Olyannal találkoztatok hogy az ablak körül a matt fekete rész felhólyagosodik? Nekem a mosó lekapott egy darabot, alatta rendes fényezés van. Lehet hogy ez csak egy védőfólia, és le kellett volna szedni róla? Meglehetősen ronda így hogy hiányzik egy részen.
sziasztok, most jon meg a ceed sw-m,16 crdi ex felszereltseg, probaltam eroltetetni a kia kereskedonel a tavaszt de nem volt ra nyitott, szoval nem lesz hozza ingyen felni. Mit tudtok javasolni? hol lehet korrekt minosegu felniket kapni ceed-hez szabott aron?
Menj el egy kutyafodrászhoz, vigyél egy krumplihálót. Tömd meg szőrrel... a legolcsóbb, legjobb, nem legeli le az akksit. Extraként esetleg világító kék LED-eket lehet beszerelni, hogy pénbze is kerüljön, trendi legyen :-D
Nekem a régi automban volt egy elektromos nyestriasztó,3000-4000ft közt volt az ára.Az aksira kellet kötni külön biztositékkal,én egy egy kis kapcsolót is rakattam rá,csak akkor használtam mikor éjszaka dolgoztam és kint állt az autó.Azért jó ha kitudod kapcsolni mert a házi kedvenceket zavarja az ultrahang,meg ha nem használod az autót lemerülhet/a kollégámnak 3nap után/nekem sosem volt ilyen gondom.Nekem bevált
Nekem se volt ilyen tipusom ezelőtt,csak mostanában lettem ilyen bátor,h KIA-t vegyek :))) De, nem bántam meg eddig!!! minta valamelyik Doki-nak lett volna rio-ja!!!
Mostanában meggyűlt a bajom a nyestekkel és a macskákkal. Állandóan a kocsi motorterében és a kasznin tengetik drága életüket. Tudnátok bevált nyestriasztó kütyüt tanácsolni, mert elég nagy a választék az olcsótól a piszok drágáig és nem mindig az aranyáron mért vacak a legjobb! Előre is kösz a segítséget!
Nem elment, kirugták... Ha érdekel miért, hívd fel, majd elmondja, én beszéltem vele. Budafokon fog dolgozni egy olyan szervizben, ahol több típust szervizelnek, KIA-t még nem. Megpróbálja kiharcolni, hátha sikerül, mert ugye itt többen is vagyunk, akik hozzá vittük és vinnénk. Amúgy segít bárkinek, akár telefonon, akár személyesen ha kell. Megengedte, sőt megkért hogy a számát kiadjam: 06-70-575-32-46. Én személy szerint nagyon sajnálom, mert miatta vittem innen a XVII. kerületből Érdre. Mivel azonban már nincs ott, így már nem éri meg nekem...
nem tudja valaki, hogy mért ment el a Géza? és hova ment? igy , hogy nincs ott, nem szívesen vinném oda a kocsit, eddgi se szerettem őket, csak a Géza miatt vittem oda.
Gázolajat nem , de az előző benzines autómba mindenféle olcsó kutat kipróbáltam és egyedül az Auchannal volt gondom, mind a 16 szelepet számszerint nyilván tudtam tartani azzal a tankolással, már akkor is csörgött ha csak meglátott egy emelkedőt.
Én crdi-be is gondolkodom folyamatosan, de végül maradtam a nagyobb neveknél, amikor 10-12 ezer Ft-ért tankolok az a max 3-400 Ft már egyszerűen nem éri meg nekem a kockázatot, persze tíz tankolásnál már az is 3-4000 ft. Én eddig egy kivétellel /akkor OIL -t/ mindig OMW-t tankoltam, most az itteniek ajánlására kipróbálom a Shellt.
Ha a neten szét néztek, biztosan van már utángyártott! Most jó okosat mondtam igaz:-))) Én pl. a Riderautónál érdeklődtem hátsó légterelő ügyben, de nem invesztálok bele! 30 ezer körül mondták,csak alapozva. plussz x lenne még a fényezés! Elég "régi" már a modell, hogy legyen hozzá utángyártott cucc.
Valaki tankolt már gázolajat ceed-be osan kútnál? tapasztalatok érdekelnek. Fogyasztás, motor viselkedése változott e, esetleg jobban csörgött vagy ne adja isten szárnyakat adott az ócsó gázolaj? :)
Úgy tudom 1-2 kúthálózat kivételével mindenki a MOL-tól vásárol szóval nem lehet nagy különbség (elméletileg) a minőségben max. az adalék anyag lehet más. De én azért óvatos vagyok ezért érdekel a tapasztalat.
Én is voltam náluk idő előtti olajcserén de nem voltam elragadtatva, olajcserén kívül mást nem is bíznék rájuk. Ez persze csak az én véleményem. Egyébként meg soha sem a szervizt kell nézni hanem a szerelő személyét. Ha a jó ember vagy emberek elmennek akkor oda többé már nem érdemes vinni a kocsit. Legtöbb szerelő sajnos csak muszájból dolgozik és nem szakma szeretetből és ez sajnos meg is láccik a szerelőkön és munkájukon. Ez egy általános kijelentés és nem csak a Kia szervizekre igaz.