Azt hiszem, ugyanúgy falakat lehet(ne) vele bontani, mint anno a Desenchantee-val! De jó is lesz majd erre tombolni a Bercy-ben! (Ugye, megyünk néhányan?) Tipikus Boutonnat-féle magával ragadó, hipnotikus zene, megspékelve azzal az összetéveszthetetlen hanggal, amit már évek óta istenítek!
Már nekem is megvan a FnacMusic változata, csak nem volt ma időm állandóan az Index Fórumon lógni. Ja, és a francia fórumokon most úgyis nagyobb a pörgés... :-)
Imádom amúgy a FTA végén azt a "... Hey bitch You're not on the list You witch you suck you bitch / they said..." részt! Egy az egyben az Agnus Dei-t (egyik kedvenc MF-számom) juttatja az eszembe! Bárcsak ez lenne a koncert intrója!
Köszi! Elég jó, csak túl sok rajta a vér. :) Egyébként a fej ugyanaz, mint a te változatodon, még a vérpaca is stimmel az arca alatt, csak a tiéden ott fekete paca van. Én is találtam jó minőségű változatokat, halgassátok! : Single version Album version (a .lol-t letöltés után át kell nevezni .mp3-ra)
Én szeretnék menni, te melyik napra tervezed? Jó lenne minél előbb eldönteni, hogy melyik nap, mert kéne jegyet rendelni. Többször néztem az fnac-on a jegyrendelést és mindíg más-más napokra volt még jegy (legutóbb csak 17-ére volt, most meg van még 15, 17, 18, 22, 24, 25, 27-ére, szóval nem is nagyon értem, hogy hogyan is van ez...) Elolvastam az idevágó üzeneteiteket, és szerintem is a fapad lenne a nyerő, nem kell szenvedni a kocsival / benzinnel / utakkal és sokkal gyorsabb is (mondjuk én fosok a repüléstől :)). Egy probléma van, hogy ilyen távra még nem vesznek fel foglalást egyik társaságnál sem, úgyhogy majd ezt is sasolni kell, hogy mikor lehet már foglalni, hogy jó olcsó legyen.
Fuck, bitch... Mylene más számában is emlegette a vért, (lásd: Allan, Beyond my control) de eddig nem használt a dalaiban ilyen szavakat. Lehet, hogy szemforgató, álszent farizeus vagyok, de szerintem Mylene-hez ez valahogy nem íllik.
Hű de jó neked, te kapsz ilyesmiket? Már nem bírok magammal, végignéztem a híresebb francia online boltokat (amazon, fnac, alapage), de egyik sem árulja még. Sőt egy fikarcnyi infó sincs a megjelenésről. Az e-bay-en sincs semmi (promó CD sem, pedig azt már ilyenkor árulják, amikor a rádiók el kezdik nyomni a számot.) Tök rejtély, hogy mikor lesz a kezünkben kislemez, hát még új album... :(
Összehasonlítottam az én MP3-verziómmal, de sajnos nincs minőségbeli különbség a kettő között. Nem baj, hamarosan úgyis meglesz a promó CD - legalábbis, remélem!
Ahogy hallgatom, egyre jobban tetszik! Tényleg változott egy hangyányit a stílus :), nagyon "darkos" lett ez az egész, bár a szövegből még nem túl sokat értek. A dalszöveget összetákoltam különböző fórumokból, ideteszem:
Fuck them all ------------------------------------------------------------------------------------- La nature est changeante L'on respire comme ils mentent De façon ravageuse La nature est tueuse
Au temps des favorites Autant de réussite Pour l'homme qui derrière À une belle qui s'affaire
Faire de leur vie un empire (blood and tears) Faire l'amour à Marie (blood and tears) Et Marie est martyre (blood and tears) Sur la mer lent soupir (fuck them all)
Faites l'amour nous la guerre, nos vies à l'envers (fuck them all) Faites l'amour nous la guerre, signez notre enfer (fuck them all) Faites l'amour nous la guerre, nos vies à l'envers (heart and soul) Faites l'amour dans le texte, le sens et le sexe
De nature innocente L'homme manie élégance Et d'une main experte D'un glaive nous transperce
Les discours trop prolixes Que donne la rhétorique La jetée familière Qui nous rendent guerrières
Faire de leur vie un empire (blood and tears) Faire l'amour à Marie (blood and tears) Et Marie est martyre (blood and tears) Sur la mer lent soupir (fuck them all)
Faites l'amour nous la guerre, nos vies à l'envers (fuck them all) Faites l'amour nous la guerre, signez notre enfer (fuck them all) Faites l'amour nous la guerre, nos vies à l'envers (heart and soul) Faites l'amour dans le texte, le sens et le sexe
Hey bitch, you're not on the list You witch, you suck you bitch (they said) Hey bitch, you're not on the list You witch, you suck you bitch (they said) Hey bitch, you're not on the list What's your name again? Hey bitch, you're not on the list You witch, you suck you bitch Hey bitch, you're not on the list Hey bitch, you're not on the list You witch, not on the list You witch, you suck you bitch (fuck them all)
Faites l'amour nous la guerre, nos vies à l'envers (fuck them all) Faites l'amour nous la guerre, signez notre enfer (fuck them all) Faites l'amour nous la guerre, nos vies à l'envers (heart and soul) Faites l'amour dans le texte, le sens et le sexe (fuck them all)
(fuck them all) (fuck them all) (heart and soul) (fuck them all)
nekem tetszik, hogy uj nagyon Mylene Farmeres, hogy kozben enyhen R&B-s is tud lenni. S bar Giorgio mar elore rettegett tole, ezexerint megiscsak Fuck Them All a cime:-)
Ma reggel leadta a rádió Mylene nem sokára megjelenő kislemezének dalát. Volt olyan kedves ember, aki ezt felvette számítógépre is, innen le lehet tölteni: F**k Them All (Ez még sajnos elég rossz minőségű, de ízelítőnek megteszi, szerintem.)
Sajnálatos technikai okok miatt - amiket sem itt, sem máshol nem kívánok részletezni - kénytelen vagyok lemondani a jövőre tervezett részvételemet a Mylene Farmer koncerten.
A szállás tótziher, az utazás mikéntjét meg még ráérünk megdumálni...
Most próbáltam amúgy jegyet foglalni a január 25-i dátumra. Nem tudom, hogy elfogadta-e a rendelésemet, mert én csak kápé tudnék fizetni, átutalással nem.
Ööö... a fapad nem fogja nyomni a hátsónkat a hosszú út alatt?:) Milyen árkategóriákban vannak még jegyek? Én speciel a színpadhoz ( Mylene-hez:)) közelebb lennék.
Szvsz ha most megvesszük a jegyeket, akkor tudjuk jóelőre az utazás időpontját, és akkor fillérekből ki lehetne hozni az utat fapados repülővel. Én jól vezetek, de januárban nem biztos, hogy keresztül szeretnék menni fél Európán...