osan kútnál? tapasztalatok érdekelnek. Fogyasztás, motor viselkedése változott e, esetleg jobban csörgött vagy ne adja isten szárnyakat adott az ócsó gázolaj? :)
Úgy tudom 1-2 kúthálózat kivételével mindenki a MOL-tól vásárol szóval nem lehet nagy különbség (elméletileg) a minőségben max. az adalék anyag lehet más. De én azért óvatos vagyok ezért érdekel a tapasztalat.
Én is voltam náluk idő előtti olajcserén de nem voltam elragadtatva, olajcserén kívül mást nem is bíznék rájuk. Ez persze csak az én véleményem. Egyébként meg soha sem a szervizt kell nézni hanem a szerelő személyét. Ha a jó ember vagy emberek elmennek akkor oda többé már nem érdemes vinni a kocsit. Legtöbb szerelő sajnos csak muszájból dolgozik és nem szakma szeretetből és ez sajnos meg is láccik a szerelőkön és munkájukon. Ez egy általános kijelentés és nem csak a Kia szervizekre igaz.
Bocsi, de hátha érdekel valakit. 4 db Pirelli P3000 165/65 R13 nyári gumi felnire szerelve eladó. A keréktárcsa 4 1/2 –JX13 SELBO, eredeti KIA PRIDE. Igény esetén eredeti KIA dísztárcsával együttesen. A gumik újszerűek, nagyon keveset futottak. Az árban megegyezünk. Érdeklődni zmisi-kukac-fibermail.hu, vagy 06-20-4023561
Itt: - www.uleshuzatshop.hu - találsz Cee'd-re való üléshuzatot! Ki is lehet választani a szín összeállítást, én is innen rendeltem. Ha visszanézed a hozzászólásaimat, találsz képet is a huzatról. A cég korrekt, és nem túl drága, a huzat nagyon pontos!
Ha egy akksi teljesen nulla, akkor nem úszod meg a cserét, garancia két év van rá... mielőbb jelezd a szervíz felé, sürün lemerül...
Van lehetőség a formázásra, a legolcsóbb töltési mód:
12V 10A-es egyenáramforrás+ a pozitív ágban sorba kötött 12V 55W-os izzó Töltési idő k.b. 8 óra Vagy lehet jó drága precíz töltőkészüléket vásárolni, ami ugyan ezt tudja félvezetőkkel, mindenféle csili ledekkel, műszerekkel fűszerezve...
Az, hogy mennyit tölt, nagyban függ a generátor teljesítményétől, és a használt fogyasztóktól is. Alapjáraton biztos nem tölt annyit, mint pályán, magas fordulaton, szóval városban, ahol ráadásul sűrűn kell indítózni, nem rizikóznék. Főleg, ha a világítást is használod, mert az kapásból 110watt. +elektrohidraulikus szervó, aminek a teljesítményfelvétele szintén ismeretlen.
Én csak bemutattam egy abszolut fiktív, elméleti példán a mechanizmust. A benne szereplő számok a képzelet szülöttei. Mindenféle hasonlóság a valósággal pusztán a véletlen műve lehet!
A hitel összege: kb. 3.8 m. Futamidő 108 hónap Éves kamat: 2,83% Fix havi díj: 44.189.- Ebből: tőketörlesztés: 26.655.- kamattörlesztés: 15.127.- árfolyamkülönbözet: 2.182.- Csekk díj: 225.-
Itt a visszafizetett tőke a havi törlesztőrészlet 63%-a! Teljesen mások az arányok, mint az általad felvázolt.