Keresés

Részletes keresés

t.zsolti Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4347

reklámozni nem szoktam , a trollkodást meg nem tudom mi.

 

a cifloxint abbahagytam, és a vesicare-t szedem, a tüneteket megszüntette ( nagyjából )

Előzmény: Antonius Pius (4338)
Marobert3 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4346

Mycoplasma Pneumonia. A Korányiban állapították meg 4 évvel ezelőtt. A mycoplasmák legrosszabb tulajdonsága,hogy rést ütnek az immunrendszerünk pajzsán és elég rosszul gyógyíthatok,mert átmenetek a vírusok és a baktériumok között. Ha valakinek ilyen van,hiába szedi marékszámra az AB-t a másik fertőzésére,amit esetleg megállapítottak(lehet az entero is) sosem fog meggyógyulni. Előbb mindenképpen a mycoplasmát kell kiirtani. Ha a lyme mellett van,akkor is először a mycoplasmát kell irtani. Nagy hiba 1-2 tenyésztés után valakivel AB-t szedetni.Ettől mennek tönkre sokan. Sokkal komolyabb vizsgálatokat kellene csináltatni,mielőtt az antibiotikumokhoz nyúlnak.Ha viszont megvan az összes kórokozó,akkor hosszú hónapokig irtani kell nagy dózisban őket.

Előzmény: Törölt nick (4340)
bob87 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4345

akkor az azi-nak kéne hatnia. Persze vannak rezisztens verziók is.

Előzmény: Ricciardo (4343)
bob87 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4344

hivatalosan a genitalium, ami... de bármelyik képes bármi szart okozni.

 

változatok:

M. amphoriforme
M. buccale
M. faucium
M. fermentans
M. genitalium
M. hominis
M. lipophilum
M. orale
M. penetrans
M. pirum
M. pneumoniae
M. primatum
M. salivarium
M. spermatophilum :)

 

neki vagy a fermentans vagy a pneumoniae volt.

 

Ricciardo Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4343

igen, jövő héten jön meg az eredmény, de lehet hogy már a héten meglesz. Hát lehet hogy klamídia, de talán az még jó is lenne, mert úgy tudom az könnyebben gyógyítható mint ezek a baktériumok.

Előzmény: Törölt nick (4342)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4342

Ez nekem eléggé std-s nek tűnik. Te vagy az aki még vár a chlamydia eredményére? 

Előzmény: Ricciardo (4341)
Ricciardo Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4341

Nekem égő-, maró érzés van a prosztatámban. De van amikor szúró-, vagy tompa fájdalom. Midig más jellegű. Szex közben a prosztata jobb fele annyira szúr hogy fogni kell, ejakulálás után az égő-maró tünetek kb. a 4-5-szörösére erősödnek, aztán alábbhagy. Ha meg nem ürítek, akkor olyan teltség érzetet érzek, hogy szétrobbanok. Ürítéskor meg egy tenyérnyi genny jön, minimális spermával. Még mindig benne vannak a szemcsék. A szaga sem jó. Szex utáni első vizeletben áttetsző váladék távozik.

Előzmény: p83po (4339)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4340

Említetted múltkor ezt a Mycoplasma dolgot. Melyik alfajról volt szó amit vérből kimutattak nálad? (Ha egyáltalán volt ilyen?)

Én elmentem most az ÁNTSZ-be egy tesztre, de ott vérből csak Mycoplasma Pneumonia-t néznek. Gondolom a Hominis az ami nemi problémákat okoz. Ami viszont elméletileg nálam negatív volt spermából.

 

Egyébként most láttam kiírva, hogy Fehérváron megszűnt az STD ambulancia finanszírozási okok miatt. Szóval ezzel jól betesznek mindenkinek aki ilyesmit szeretne ellenőriztetni. :/ Főleg a fárfiaknak akik bőrgyógy helyett alapból urológust keresnek fel vagy oda küldi őket a HO, ami "életfogytig ítélet" és egyenes út erre a fórumra...

Előzmény: Marobert3 (4326)
p83po Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4339

Srácok! Leírnátok  milyen tüneteitek vannak? Csak azért mert az első baci ilyet nem okozott mint a mostani ismeretlen. Amikor belázasodtam, utána elkezdett fájni a pr. és a húgycsövem és rendesen mart, csípett belül mindenhol.A háziorvos írt fel Levoxát/vagy ezzel megegyező hatóanyagú gyógyszert.Ami most jó is, nem fáj, csak ha kicsapom. Nem is tudom mi lenne ha lenne nőm, szerencsére január óta nincs(pedig aktivan dolgozom rajta megint h legyen, mert azért egyedül elég szar stb.). A gyógyszer meg elfogy, igaz iratok fel kamu indokkal vagy 2 hétre.Szóval ha 2 hétig nem szedek semmit akkor előjön megint a borzasztó fájdalom? (ami ugye nem ülésre jelentkezik, hanem állandó jellegű)

Antonius Pius Creative Commons License 2015.05.11 -1 0 4338

Lassan már nekem is üldözési mániám lesz ennyi okoskodó, meg reklámember között....a végén még kiderül, hogy csak kettőnknek van itt prosztata baja, a többiek meg reklámozni meg trollkodni járnak ide.

