Ne dőlj be a kuruzslónak - ha tudnád mit árul csodaszerként...<>
Vigyázz, csali-kapszula,
tartalma: iszap, kula.
A törzsvendégnek nem jön be az új szakács teljesítménye Mivelhogy a dara más, a
restiben nincs maradása.
Attila személyesen vezényli a csatornaépítést és büszkén mutogatja az általa választott indiai szerelvényeket<>
Új beszerzést hun dicsőít:
legjobb lesz a hindu cső itt.
Az alapkezelő feddhetetlen életű, hivatásos fohásznokot alkalmaz a tőzsdei légkör befolyásolására Sokak longját megmenti szent
hogy javuljon a sentiment.
Válóperi ok Nem vagyok botor, zokon
veszem ha botoz rokon.
Ösztönös vonzalom Bár nem tanult botanikát,
Érdekli spenót a bikát.
hu, de felgyorsult a topik! Gr0, az alabbi, nekem szolo szoveges reszben nyitott kapukat dongetsz: "de a Komáros pölö sztem nagyon ott van! Batistutás is az övé"
- egyreszt, a komaros persze, hogy ott van: de meg mennyire! kulonben nem lottem volna el najsebva elol! ;
- masfelol, a batistutas persze, hogy az ove, en is eppen azt mondtam, hogy nem kell erte lopost irnia, hiszen a masik t-t cserelte ki.
na, akkor most tovabb a rimekhez, loposgyanus nemelyik:
Mikor is tortent? Osz volt asszem, nem tel,
amikor elmentel...
Sikertelen az elso iro-olvaso talalkozo A beszelgetes kotetlen:
de az ifju titan toketlen!
Az epitesvezeto kulturalatlanul jelenk meg fonoke irodajaban Az hagyjan, hogy a haja katranyos:
de zakojan a kaja - hatranyos!
Vallalkozofeleseg levele a Romana sorozat szerkesztosegehez (bocsesz!) Nagyon tecet a kötet:
rendelek még ketöt!
Alacsonyabbrendu eloleny pesszimista a nagyon vart tavi bulit illetoen Tudom, csak egy balga alom,
hogy ez az en algabalom!
Az uj kinai vendeglos hamar otthon erzi magat Ady varosaban Lassankent megszokja Varad,
hogy a jardan wokja szarad!
Tinilany minden penzet szepsegapolasra forditja Nem sokat kolt kajara Heni:
minden penzet a hajara keni!
A magyar boxolo varatlanul a suta kezevel lepi meg az opponenst Az ellenfel a baloktol remeg:
e taktika Baloghtol remek!
Amúgy, köszi a lopósokat, bár a tonhalanként/hontalanként rímet már stipstoppoltam magamnak anno, de nem kekeckedek tovább, OK? Egál :D És írj még sokat, mindegy, milyen nick alatt :)
A tájékozatlan hajótolvaj még nem tudja kivel nem lehet ujjat húzni
El ne kössed, az gálya,
agyonver a gazdája.
Egy pillanatra elfordultam a halvendéglőben, erre egy rongyos alak elvitte a vacsorámat. Barátom azt mondja, ne csináljak ügyet ebből.
Ócskább az a tonhal annál,
hogy nyomozd egy hontalannál.
Egyúttal (3120)-t bár nem kértem, de elkönyvelem a tálib/bál itt -ért (3070/4) :)
ses,
a Batistuta tudatos volt, a másik kettőt viszont elnéztem. A lopóst írni azt jelenti, hogy most két újat kell bedobdom az ellopottak helyett?
Ha igen akkor:
Nem kizárt, hogy a nagy mongol egy eretnek keresztény mozgalomhoz csatlakozott Batu, a tatár kán,
lehet, hogy kathar tán?
Ha balhézni mész a kocsmába, vigyél néhány megtermett legényt magaddal Biztos jó lesz égisz-emelőnek,
Ha szólsz egy-két égimeszelőnek.
