A fringet ismerjük. Wifin keresztül az iPhoneon keresztül tudunk skype hívásokat bonyolítani, és ha van skype creditünk, akkor közvetlenül a mobilról hívhatunk telefonokat, illetve a fring egyéb SIP-eket is támogat.
Az s4iphone.com oldal egy iPhone ra optimalizált oldal (tehát nem app, így 3G-n keresztül is működik), amin tíz napig lehet kipróbálni ingyen a szolgáltatásokat, a beszédhívásokat azonban nem, azok mindenképpen fizetősek. Havidíjat számolnak fel a szolgáltatás használatáért (5-6 dollár havonta, vagy ha jól emlékszem egyszeri 30 dollár, és akkor örökre van). Gondolom a skype-skype hívások ingyen mennének, a többiért pedig skype credit kell, tehát az már fizetős.
Nekem ez jött le, de nem fogom használni, csak a fringet.
De kell hozzá SkypeOut is, nem? Hiszen gyakorlatilag úgy működik, hogy a központjukból felhívják a másik felet, és teged meg visszahívnak. És így kb. 50Ft/percért beszélhetsz, ha jól sejtem. Vagy nem így működik? A havidíjban benne van a visszahívások ára?
Dedede! Baromira örülök neki. Gondoltam, hogy megveszem az s4iPhone szoftot havi öt dollárér, mert ott elvileg megy a 3G-n keresztüli megoldás is, de egyelőre a fring is megfelel.
Nem értek a mobiltelefóniához, nem hiszem, hogy tudom orvosolni, mms-t még az életben nem küldtem, és kb. kettőt kaptam... :)
Amennyire tudom, az mms-hez kell adatkapcsolat, legalább gprs, vagy wap. Az iPhone esetében legalább gprs kell, de meg edge-en és 3Gn is. Valahogy ellenőrizni kéne, hogy tényleg van aktiválva MMS és hozzá net a kártyán. Be tudod dobni egy másik telefonba a SIM kártyát?
Ha a másik telefonnal tudsz küldeni/fogadni MMS-t, akkor visszateheted a SIM kártyát az iPhoneba, mert innentől kezdve vagy a Swirly MMS-ben van a hiba, vagy a beállításokban. Ha minden pontosan ugyan az (még a kisbetük/NAGYBETÜK is stimmelnek), akkor esetleg megpróbálhatod a Proxy-t átírni erre:
193.225.154.022:9201
Ha ezzel sem megy, akkor indítsd újra a telefont, nézd meg így megy-e. Közben láttam, hogy kijött az 1.2.4-es verzió, esetleg frissíts arra!
és a tmobilos simnek muszáj az eredetinek lennie amit az iphonhoz adnak vagy lehet másik T-s is? és ha itunssal aktiválom akkor utána még lehet jailbreakleni?:D
BOCSI ,Teht vettem 1db Iphont t-mobilos,vszont nekem PANNONOS A kártyám ,turbosimmel müködik ,de mmst nem tudok fogadni és küldeni se SWIRLY MMS 1.2 TÖRT VERZIÓJA tehát csak az MMS NEM MÜKÖDIK.
Sziasztok segitség kellene vettem egy t-mobilos iphont sok minden rákerült mms progi is turbosimes a teló valahogy még igy se tud fogadni elvileg belett állitva minden.a rogi neve SWIRLY MMS segitsen aki tud köszi
A dobozban nincs aktiválva. Rádugod gépre, iTunes majd aktiválja a T-mobil-os kártyával. Aztán turbosimmel berakod a sajátodat, és ennyi. Ha turbosimmel nem megy, akkor restore, nem aktiválod iTunesal, hanem pwnnel.
ha havertol megveszem a bontatlan t-s iphonet, akkor az már aktiválva van?:D vagy nincs, ha nincs akkor hogyan lehet aktiválni bocs a kérdésért de kezdö vagyok:D
ha veszek egy 0 perces T-s iphonet amit havertol veszek ésmég bontatlan is. turbosimmel szeretném használni. azt szeretném kérdezni hog akkor hogy aktiválom? vagy hogy hogyan tilthat le a T vagy ez egyáltalán lehetséges-e?
