Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nekem van egy Cyma Shotym és egy MP5ösöm...Akinek van kérdése annak szívesen válaszolok mert ebben naon otthon vagyok;)
Most egy Gázpisztoly szeretnék venni akinek van jó áron és cserél(pl: számitógépes kormány, vagy ps2es eredeti gamek stb...)az ide irjon: virus87@freemail.hu
Minden válaszra azonnal válaszolok ahogy megkapok az emailt!Köszi!
Hát, nem tudom, de az M100-120 is teljesen érezhető; már ha figyelsz magadra is. Ha meg nem figyelsz, akkor minek is vagy kint?! Az, h nagyobbat üssön, szerintem nem annyira szempont, mint az, h biztosan és jó helyen eltaláld az ellent.
Vannak olyan helyek, ahol neoprem ruhában nyomják, mert mindennel lehet lövöldözni. Szerinted ez a megoldás?
Itthon a kialakult szabályok szerint M120 (400fps) a sorozatlövő fegyverek limitje (de ezt lejjebb láthattad), pont azért, mert sok embernek 1 fegyvere van és közelharcban a 100-110 is sok(k). Külföldön is általában az M120 az elterjedt határ, csak ott nem a fegyverszám miatt. Egy 120-s tuninggal kb35-40 méterről mellalakot lősz, tuningcsővel & igényes lőszerrel fejméretű szórást.
Pont ez a lényeg, hogy ne strandgatyában kelljen játszani, hanem normális öltözékben (nem nagykabát, csak hosszúujjú, no meg persze védőszemüveg) is ÉREZNI lehessen a találatot, ne csak egy pöccenet legyen, ha jobban fáj, jobban el akarja mindenki kerülni a találatot, baja 150-estől sem lesz senkinek, legalább nem lő vissza azonnal, kisebb az esély a csalásra, akár az akaratlanra is gondolhatunk itt, pl. találat után fél másodperccel mondjuk még visszalődöz, mert ugye ha fáj, akkor feltétlen reflex müxik, ugrik egyet, ha meg csak pöccenet van viszont idő kell, mire felfogja, hogy ja igen kérem akkor nekem most lőttek...
Mire akarod használni? Hiába tuningolod a teljesítményét az egekig, az M120-130 után már nagyon picit nő csak a lőtávolság, az, hogy közelről meg egyből véraláfutást okoz annak akit eltalálsz vele, nem túlzottan szívderítő játék közben, ezért van a limit. M150 -et max. 1 lövetű, vagy ismétlő mesterlövész-puskában tudok elképzelni, de ott is azzal a kikötéssel (ahogy már külföldön megszokott), hogy 20 méternél közelebbről nem lőhetsz vele emberre. :)
Helló!
Még új vagyok a dolgokban, ezért szeretnék pár kérdést feltenni! Épp felszerelés beszerzésen vagyok, és kinéztem magamnak egy Glock 17-est. Van valakinek tapasztalata erről a tipusról, vagy valamilyen véleménye? Akár tudtok valamilyen más tipust mondani, ami 'felhúzós', mégis pontos?
Aztán az említett tipust 2 gyár is gyártja: az egyik a Tokyo Marui, a másik az UHC. Utóbbi nagyobb energiájút készít, mégis olcsóbba kerül..?!?! Miért van ez? Gyengébb a minőség? Vagy a másiknál a 'nevet' kell megfizetni?
Üdv! Ma vettem egy Beretta 92 Falcon-t. Otthon kipróbáltam, de sajna 4 méterről egy sima A4-es papirlapról lepattan a BB... :-( Ennyire gyenge lenne a stuki, vagy én fogtam ki egy hibás példányt? Egy normál papirlapot egyébként milyen messziről kellene még átvinnie?