Előzmény: navon7 (4335)
Ricciardo Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4337

nem tudom mivel érdemeltem ki, de köszönöm. :D Egyébként amikor nem állsz bele veszekedésekbe, akkor lehet veled is értelmesen beszélni a témáról. De jó lenne tényleg ha minél kevesebb lenne a vita. Tanuljatok az előző dolgokból.

Előzmény: navon7 (4336)
navon7 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4336

Egy normális betegtárs van itt. Ricciardo.   Piros X az okoskodónak, így nincs vita legalább.

Előzmény: navon7 (4335)
Ricciardo Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4334
Ricciardo Creative Commons License 2015.05.11 0 1 4333

A ciprot írják hogy jó, gondolom az hatol be a legjobban a prosztatába. Volt régen az a táblázat amit ide belinkeltek, ott is a cipro volt a legjobb ami eléri a prosztatát. Meg találtam egy cikket is milyen gyógyszertípusok a legjobbak a prosztatára, a fluorokinolonok (pl. cipro), makrolidok (pl. Azitromicyn). Na ez volt az utsó gyógyszer amit kiváltottam az orvostól. Azt hiszem túl későn váltottam. De holnap megpróbálok kikönyörögni még 2 csomagot.

Előzmény: Eryngium (4327)
Ricciardo Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4332

jól eltársalogsz magaddal Navon. :)

Előzmény: Antonius Pius (4325)
Antonius Pius Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4331

:-)

Előzmény: Marobert3 (4326)
Eryngium Creative Commons License 2015.05.11 0 1 4330

Akinek nem inge...

 

"Aki folyton támad, ezer sebből vérzik". "Mindig az támad, akinek a háza ég."  Találó megállapítások!

Az ügynököző lemez meg lejárt. Bár ezek szerint neked folyamatosan lehet ügynöközni,újabb letiltás nélkül?

 

A fórumozókat  nem lehet terrorizálni! Felnőtt emberek! Nem kérnek engedélyt a megszólalásra, ellenvéleményük kifejtésére. Önálló véleményük, analizálási képességük van. Oda , akkor és ahhoz fordulnak, akihez akarnak. Nem kell sorvezető, nem kell a kezüket fogni, kísérni, hogy tudják, merre haladjanak. Meghunyászkodni nem fognak, nincs miért, mégis kinek képzeled magad?


Ne feledd! Csak egy vagy a fórumozók közül! Megállapításaid egy személy hozzászólását tükrözik!  Nincs ukász, nincs utasítás, nincs megfellebbezhetetlen kinyilatkoztatás. Igaz, többes nickeiddel rendszeresen alátámasztod állításaid, hivatkoztál saját magadra, társalogsz magaddal, de ennek itt már senki nem dől be!





bob87 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4329

én speciel nem tudom innen kit lehetne meggyőzni a gyógyszerügynöki tevékenységgel! Van 2 szerencsétlen, akinek úgyis mindegy, az egyik ugye diplomás, a másik nemsokára elpusztul vancomycin okozta szepszisben, a többi meg ígyis-úgyis gyógyszeren él. Hol itt a logika kérem szépen! Sebaj, egy jólmenő gyógyszerügynök ugyebár pont azzal tölti el a napját, hogy 1 embert rábeszéljen a gyógyszerszedésre, ja, ráadásul úgy, hogy céget sem reklámozott. A birkája!!!! Hát ilyet?!

bob87 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4328

mösziő 3diplomás intelligens híres embert, aki azt hiszi a diploma teszi az embert palit már rég letiltottam, úgy látom nem véletlen. Hát igen, a kula nem válik szalonnává, ha van diplomája, ha nincs :D

Előzmény: Marobert3 (4326)
Eryngium Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4327

A széles látókör kötelező, aki gyógyulni akar! 

 

"Prosztata Herx

Nem tudom, mennyire gyakori ez a jelenség, de érdemes megemlíteni. A krónikus Lyme beteg volt látható egy másik orvos, aki megváltoztatta az antibiotikum kezelés körül.


Ő indította el a Cipro. Néhány héttel később a betegnél erős alhasi fájdalom, elég súlyos ahhoz, hogy küldje meg neki az ügyeletre. A feldolgozás, beleértve a CT a has és a kismedence negatív volt. On kihallgatás tagadta húgyúti vagy a bélben tüneteket. Ő volt a közelmúltban kolonoszkópia, amely negatív volt. A vizsga megmutatta jelentős érzékenység a szeméremcsont feletti terület (area fölött a hólyag). A végbél vizsga kiderült pályázatot prosztata. Tapintása a prosztata újra megteremtette a tüneteket.