Ugyan, ha tudnád, hányat fedezett fel itt már újra ses, vagy akár a topikgazdi, az utóbbi időben illegalitásban lévő Vuruguru... Ez természetes.
És akkor még nem is említettem az újrafelf koronázatlan királyát, GroundZerot :))) Ha belegebednél sem tudnál megközelíteni ebben a kategóriában pár hónapon belül :)
Itt van pölö ez, ami, nem hiszem el, hogy ne lenne már párszor lelőve, de nem emléxem rá, inkább legyen kéccer:
A könnyűzenei karrierhez nem elég a szexis kinézet Attól, hogy a popsi kerek,
még nem lesznek popsikerek!
Köszi, most már kicsit félve küldöm a köv. kettőt - lassan haladok az archívummal.
Egy hajnali tripla kecske kikívánkozik:
A szörföst nem sok választja el attól, hogy a parton őt tegyék meg bajnoknak, ha azonban hibázik, könnyen a tengeri állatok martalékául eshet:
A koronát kinn teszi rája
A nép, sportjának szinte királya,
Ha vét, tengeren kinnt eszi rája!
Eszembe jutott egy másik is.
Kérdést intéztem egyik nőismerősömhöz, hogy hogyan viszonyulna ahhoz, ha a szomszédja önálló erotikus játékokba bonyolódna a kertben - esetleg csatlakozna?
Elnéznéd-e szinte kéjjel,
Mit szomszédod kinn tesz éjjel?
(S lábad tennéd kinn te széjjel?)
Ha a szinte - kinn tesz volt már, akkor bocs, egy kis frissítés.
Vannak, akikről sokan azt hiszik, hogy halhatatlanok, pedig nem:
Eloszlatna tévhiteket,
Ha elcsapna a HÉV titeket
Drogellenes intés:
Szúrva kar?
Kurva szar!
Dózsa kivégzése után: (jó, ez nem szabályos)
A nép arról értesült,
Hogy vezére érte sült
A rádiós szereplés maffialeszámoláshoz vezethet:
Ha beszélne a Bartók adón
Akkor lőné tarkóba don
Idős világtalanok népdalversenyén:
A dalokat pár agg vak intonálta
A számlát meg a Cavinton állta
És végül egy, mely sajnos nem tökéletes - de nagyon tetszett, ezért beírom:
A történelmi film vetítésénél bekövetkezett technikai hiba miatt a durva jelenetek inkább mókásan hatottak:
Torzított a széles vászon
Röhögtünk a véres szászon
ses, kicsit kőszívű voltál najsebvával. Való, hogy ahűlt salakot már kibeleztük oda-vissza, de a Komáros pölö sztem nagyon ott van! Batistutás is az övé, tegnap épp te mondtad, hogy a majdnem újrafelf nem újrafelf!
És akkor a folytatás tegnapról:
Hiába takarítotak példásan, és rendeztek keleti szertartást, ha nem eszünk a temetés után, feljelentem a temetésszervezőt! Volt ott minden: portörlés, Zen,
De, ha nem lesz tor, pör lészen!
Erről jut eszembe: autószerelőnél Ami itt áll félkészen,
abból bizony fék lészen.
Nem jószívvel emlékezünk a vén tárlóra: akiben nem volt elég lelkierő, az elmenekült, aki bírta cérnával, az is kidobta a taccsot a láttán Rossz hírt hagy a bánya hátra:
Fut gyávája, hány a bátra.
A virágdísszel bebuktunk Somogyországban, de behoztuk az árát a főzeléknövényen! Nem siker a barka Tabon,
De kaszálunk a tarkababon!
Baki a filmben: a háttér buda, a sztori szerint viszont egy spanyol gályán vagyunk Ha az a folyóparton a Batthyány tér,
Akkor mit keres a hajó tatján ibér?
Elég lúzer módon próbálom leplezni, hogy elengedtem egyet a kupiban Hogy minek érzi szelét, mádám?
