Ide várunk mindenkit, aki kisautókat épít, customizál, felújít, vagy csak érdekli a téma.
Hot Wheels, Matchbox és egyéb fémautó 1/64-től 1/18 méretig ;-)
Én megértem, csak akkor azt nem vágom, hogy miért mondtad az elején azt, hogy benne vagy ebben. Mert azt azért gondolom, hogy nem csak most alakult így, hogy nincs időd.. Mindenesetre én nem erőltetek semmit, ha nem szeretnéd, nem kötelező, csak felajánlottam a lehetőséget.
OFF: Már korábban írtam neked mailt, de nem válaszoltál. Az lenne a kérdésem, hogy az itt publkilát képeidet majd kidobhatom a blogra is? Leírás nem kell az autókról, csak így több posztban kiraknám a képeidet, hogy aki nem jár a fórumra, az is láthassa őket.
Ma elmentem a Spar-ba a heverral, hogy valami donorfélét vegyek (ugyanis vagy 50 db HW-t kiakasztottak)
a sok fantázia-baromság-gyerekkocsi mellett az átalakításra a legmegfelelőbbnek e Fast Gassin nevű fantázissutót választottuk, hazafelé már el is döntöttük a koncepciót...
A kopottság nem az épség rovására megy szerintem. :-) Az épet úgy gondoltam, hogy a kasztni egyben van, megvannak az ajtók, kerekek, ablakok. Bocs, ha nem voltam egyértelmű. :-)
Engem a Chevy ProStocker (utolsó sor vége felé) és a Corvette Grand Sport érdekel(felső sor balról első). Albertnek át tudod adni, ha találkoztok? Köszi.