Konkrétan nálam ez úgy néz ki: / és remélem nem sértek üzleti titkot:-) /
Mióta létezik magyarórszágon Westel ill. T-Mobile, azóta előfizetője vagyok, sőt családom is. Soha nem volt kevesebb a számlám havi 17.000Ft.nál. Platinakártyás vagyok és soha nem volt tartozásom, vagy elmaradásom.
A készülék megtetszett. Neten regisztráltam, hogy kell, majd kb két hét után felhívott egy hölgy, / hangja alapján elvenném feleségül:-))) / hogy ha aktuális még a szándékom, akkor most elintézhetjük. Visszanézett három havi forgalmamat, és az alapján adta a számomra visszautasíthatatlan ajánlatot, ami nem volt más, mint hogy vállalom, hogy az elkövetkezedő két évben is minimu ilyen havi számláim lesznek. Ennek megfelelően beállította a díjcsomagomat, ami:
Fix 15.000Ft/hó ezért kapok 600 perc beszélgetést és 4Gb internet forgalmat, illetve
a 16Gb iPhonet. Ha túllépem a 600 perc beszélgetést, akkor a többit 20 Ft/perc beszélem. Nekem ez megfelel.
Elvégre ha vissza sem hív, ha nem ad telefont, akkor is ennyi a számlám, és még netem sincs.
Ezt én sem értem, szerintem valamiféle dacos kivagyiság van mögötte, szokásos hitvita, miazmás. A sok ódzkodó ember közül rengetegen odáig sem jutottak el agyilag, hogy a két év alatt kifizetett mondjuk 28 + 240 rugóból csak 28 a készülék ára, a 240-et a szolgáltatásért fizeti, ami alkalomadtán, más csomagban lenne 280 vagy 300 :-D
Szerintem olyan kva mindegy hogy a háromból melyik cégnek perkálja az ember a havi sarcot, amíg nincsenek markáns különbségek a szolgáltatás minőségében. Márpedig nincsenek. Ami van, az is a T-Mobile javára. Persze lehet utálni az egész magenta bagázst, én is rühellem őket, de ez ne álljon már útjába annak hogy olyan telefonom legyen amilyent szeretnék :-)
Már nem is tudom, talán 3-4 hete van nálam az iPhone, fehér és 16Gb-s, és elmultak a kezdeti botladozásaim vele, de egyet még most sem értek. Olvasok és visszaolvasok itt a forumon, és "mindenki" odzkodik az előfizetéses iPhonetól.
Illetve mindenki a függetlenért liheg ! Miért? Miért nem jó a T-Mobiles?
Kártya kell, számlát fizetni kell. Nagy különbség nincs az árakban. Függetleníteni lehet. T-Mobilera váltani lehet. Számot átvinni lehet. Stb....
Vagy csak a 20-as és 70-es előfizetőknek nem érhető el a készülék?
Macera vagy nem akar átmenni T-be? Vagy a T-s is függetlent akar? Miért???
Én két év hűségnyilatkozattal vettem nulla forintért, 4500 pontot húztak le. de kaptam egy sim kártyát, havi tíz perc ingyem csevejjel. Kisebbik fiam örült is neki:-)
Amúgy ha innen rendelek iPhone-t (http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcmcat160500050022&type=category), akkor fizetnem kell az AT&T felé havonta kemény összegeket? Mert valaki valahol írta, hogy innen rendelt, és 40 ezerből megúszta kiszállítással együtt. Vagy úgy is meg lehet oldani, hogy nem aktiválom, hanem rögtön benyomok egy Turbo SIM-et és így megúszom az előfizetést is? Nagyon új vagyok még ebben, úgyhogy nézzétek el, ha túl nagy hülyeséget kérdeztem:)
Elado egy 8 Gb,magyar nyelvű,2.0 szoftverrel Iphone,dobozban, tartozékokkal.2 hete van nálam,a vételkori pár apró karc van rajta, a működése hibátlan,nálam tokban volt végig.Visszatérek az E51-re méretbeli dolgok miatt,a megoldásai tetszenek,de nagy a kezemhez.Érdeklődőket elsősorban Bp.-ről várok a gyorsabb intézés érdekében.Ár: 70 eFT.Tel: harminc/2harmincöt 2öt tizen5 István
Jah, csak az a szopás, hogy ha onnan megrendelem, mire ideér DHL-el vagy Fedex-szel, egy vagyont kell kicsengetni a szállítási költségre. Tényleg csak úgy jó venni így, ha valaki arra jár. :)