Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Szerencsére a vaddisznó magasugrásból elég gyenge, csak úgy fejmagasságig kellett.
"Srácok! Makkot hozzatok..."
Nade, Nati! :))
Ha már így benne vagyunk a disznó sztorikban: egy régi klubtársunk még régebbi esete. Anno 1980-as évek, egy ködös novemberi este futott a Normafánál. Az Anna-réten feltűnt neki pár vaddisznó sziluettje, gondolta, most jól rájuk ijeszt. Átkapcsolt lopakodó üzemmódba, amilyen halkan csak tudott, a közelükbe osont, majd vágtába váltott és egy nagy üvöltéssel közéjük ugrott. Aztán az élete lepergett a szeme előtt, mert a disznók csak a várt hatással ellentétben nem futottak el, csak álltak és nézték őt mereven... Pár igen kínos másodperc után kezdett neki feltűnni, hogy itt valami nem stimmel. Aztán rájött: a disznók fából voltak. Az Erdészet aznap helyezte ki őket a játszótérre díszítőelemnek.
Ja, lámpát azt mindenképpen, mert nem ússzuk már meg visszafelé úton. Srácok! Makkot hozzatok, hogy legyen mivel elijeszteni az éhes disznókat (vagy magunkhoz édegsgetni)
Butch, nem semmi sztori. És milyen magasra másztál föl a fán?
Az volt a baj, hogy eljött velem futni egy kutya (amúgy nem az enyém, de jó haverok voltunk). Ez felhajtott nekem egy bazi nagy vadkant, aztán amikor kiderült, hogy az az erősebb, odafutott hozzám, hogy majd én megvédem. Mivel a mázsás disznó ezerrel rohant ránk, hirtelen nem láttam jobb megoldást. De végül elmaradt az ütközet, a vadkan megelégedett az erkölcsi győzelemmel, megállt pár méterre, mérgesen röfögött ránk egy ideig, majd sarkon fordult és behúzott a bozótba. A kutya viszont utána nem tágított mellőlem... :))
Nati, a vaddisznó nem bánt, főleg nem novemberben. Bár nagyobb mennyiségben kétségtelenül rémisztőek tudnak lenni, de én 22 év alatt rengetegszer találkoztam velük és csak egyszer kellett egy fára felmenekülnöm. :))
Ja, képzeljétek el, tegnap megyek a Hűvösvölgy feletti erdőben bicómmal, egy Cateye-jal felfegyverkezve, hirtelen fura zajt hallok. Pár másodperc múlva vagy 10 vaddisznó árasztja el előttem az utat, további egyedek mozgolódnak tőlem jobbra az árokban és balra a hegyoldalon. Kissé beszartam, mert ha ezek összefognak ellenem, nekem lőttek. Ezért aztán fogtam magam és elkezdtem szörnyhangokat kiadni, amivel sikeresen elijesztettem őket és tudtam tovább tekerni.
Távolabb a Hüvösvölgy fölötti erdőben lakó csövik tábortűz lángját láttam, gondoltam, odamegyek melegedni, de aztán arra gondoltam, hogy elég volt mára a kalandokból! :D
Hihetetlen, de mégis igaz! Megszületett a szponzorációs levél első kiadása. Minden érintett nézze meg az emailjét. Én most elhúzok tekerni, bár nehezen szánom rá magam, megmondom őszintén, mert Q. hideg van odakint!
Ja, látom. De nem sok az a majdnem 30 kilcsi? Lábad bírni fogja? Emlékezz rá, hogy ezek a 20 kilcsis túrák is megviseltek mindenkit, amiket tettünk a Börzsönyben vagy Pilisben!
Én még szemezgetek a Börzsönyi vulkántúrával, de az meg 42 km, és nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnám-e csinálni. Ha edzek rá, talán.
Dit, tényleg azonos a tempónk kb. Van kedvem, de több dologtól is függ ez. Pl.ha nagyon szép napos lesz, akkor én inkább tekerek, mert már nagyon meg vannak számlálva a bringások napjai, és most már minden szép napot ki kell használni, hiszen gyalogolni utána is ráérek.
Szóval ha nem jó az idő, vagy nagyon hideg, akkor veled tartok! Ez melyik TT egyébként? Neve?