Keresés

Részletes keresés

KrapulaX Creative Commons License 2001.03.19 0 0 360
Tetszik ez a tanfolyam, igaz szakdolit kell a végén írni és meg is kell védeni, de a társaság remek.Bár az okításon nem nagyon tudom kik vannak, mert ugye arra nincs időm, hogy be is járjak.:))))Gyerekek, gyertek fel ti is, tuti jó buli :))) (erre mondják, hogy olyat kívánj ami teljesülhet:))Már már olyan sűrü a programom, hogy volt akit le kellet mondanom :)))Bár ilyen lenne minden szürke hétköznapom:))
Lio: képzeld isteni dolom van, a nők hoznak-visznek, már már soffőröm van :))Bár ma kicsit megijedtem, olyan jól sikerült a két lány összeismertetése, hogy attól tartottam kézenfogják egymást és otthagynak egyedül :))
a_girl: ne feledd a fényképeket.Már nagyon esz a penész.És ráadásul már nagyon régen láttalak.Tudom, hogy elszóltad magad, de azért lepj csak meg alaposan :))))
lia: ma már agyondicsértelek, így nem írok semmit :)) te házinyúl :DDDDDD
lio: ja elhatároztam ezentúl hízókúrára fogom magam:))))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.18 0 0 359
Ja! :))))))
Előzmény: Emilia néni (358)
Emilia néni Creative Commons License 2001.03.18 0 0 358
:-))))))))))))))))))))))))))))))) Barom. :-))))))))))

Szivem csücske (Nem, Krapi, nem te!!), ma az enyém leszel? :-)))))

Előzmény: Lián (357)
Lián Creative Commons License 2001.03.15 0 0 357
Lio: na pupák, és ez a nick nem jutott eszedbe :))) Na már késő, Lián én leszek :))))
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.15 0 0 356
Lio: Na ezt sem gondoltam volna, nyelvleckét adok neked:
Bona szérá.Prégó kámerá, kárántá szej.
Na csak ennyit kell mondanod és valaki nagyon fog neked örülni.Ha más nem hát a recepciós tuti :)))
a_girl: még nem késő, mondd le az otthoni futást, és futás ide hozzánk :))Látod értetek nőkért mindenre képesek vagyunk, én pl percek alatt perfekt olasz lettem.
Lia: Na szép kis társaságod van kint, ennyire már régen szivattak meg. Hosszú percekig nem csak az nem jutott eszembe kit is keresek, hanem az sem nagyon rémlett, én ki is vagyok :)))
Na tessék élménybeszámolni. A párcsere azért van nálatok, mert nem tudnak teljesíteni ha ott szuszogsz a szobában, vagy pont azért mert mindenki veled akar hármasban duhajkodni :))

