Ha kicsit könnyíteni szeretnénk akkor javaslok valami commerical civ-et. Az alphabet hasznos tud lenni :)
Egy javaslat: Vegyétek le az összes goody hut-ot az ausztrál kontinensől. A környező szigeteken maradhat.
Néhány extra nyersnayag/luxuscikk jól jönne. Kevésbé realisztikus, de nézzünk szembe a tényekkel: ritka rossz kezdőpozició :). Szerintem meg lehet a space race victory, de tuti nem fog menni háború nélkül.
Hát... Nem hiszem, hogy az Ausztráliába letehető max 5 várossal meg a környező szigetekkel (max 3 saját lux) túl ütőképes birodalom érhető el a Space Race-hez... Másrészt Arábia expanzionista és vallásos. Ebből az első teljesen felesleges.
Mire ezt leírtam, kedvem is lett hozzá. Elég nehéz lesz. Egyébként is sokszor volt egy adott térképről az a véleményem, hogy másik típusú játékot is kellene rajta játszani. Most egy békés ezen király lenne.
Valszeg a Nagykönyvtárat el kell felejteni...
Mindenesetre Mzprox-nak is rá kell bólintani, hiszen az ő joga az új állás kiadása...
Különben furcsa volt, hogy Indiának igen tápos a kezdőhelye (3 lux Delhi mellett közvetlenül), de senkitől sem hallottam, hogy olyan nagyon erősek lettek volna...
Én inkább az ausztrál kezdést preferálnám, de nem a hettitákkal... Bár végülis tökmindegy.
Valóban jó a térkép. Megfordult a fejemben, hogy ugyanezen játszanánk a következőt is, azzal az apró változtatással, hogy most Japánnal esetleg az Ausztrálokkal lennénk, conquest vagy space race :-) . Azt hiszem igazi kihívás lenne.
Az a baj, hogy éppen ezért - nemigazán lehet összehasonlítani az eredményeket.
Mert pl, a korai republik/kevés-esetleg 0 katona nagyon erős taktika - ha reloadolok mint az atom. egyébként eléggé öngyilkosság.
elején kapott +2 sttler+tech iszonyatosat tud dobni az őskoron - ha valakinek van kedve kitotózgani.
szerintem a no reload az egyik legjobb játék.
most pl WOWozok ét ugye ott tényleg nincs reload, az egész gém a szerveren fut.
-abszolut nem hiányik-
amikot no reload emparorba nyerem azért vesztettem el egy csodát mert véletlen rosszra váltottam. ott sokat gondolkoztam, hogy visszatoltsem e, de nem tettem és nem is volt szükséges.
párszor érdekes lehet maximalistán jáccani, énis csináltam ilyet (igaz csak SID fokozatban)
de szerintem is jobb a no reload játék.
Böngészem a fórumot és látom milyen modod van. Honnan lehet letölteni?
A többi moddal sokszor az a bajom, h brutál gépigénye van...
A közös feladványunkat nem sikerült értékelhetően befejezni, mert soká (2012) fejeztem be, magasnak tünt emperor szinten ez a játék nekem... az elején bealudtam...
nemsok időm volt vele foglalkozni, nemsoká megyek szabadságra addig probálkozom.
a térkép elkészítéséhez köszönet, a többiek le diplomáznak, utána multiplayer-ben kiprobáljuk...