Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Jómagam jelenleg EM1+50-200mmSWD f2.8-3.5 +EC14(időnként EC20) összeállítással fotózok, főleg madarakat.
A Kipon fast AF adapter csak azért foglalkoztat, hogy amennyiben alkalmas lesz Canon 300mm f4 L ,vagy 100-400mm objektív
teljes értékü kiszolgálására, és egyuttal az adapterrel együtt olcsóbb lesz, mint a jövendő panasonic 100-400mm f 4-6.3, vagy olympus 300mm f4 objektívek.
Eladó! Olympus E-PL5 fényképezőgépem. Minden tartozékával, fekete színben. Hibátlan műszaki és esztétika állapotban van. MM vásárlás, garancia 2016.11.21-ig érvényes. Igény esetén, objektívvel kiegészíthető!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Pár hete megvettem életem első MILC gépét egy OM-D EM10-et. Teljesen zőldfülű vagyok még m4/3 téren. Több helyen is olvastam, hogy megfelelő adapterrel szinte minden objektív feltehető rá, max azzal kell számolni hogy csak MF lesz. Ez annyira nem probléma szerintem mert az MF segéd (nagyítás, fokus peaking) gondolom működnek más objektívekkel is. Látok itt a fórumon is olyan hírdetést, hogy 4/3-os objektív mellé ad az eladó 4/3 m4/3 adaptert. Hogy működnek ezek az adapterek? Beszerezni gondolom ebay-ről a legolcsóbb, de milyet érdemes beszerezni, mert gondolom Kínai és Kínai között is vannak külömbségek? Adapterrel valóban felrakhatok akár egy Canon vagy Nikon, Pentax objektívet is amiket APS-C méretű szenzorra találtak ki? Az Olympus Mintaboltban láttam arany áron olyan adaptert amivel 4/3-os objektív rakható fel m4/3-ra és megmarad az AF. Itt a fórumon olvastam, hogy ez elég lassú a 4/3-ad és a m4/3 eltérő AF rendszere miatt. Ez a lassúság mennyire problémás portrézás vagy tájképfotó esetén? Láttam ilyen adaptert OM objektívekhez is. Van ezeknek az adaptereknek alternatívája vagy csak az Olympus létezik?
Mit tudnátok ajánlani merre indúljak ha régebbi, megfizethetőbb árú, fényerős objektíveket szeretnék felrakni a gépre?
Tudatlanságomat kinevetni ér, de hálás lennék ha a mosolygóktól segítséget is kapnék. :-)
Eladó egy Panasonic GH-3A váz portrémarkolattal, minden gyári tartozékával, bontatlan Lumix szőtt nyakpánttal.
Expószám: 11000 körül, csak videózásra volt használva igazán.
Gyári doboz, papírok, cd, kábel, nagyon sokat bíró gyári aksi, bontatlan szőtt nyakpánt, patika állapotú markolat, 2db 2200mAh-s akksival.
2013. januári vásárlás, amiről természetesen a papír is megvan.
Nagyon megkímélt szép állapot, karcmentes kijelző, hibátlan esztétikai és működési állapot.
Rendszerváltás miatt eladó, mivel kézben vannak a nagyon jó sima 4/3-os profi objektívek azáltal lehetséges a Csere értékegyeztetéssel nagyon megkímélt állapotú, kevés expós Olympus E-5 gépvázra értékegyeztetéssel.
Gyári szám: WE2KA001082
FIX Ára: 180.000 forint.
Csak komoly érdeklődőket várok mert tényleg egy nagyon jó, megkímélt, újszerű gépről van szó, nem beszélve a patika állapotú markolatról a két nagy teljesítményű 2 aksival.
numizboy@gmail.com
06(30) 468-0372
Személyesen megtekinthető, elvihető Debrecenben ill. Hajdúböszörményben vagy postázom is a vevő terhére a megbeszéltek szerint.
Olympus OMD E-M1 gép (BEK508597) és Olympus 12-40/2.8 PRO obi (AC5211408) kit dobozában. Itthoni 2013. 12. havi vásárlás és még garanciális. 505e Ft. A teljes eredeti csomagolás megvan. Igény esetén egy Lowepro Clips 120 táskát tudok adni hozzá.
Olympus 60mm/2.8 makró obi (ABQ205201) dobozában. Itthoni 2013. 01. havi vásárlás, már nem garanciális. 95e Ft.
Olympus FL600R vaku (116067) dobozában . Itthoni 2013. 12. havi vásárlás és még garanciális. 65e Ft.
Panasonic 45-175/4.0-5.6 obi (HH1JA038295), nincs doboz, de van tokja. Külföldi vásárlás, már nem garanciális. 95e Ft.
Köszi! Nézem! Bár ahogy látom a 4/3 világban a 35-100 2.8 megfelelője azért jóval kisebb, mint a 70-200 2.8am. Mondanátok pár okot, hogy miért ne adjam el a Canont és vegyek 4/3-as obit?
Ez a dolog engem is érdekel, ha nem nagyon "off" megkérdenélek, mivel angolul nem tudok, és ez egy 100 ezer Ft körüli adapter, hogy vajon a Panasonic G7-hez alkalmazható-e? Van EF-S 60/2,8 makró és Tamron SP 70-300 mm F/4 - 5,6 Di VC optikáim is tökéletesen újszerű állapotban, és nem kótyavetyélném el ezeket, ha autófókusz és egyéb működne egy ilyen adapterrel.
Kolléga! Megkérlek, hogy ezt a markolatot itt ne hirdesd. Ne, mert ahogy többen is szóvá tették, az nem teljes szerelék, így könnyen belefuthat valaki, hogy olyan darabot vesz, amit nem tud használni. A kiegészítő másik részt meg esélytelen megvásárolnikülön.
(ha nem lenne világos: az ezt hirdető postjaidat törlöm)
Ez a kipon apter mindent (még az af-t is) átviszi a canon EF-m43 között. Egy hónapja jelent meg, van rajta USB csatalakozás a firmware frissítéshez. A táblázat szerint a 70-200mm f4 L obival tökéletesen együttmüködik.
Írd meg a moderátor topikba! Nem tudnak mindenütt ott lenni. Maximálisan egyetértek veled, különösen, hogy az előző ilyen próbálkozását már a topik lakók leoltották.
Nemtudom, hogy egyedül vagyok-e ezzel (ha jól látom, nem), de engem kissé felháborít, amikor nyilvánvalóan félrefezető hírdetést tesznek fel olyanok, akik tisztában vannak a helyzettel. Rengetegen vannak, akik közel sem jártasok ennyire a dolgokban, mint az itt lévők és fórumtársak, és valószínűleg nekik életük első nagyobb beruházása lenne, aminek biztosan csalódottság, ez esetben anyagi hátrány is a következménye lenne.
Úgyhogy ha megkérhetem a moderátort ilyesmire, nemtudom mennyire ütközik szabályokba, de ilyen esetekben legalább figyelmeztethetné az adott illetőt erre a hírdetés (vagy a szóbanforgó rész) törlése mellett.