By: Vittorio a digó :))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.13 0 0 355
Krapi: Az új szoba tervek már megvannak, sőt a tapéták is megvásárlásra kerültek. Már csak fel kell kenni őket. Erről fog szólni a csütörtököm. Aztán majd iszunk az új szobámra. :)
Előzmény: KrapulaX (354)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.12 0 0 354
a_girl: jó éjt!
Lia: jó pasizást (igaz a_girl teljesen jól mondta a jó pasi(k) itt van :)))) csak szerényen :)))
Lio: na itt az alkalom megálmodhatod, milyen is legyen a szobád uj külalakja.
Én: én ha lehet álmodok a lányokról. Csak nehogy megint eladják a kispolos motorját :)))
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.12 0 0 353
Igen-igen. Nekem mindkét kezem a magasban :))))
Nem tudsz követni? Menten lelassítok :)) Hátha beérsz :)) Sőtt még azt is hagyom, hogy átgázolj rajtam :))
Előzmény: a_girl (352)
a_girl Creative Commons License 2001.03.12 0 0 352
Jajj, még valami! Lia biztos gőzerővel keres egy jó pasit, és azért nincs ideje írni, mert nagyon lefoglalja a művelet.:-) Ha hazajön ráébred, hogy csak pasiért kár kimenni, azt itt is lehet találni, csak jól körül kell nézni.:-)
Tudom, tudom, két kéz már a magasba is lendült:-)))
Előzmény: KrapulaX (350)
a_girl Creative Commons License 2001.03.12 0 0 351
Nem értek mindent kristálytisztán. A hozzáférhetetlenség még csak-csak, ezt a vonalat tudtam követni. De hogy az milyen összefüggésben van velem, hogy a gyöngyhalász rögtön túlad a gyöngyön, és hogy az a piszok dolog hogy jön ide, azt végképp nem értem:-)))))
Szerintem a hülye gyöngyhalász tesz csak ilyet:-) Kivéve ha van már egy szebb gyöngy a birtokában, vagy ha talál szebbet. Vagy ha nagyon le van égve:-)
Előzmény: KrapulaX (350)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.12 0 0 350
Na a gyöngyszemet én mondtam. De tényleg nem volt túlzás. Mert ugye a gyöngy egy kagyló belsejében található, lent a tenger fenekén, vagyis legalább olyan megközelíthető, hozzáférhető mint TE :)) Nem is szólva arról, hogy a gyöngyhalász aki megszerzi a gyöngyöt, rögtön túl is ad rajta :)) Ja és ha jól tudom a gyöngy úgy keletkezik, hogy egy homokszem vagy mondjuk úgy PISZOK :))) kerül a kagylóba :))))))))))
Lió: hogy jössz a képbe? Hát csak a nagy eszedre lett volna szükség, én adtam volna az ajándékot a_girl nek te csak megcsillanthattad volna a zseniális 5leteid tárházát :)))
Lia: Naaa ne küldj már ennyi SMS-t alig bírom elolvasni őket :)))
Előzmény: Emilio bácsi (349)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.12 0 0 349
Na jó már nem is vagyok morcos :))
Előzmény: a_girl (348)
a_girl Creative Commons License 2001.03.12 0 0 348
Majd valahogy igyekszem jóvá tenni, jó?:-)
Mondjuk mit szólnál egy megkésett köszönöm-höz: Köszönöm, értékeltem az ötlet eredetiségét:-)
Előzmény: Emilio bácsi (347)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.12 0 0 347
Krapi: Nem értem hogy jövök én a képbe ajándékozásilag. Ezt neked írta nem nekem. Minek ajándékoznék én? :)
Különben is! Még a nőnapra küldött vizesalsógatyás pasiképeket sem köszönte meg! :)))
Előzmény: KrapulaX (345)
a_girl Creative Commons License 2001.03.12 0 0 346
Na várj, ez így nem jó. A nullát akárhogy is szorozgatom, mindig nullát kapok. Semmiért meg nem dolgozom.:-)
Különben is ne nagyon éld bele magad, hogy én gépelgetek helyetted, ez kivételes alkalom volt.
Mekkora hülyeségeket csinálok betegen!:-)))
Lehet, hogy a Főnök Úr túlzás volt. Képes voltál beleélni magad:-) Ami viszont a Gyöngyszemet illeti, ott azt hiszem reális voltam:-)))

Csak még mielőtt arról érdeklődnétek, nem temetett e maga alá a leomló plafon, közlöm, hogy NEM:-)

Előzmény: KrapulaX (345)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.12 0 0 345
Idézek egy levélből :)))
Főnök Úr!:-)

Elkészítettem a kért anyagot, amit csatoltan küldök.

Üdv.: A titkárnők gyöngye:-)
Lio: na most mondd milyen ajándékkal lepjük meg e kedves Gyöngyszemet :))
Lia: látod mivé lettem? Főnök Úr, na nem semmi igaz? (szerintetek hogy úr lettem még büfizhetek a sörözés után? :)))))
a_girl: most, hogy nekem dolgozol, rögtön fizetésemeléssel kezdjük. Holnaptól a dupláját kapod az eddigi fizetésnek, amit tőlem kaptál :DDD

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.12 0 0 344
Azért jól esett hogy feltételezted hogy melóztam. :))) Igaz csak nyolctól voltam kb délig. Képzelheted hogy mennyire agyondolgoztam magam :)))

a_girl: Gyógyulj meg!

Előzmény: KrapulaX (343)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.12 0 0 343
a_girl: Jobbulást! Én meg önző módon már rád akartam uszítani az összes főnököd, mert mi az, hogy csak Lio meg Én melózunk szombaton :)))))
Na legközelebb csakis a megfázások megelőzése érdekében én öltöztetlek :))))
Előzmény: a_girl (342)
a_girl Creative Commons License 2001.03.11 0 0 342
Hmm, nem egyszerű:-) Azt sem tudom, én mivel indokoltam:-) Talán otthoni munkavégzéssel vagy mittomén. Márpedig csak ezzel lehet, ha az otthoni számra kéred. De nem igazán tudom, mennyire kell belemenni a részletekbe. Szerintem nem nagyon, ha a főnök aláírja, akkor tök mindegy, úgyse fogják megkérdőjelezni. De ha nagyon szeretnéd, akkor megnézek pár korábbi igénylést az indokok miatt. De majd csak kedden, mert holnap még nem dolgozok (szombaton se voltam, nem tudom feltűnt-e), mert lebetegedtem. Igaz, már jobban (majdnem teljesen jól) vagyok, de legalább készülök a közgáz zh-ra.
De rajtam nem fog megbukni a kérelmed, az fix:-)