Sok férfi szenved krónikus prosztata tünetek. Ezek közé tartozik a nehézség vizelés, húgyhólyag- lágyékfájdalom és még alacsony minőségű láz. Ezek a tünetek visszaeső és átutalása több mint egy év alatt, és / vagy évtizedek óta. (Kapcsolódó tünetek jóindulatú prosztata megnagyobbodás és a prosztatarák általában nincs minta a spontán javulás és súlyosbodása). Urológus nem tudom, mit tegyek. Ez a csapás a létezésükről. Különböző kifejezéseket használtak: nem bakteriális krónikus prosztatagyulladás, prostatosis, prosztadínia és mások. Fertőző oka gyakran gyanús, de egyik sem található. A betegek gyakran jobb a hosszú távú antibiotikumok, majd visszaesnek, ha az antibiotikumok megszűnt. Néha a betegek rosszabb lesz antibiotikumokkal.

 

Fertőzések belül a prosztata úgy gondolják, hogy sequestered- rejtve. Lehet, hogy a prosztata vér vér gáton. Baktériumok élnek biofilm telepeket. Baktériumok elfedheti a mély részein a szövet, melyek gyenge véráram korlátozva ezáltal hozzáférést az immunrendszer sejtjei. Ezek a fertőzések úgy tűnik, hogy soha nem megy el. Bár nem mikroba lehet izolálni standard technikák mikrobiológia, sokan úgy gondolják, hogy az állapot által okozott perzisztens fertőzés sejtfal deficiens baktériumok. Ezek közé tartoznak a Chlamydia, Mycoplasma és a Lyme-faj.

 

Antibiotikumok is okozhat súlyos lokalizált "Herx", mint a baktériumok elpusztulnak, és az immunrendszer reagál. Ez lehet menni szinte a végtelenségig. Az egyetlen módja, hogy megállítsuk ezt az, hogy megszüntesse az antibiotikumok; majd próbálja később kisebb adagokat. Kábítószer kevesebb prosztata aktivitás szükség lehet használni.


A gyógyszerek, amelyek talán a legnagyobb hatást a prosztata a kinolonok, mint Cipro.

 

Ebben az esetben a kezelés az volt, hogy állítsa le az antibiotikumok és használni gyulladáscsökkentő gyógyszerek. Itt van egy eset, amikor azt találtam, gyógynövény-készítmény, hogy nagyon hasznos. A gyógynövény Saw Palmetto lehet nagyon hatékonyan enyhítette prosztata gyulladás.

 

Lyme szerepet játszik a többi titokzatos húgyúti szindrómák, beleértve a interstitialis cystitis. Láttam ezt a szindrómát javítani a Lyme-terápia is."

Marobert3 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4326

Nem tudsz provokálni semmilyen nick néven kedves navon,mert most ezt is letiltom.

Beszélgess csak nyugodtan tovább egyedül magaddal...

Előzmény: Antonius Pius (4325)
Antonius Pius Creative Commons License 2015.05.11 -1 0 4325

Ne foglalkozz ezekkel, úgy sem hisz már nekik a kutya sem szerencsére, hagyd csak erőlködni őket nyugodtan, ha meg valakit nagyon meg akarnak vezetni, akkor majd felvilágosítjuk.

Előzmény: navon7 (4321)
Antonius Pius Creative Commons License 2015.05.11 -1 0 4324

Megoszthatnál már valami másik képet is magadról, mert ez nem túl előnyös.

Előzmény: bob87 (4322)
Marobert3 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4323

szerencsére nem látom...

Előzmény: bob87 (4322)
bob87 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4322

és megmondtam, a menetrendszerinti birkajárat megérkezett :D

 

Marobert3 Creative Commons License 2015.05.11 -1 0 4320

Nem foglalkozom vele. Én kizárólag információkat osztok meg,amik a neten bárki számára elérhetőek. Ha valaki homokba akarja dugni a fejét,meg teheti. Magán ügy.

Bárki megoszthat itt ilyesmit. Ez is magánügy.

Előzmény: bob87 (4319)
bob87 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4319

:D na mindjárt jön a gyógyszerügynöközés

Marobert3 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4318
t.zsolti Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4317

és hajlandó fogadni, pedig borsodban lakom

Előzmény: Antonius Pius (4270)
Jroux1 Creative Commons License 2015.05.11 0 0 4316

Sziasztok! Olvastam egy cikkben, hogy létezik olyan gyógyszer, ami csökkenti a prosztata méretét. Ha valaki ismer ilyet, megírná a nevét? (A neten nem bukkantam rá) Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!