ha van wifid, amihez az ifón csatlakozik, akkor meg kell nézni az airsharingban, hogy mi az ip-d. aztán beütni a böngészőbe aztat.
ha ftp programon keresztül loggolsz bele, akkor másolhatsz a public könyvtárba cuccot, amit máshol (ahol van wifi) levehetsz róla, tehát az ifon mobilvincsiként üzemel.
Sajnos a diskaid jailbrek nélkül csak a média könyvtárat jeleníti meg, tehát ez sem megoldás.
Továbbra is küzdök a wifivel ugynéz ki már van tartós kapcsolat.
kovacszola111 Az air saring hogyan ??? Gyenge angol tudásommal utána olvastam és a faq -ban azt írja, ehhez kell web folders, ezt hogyan kell megcsinálnom, és hogyan történik a fájlok átmozgatása, ha lehetne egy kicsit szájbarágossan mert kezdek teljesen bekattanni :)
Én is letöltöttem az AirSahring-et. Minden probléma nélül működik, igaz WIFI kell hozzá. A kedvencem az a progi, amelyik wifin távirányítja az itunest. Lhett böngészni a számok között, véletlenszerű éejátszás stb. Fekszem az ágyon, és azt hallagatok, amit akarok. Igaz, zabálja az aksit. :O)
Az iTunes App Store-ban rákerestem, hogy "view word excel". Feldobott 11 programot, amik mind képesek megjeleníteni ezeket a file-okat. A különbség köztük abban van, hogy milyen módon jut el a file a gépről az iPhonera.
Azokat, amik egy netes szolgáltatást használnak hozzá, azt szerintem hagyjuk. Maradnak a wifisek. Nem próbáltam őket, de szinte tuti, hogy csak egy adott könyvtárba mentegetik le a wifin kapott file-okat. Márpedig ha ez a könyvtár meg van, akkor a Disk Aid-del USB-n keresztül szépen be kell pakolni a fileokat és a következő indulásakor a progi látni fogja az újakat, szóval ha nem stabil nálad a wifi, akkor ez megoldás lehet.
Szóval csak annyit szeretnék, hogy excel és dok fájlokat lássak a gépen, de ez egyenlőre nagyon nem jön össze.
Hihetetlen, hogy milyen gyermek cipőben jár még ez az egész, megnéztem egy csomó prg, fizetőseket is, egyetlen program sem tudja, hogy felteszed és megy. Mindegyikhez fel kell tenni ezt meg amazt, ami aztán nem müxik. Azt látom, hogy barkácsolás szinten megy ez az egész :(
Kiváncsi vagyok valakinek megy ez a dolog nem buherált tapogatón ???
Letöltöttem az Air sharing prg. Szépen fel is ment a gépre, de hogyan tudok kapcsolatott teremteni a Pc -vel, mindenhol Wifi emleget, de nekem az nincs.
Hogyan kell konfigurálni, hogy az USB keresztül lássa a gépem.
Van egy banális kérdésem. Ezzel az új 2.1-re frissített (egyébként nem kértem, az Itunes frissítette le), Istaler-rel nem bírok. Hogyan lehet törölni programokat?
Elvileg azt jelenti. Van a telefonodon Cydia és/vagy Installer a quickpwn után? Mielőtt bármit teszel, szerintem olvasd el az 1phone.hu-n vagy az ifhone.hu-n leirtakat a jailbreakről, a programok telepítéséről, stb.
külföldröl van a teló és i tunessal nem tudok semmit csinálni mert ott is kiirja hogy szar van a szimkártyával és csak eject funkciót enged jobb klikkre