Na pussz

Előzmény: KrapulaX (341)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.11 0 0 341
:)))
Látom nem csak nekem jut ilyesmi az eszembe :)))
a_girl: figyu esetleg megnézhetnél pár indokot nekem, hogy más miért kért *A*-t. Valami jó indokot kéne kitalálnom. De nem megy :)))))
Előzmény: a_girl (340)
a_girl Creative Commons License 2001.03.11 0 0 340
Ezt pont Te mondod?:-)))
Előzmény: Emilio bácsi (339)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.10 0 0 339
Gyogyós :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Emilia néni (338)
Emilia néni Creative Commons License 2001.03.10 0 0 338
Nem, nem. Nincs akkora mázlitok, még ma is élveznetek (!) kellett társaságomat. :-))) Egész tegnap azon voltam, h irjak neked a-girl, de végig nagyon rohangáltam, és még mindig kismillió dolgom van. Szóval ezer bocsi, inkább szóban elmesélek mindent ha hazajövök. :-))))))))))) Addig se fogyókúrázz, Krapi nagy örömére egy csomót hiztam, szóval topmodell méreteim odalettek (valójában még úgy általános 7. táján. :-)))

Jó lenne, ha hivnátok, majd keresek telszámot, rendicsek? :-))) Smst meg küldhettek dögivel! :-)))

Hiányozni fogtok nagyon, kénytelen leszek más után nézni odakint. :-)))))))))))))

Ha meghalnék az úton, itt a végrendeletem:
kocsim Lioé. :-))))))
kutyámat pedig krapulaX _köteles_ rendszeresen meglátogatni és megsétáltatni. :-)))))
a_girl, rád hagyom a virágaimat. :-))))) Meg a csokikészletemet is. :-))))) Meg persze az óvszergyűjteményem! :-))))))))

CSók!!!!!

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.09 0 0 337
Igen innen a bentiről. Régen le akartam szedetni, mert itt csinálták a számlát, de hagytam inkább. Még jól jöhet.
Ha sikerül kitúrnod a munkatársamat, jöhetsz. Bár az ő telefonja nem tudom külföld jogos-e :)
Előzmény: a_girl (336)
a_girl Creative Commons License 2001.03.09 0 0 336
Emilio!
Melyikről? A bentiről? Megyek oda dolgozni! Vagy felhívod Te a nővérem és megmondod neki, hogy puszilom?:-)
Előzmény: Emilio bácsi (334)
a_girl Creative Commons License 2001.03.09 0 0 335
Krapi! Nem is tűnt fel, hogy a beszélgetés alatt átadtad valaki másnak a kagylót. (Jó, tudom, kézibeszélő! Mielőtt Lio beleköt.:-) Vagy magadra gondoltál, mit jó pasi?:-)))) (Bocs, de ezt a labdát nem tudtam nem leütni:-)

Lia: ha tényleg ma indulsz, jó síelést! Érezd jól magad (esetleg valaki mást:-)

Pussz: a_girl

Előzmény: KrapulaX (333)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.09 0 0 334
Beszúrni nem, de kiszúrni...!! Höhöjjj :)) Az én telefonomról lehet külföldet is hívni :)))
Előzmény: KrapulaX (333)
KrapulaX Creative Commons License 2001.03.09 0 0 333
a_girl: Látom egy csapásra megoldottad a problémát, Helyrehoztad a hangulatom és ha nem is láttál, legalább hallottál egy jó pasit :))))) Mondtam már hogy Imádlak? :))))))
Lia: Ha jól tudom valamikor ma indulsz tésztafalóföldre síelni (pasizni). Nagyon jó utat, jó síelést (pasizást) és természetesen vigyázz magadra. Mert igaz szívesen látunk az ágyban de nem nyakig befáslizva :))))) Ja és ha találsz valami telefont füldd el a számát és a napirendedet, hogy mikor hívjunk :))) Mi megvitatjuk és lehet, hogy fel is hívunk :))))))
lio: de amatőr vagy még beszúrni sem tudsz, majd megtanítalak jó? (valami zseni volt a mesterem) :DDDDD
a_girl Creative Commons License 2001.03.09 0 0 332
Krapi!
Az ok, hogy nincs virág sem, meg csoki sem, csak azt nem értem, miért egy nőcis képet kaptunk ajándékba.
Jó nőt akkor is látunk, ha tükörbe nézünk, ugye Lia?:-))
Szóval... ha már meg akartál lepni, megsúgom, hogy egy tuti pasinak jobban örültünk volna.:-) Bár sejtem, hogy olyan kevesebb van a gépeden, de legalább dolgoztál volna egy keveset a meglepivel.:-)
És miért nincs jó kedved? Na, mindjárt felhívlak, ez mégsem állapot.
Előzmény: KrapulaX (326)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.08 0 0 331
Hiába no, én is fáradok. Viszlát valamikor! Jocc!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!