Valószín a szemétládám...
Hiszen csak ugrat a csaj, ezt sejteni lehetett! Hisz ámít Kató...
Kiszámítható!
Az orosz nőt hidegen hagyja a nemesfémlelőhely Arannyal tele a bánya,
De szarik bele a Tánya!
Sztári beszámoló egy koncertről Sok rajongó fáradt elém,
Szeretetük áradt felém.
Béna férfiak! Míg én csinálnám a főzeléket, ő még elmosogatni sem bír rendesen! Míg fejtette a karom a borsót,
Eltörte a barom a korsót...
Pótszülőmben bízok: nagy pénzt tettem rá, hogy az anyámasszonykatonájaáról is le tud lőni egy almát, Tell Vimos-módjára (az egyik tegnapi variációja) Bár remeg a nyámnyila gyerek,
Ha célba lő a gyám nyila, nyerek!
Már elkezdődött a film, Kati, most pölö egy szerzetes látható a vásznon A film pereg, Linus,
Az egy pellegrinus!
Mongóliai útitalány esetleges megfejtése Poroltó van, vagy hat, a batáron,
Tán ettől van a hab a tatáron?
Ladeni dilemma Milyen ruhát vegyen a tálib?
Lazát, sportost, netán bálit?
Duzzogó tini Nem érdekel ma randi,
Itthon akarok maradni!
Imi kicsit sznob: még bekúrni is elegáns helyen szokott Úgy hívják: Imperiál
a helyet, hol Imre piál.
a házelnök új, koppenhágából származó dezodorja Szagos Áder János,
Ez az ájer dános.
És, ha már ott járunk: az ottani fazon vajh mivel kente meg a dán APEH-et? Nem fizet a dán tag adót...
Mit adott ez, tán dagadót?
Nője elszúrta a ruháját, de inkább derül rajta, mintsem megtorolja a nyílt színen Nem veri a csaját utcán,
Inkább röhög saját cuccán.
Miért a volt újpesti kedvenc a lánglovag? Nem bírt aludni? Aha. A tüzet miért Véber oltja?
Azért mert éber volt? Ja.
Hoppsz... Nem kifli kell a kakaóba: kártya!
Azt viszont a kakaóba mártja...
Csupán fia hiszi, hogy emberkerülő apjának gerincbántalmai vannak! Csak a csemete rigolyája,
Hogy rossz a remete csigolyája.
Na, ennyi. Kifogytam.
Ja, a feladvány megfejtése:
Az írópalánta anyagi helyzete igen problémás, lévén művét nem igazán veszik
Szűkös a legény keretje:
Nem nagy a regény keletje :(
ses, vagy? akkor kicsit párbajozhatunk ma is. Kicsit...
nemi uj anyag, hatha osszehozok nehany ujraf.-ot magam is:
A neves filmrendezo asszisztense utjan utasitja vissza az Amfora ajandekat, es helyette feldragakore tesz halvany utalast - Hogy-hogy nem kell a kád e Jancsónak?!!!
- Jobban orulne egy jádekancsónak...
A bekaolimpian az egyik eszaki csapat visszafogottan optimista "Nem szabad elore innunk a
dijra!", mondta a finn unka.
Ifju leany elegedetlen baratnoje recessziv fiuzasi technikajaval Ha nem jott a faszi, varsz???
Mi ez a tavaszi farce?
Rossz lore Honnan szerezte e botranyos,
szolot nem latott bort Anyos?!!
ez egy peches sorozat, najsebva mester: a hult salak asszem a ketsoros alapitvany regi klasszikusa, a homarkaja nalam volt; a batistutaval meg csak azert van szerencsed, mert a masik t-t cserelted ki: en a batistuta/tat is, buta valtozatot nyomtam le (amely egyebkent maga is ujrafelfedezes volt Gr0-tol).
szoval, ha minden igaz, a kozepsoert nem kell lopost irnod ;)