Ezeken a MAN-okon az első ajtónál, a szélvédő alattvan egy ilyen kis jelzés egy botos emberkével. Ilyet leginkább mozgássérültesben lehet látni. Tudja valaki, hogy ez hivatalosan mit is jelent? Alacsonyabb padló ezért könnyebb felszállást tesz lehetővé a nehezen közlekedőknek?
Vasárnap a Szegedről érkező Hajdu Volán (Csabáról 18.20-kor indul Db-be) mellett Csabáról rásegítő járat is indult (FLK-059), mivel állítólag múlt vasárnap Köröstarcsától már meg sem állt a busz, olyan sokan voltak. Remélem megtartják jó szokásukat.
Az Indexre írogató kollégák 99%-a rendelkezik saját oldallal. ( Én az 1%-ot képviselem... ) Nézz szét náluk, tuti hogy fogsz találni az autókról valahol képet...
Az első Rába kép az még az autóból készült, gyorsan el akartam kapni. Ezeket a legutóbbi képeket eléggé csúcsban csináltam és az E94 pont olyan helyen állt, ahova nem nagyon tanácsos közel menni, mert szinte megállás nélkül jönnek ki a buszok. Egyébként a sofőrök meg simán elütnek, pörgés van...
Olyan beállítású képeknél, mint pl. a legutóbbi MAN SÜ313 nem igazán tudok közelebb menni, mert akkor nem fog beleférni teljes hosszában, ez okból sem mentem közelebb. De igazad van, megtehetném, csak akkor más profilból :)
Amúgy jobban szeretek nyugodt körülmények közt fotózni... :)
Menj közelebb a buszokhoz, akkor talán jobban fognak sikerülni a képeid, mondjuk kivételesen ezek sem rosszak, mert nem láttam még olyan buszfotót, amin Körös Volános busz rosszul állt volna. :-))))