Ez történt, de ez nekem így nem elég! :-) Tessék elkövetni a 3. évadot! :-) Egyébként a zárósnitt helyére, (Cameron+blöki) a Coldplay - See you soon című nótáját raktam volna be :-) Klikk ide!
Hát hölgyeim és uraim! Ma sikeresen megnéztem az évadzáró részt. A Sopranos óta ez volt a 2. sorozat amit érdemesnek tartottam a végignézésre. Abszolút ott volt a toppon. Mindenképp meg kell, hogy csinálják a 3. évadot, mert ezzel a záró epizóddal a Gépek támadása, (Terminator 3) teljesen ellehetetlenül. Ami nagyon érdekes volt: John mondja Dereknek a nevét és kiderül, hogy nem ismerik... Ez mi ha nem elvaratlan szál? Olyan nincs, hogy ne csinálják meg a 3. évadot! Max. ne adják le a TV-ben, hanem dobják piacra DVD-n!
csatlakozom. Elismerem, hogy elfogult rajongó vagyok, de én nem csak végignéztem hanem frankóm végigreszkettem ezt a részt. Hihetelne fordulatok voltak benne. Zseniális. nagyon remélem, h nem hagyják abba.
hát a salvationhöz szerintem nem kell reklám. Bár andy vajna mondott olyat, h mielőtt ekezdenéka jövő háborúját mutatni kvázi előjátéknak szánták az SCC-t. Én nagyon remélem hogy folytatni fogják. NEkem cefetül bejött. Diákkoromban az össze létező könyvet is elolvastam. Azokból a magyarkészítésű vadhajtások jobbak voltak mint a hivatalos amerikai kiadások.
Egyébként ilyen évadzáró után túl sok mozgástér már nincs is. A sorozatelvégezte a feladatát egy kis bemelegítést nyújtott a Salvationhoz.
Összességében ne mvoltegy nagy pukk, sok gyenge epizód volt értelmetlen dolgokkal, de végülis volt pár érdekes rész ami miatt megérte megnézni (főleg a két évadzáró ill. a két évad utolsó részei).
Egyébként érdekes volt kivenni JC-t a képletből. A jövőben azt sem tudták, hogy kicsoda - már ha jól vettem ki. Vöri meg divatos kis resistance warrior volt:)
Hááát, reszketni szvsz nem kellett, de tényleg érdekes és jó volt. Sok mindenre számítottunk, de azért nagyon nem így. Szóval érdekes lezárás. Nagyjából elvarrja a szálakat, de azért nem teljesen:)
jaj én nem láttam még a 21 -et. Hetvegen akarom egyszerre megnézni a 22 vel. Kicsit sajnálom, hogy megnéztem egyenként a részeket. Jó lenne egy nap egy évadot lenyomni.
Erre már máshol is gondoltak. Mármint hogy vöröske önálló, és JH afféle ellen skynet.
Vöröske lehet a tengeralattjárós T1001, akiről az ellenállók is tudhatták, hogy nem hagyományos terminátor, ezért is tettek neki ajánlatot. Persze ő sem egy tisztalelkű gépezet (megölt jópár embert).
"És a vörös t1000 "lánya"? Ő miért volt olyan fontos?" Ez egy nagyon jó kérdés. Nyilván kell valami céljának lenni, mert különben a T1000-es már megölte volna.
"És tényleg a t1000 mit akar? Ki küldte?" Ez egy újabb nagyon jó kérdés (ill. kettő :-) Nekem már a második évad elejétől kezdve volt egy olyan érzésem, hogy ő nem azt a Skynetet akarja létrehozni, amelyik harcba száll az emberiséggel. Különben miért taníttatná a tízparancsolatot John Henry-vel? Vagy miért hagyta életben a kislányt, amikor az már gyakorlatilag rájött, hogy ő nem az anyukája? Miért vesződik egyáltalán vele (lásd, amikor leül legózni vele, vagy amikor pszihomókushoz viszi), nem lenne egyszerűbb nélküle? Szerintem azért, mert ő egy olyan terminátor-csoporthoz tartozhat, akik a háború helyett inkább kiegyeznének az emberekkel (lásd pl. a Cameron/Allison eredetét bemutató részt, ott hangzik el Cameron szájából valami olyasmi, hogy nem mindegyik termi akar háborúskodni; meg a tengeralattjárós részt, amikor egy termi-klikk leáll üzletelni Connorékkal). S talán ez lehet a fő csavar az utolsó részben.