Ahogyan Tmaxx korábban leírta, az "1 betű - 3 szám - 3 betű" kombináció 1983. augusztus 1-én jött be, tehát minden ami "3 betű - 3 szám - 1 betű", az ezekszerint ezelőtt a dátum előtt volt...
Jó ez így, csak majd sztem a középső számpár alapján kell sorbarendeznünk, mert az tükrözi az időrendet... tehát 01, 51, 02, 52, 03, 53, 04, 54, 05, 55, 06, 56, 07, 57, 08, 58, 09, 59 a sorrend. :) Ugye, Tmaxx? ;)
Nem, ez nem az, csak azért írtam, hogy ezeket a régieket (mint az MG-é) és az egyedieket gyűjtsük együtt, mert ezekből összességében úgyis kevesebb van.
Én Írországban élek és a Briteknél vettem az autóm, mert ott olcsóbb. Már Ír rendszám van rajta, de még így is olcsóbb volt, mint itt egy hasonló. A lényeg az, hogy évente 1-2 alkalommal 1-2 hétre az én autómat is lehet látni a magyar utakon. Nem lehet, hogy azok az angol autók is jellemzően hasonló okból láthatóak? Elég sok magyar ember költözött Királynő birtokára, vagy Írországba az elmúlt években.
Azt a tapasztalataim miatt, nem tartom túl életszerűnek, hogy valaki tartósan használjon jobb kormányos autót a magyar közlekedésben. Persze lehet vele közlekedni, de sokkal körülményesebb, mint egy oda épített bal kormányossal... (persze egy útseprő gép pl lehet kivétel...)
Akkor ennek jöhet egy külön lista. Mivel az egyedieknél nem lehet eldönteni, hogy mikoriak, és legtöbbször rövidebbek, sztem. azokat is ide kéne gyűjteni...
1983. augusztus 1. előtti / "vanity plate" (egyedi) lista: