Választások előtt szokta a haknizos Bayer csita a vidéki fehér heteroszexuális Magyarországot szájjal kielégíteni különböző kultúrházi szeanszokon! Mindig nagy sikerrel!
Nem, nem vagyok Mi Hazánk. Ha politikai besorolást kellene meghatározni, akkor inkább jobboldali vagyok. A Fideszt nem szeretem, mert egy tolvaj banda- ennek ellenére egy sor külpolitikai kérdésben egyetértek velük. Azt is megértem, mi vezette Orbánt az Izrael szövetségbe.
Sok szempontból pedig a baloldalinak mondott Schiffer András nézetei állnak közel hozzám.
Orbán és sleppje nehezen kiismerheto, mindig arra nyal ahonnan erőt érez.
Full gerinctelen oportunistak, mindenkinek azt mondják amit hallani akar, de erkölcs se lofasz se esti fény.
Nem fogják az erős zsidókat nyíltan bántani csak gyenge pillanatokban kibugyan a szar a szajukon.
Pl.
"A zsidók kénytelenek voltak - vagy lehet, hogy jól is esett nekik - a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe" - így értékelte az ellenzéki együttműködést szombaton a fideszes Kósa Lajos, mikor a Fidelitas tisztújító kongresszusán mondott beszédet pártja ifjúságának. A zsidóságot ostorozva azt is megállapította: "ezek szerint bennünket jobban utálnak, mint a globalisták az antiglobalistákat vagy a nácikat a zsidók". Ezután nem csak Heisler András, a Mazsihisz elnöke kérte számon Kósát, de finomabb hangvételben még a kormánypártokkal jó viszonyt ápoló Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija is helyretette a fideszes politikust. Egyikük sem mulasztotta el megemlíteni: zsidók a Hajdú-Bihar megyében nem szavazhattak, mert a megyéből Auschwitzba deportálták és megölték őket 75 éve. (Népszava)