Bár az autohifiben már kérdeztem, de nem valami nag a nyüzsgés, megkérdezem hát itt is, hátha valaki....
Szóval érdeklődnék hogy Alpine+iPhone 3G ügyben tud e valaki valamit.
Az Alpine fejek egy része már régóta képes kezelni iPodot, kérdés van e olyan ami IPhone-al is elbolodgul, illeteve a zenelejátszáson kívül van e értelme a dolognak, pl lehet e így tölteni, bejövőhívást fogadni vagy akármi.. Ha csak zenéni lehet, akkor nem költök rá...
Talán valaki itt írta, nem tudom! Az Apple iPhone csak a T-s előfizetéssel ér valamit. Mint mobiltelefon nem nagy durranás. De így, hogy fix havidíj /15.000Ft/, 600 perc dumcsi, 400 sms, és 4 Gb adatforgalom, és egy tökéletesen használható kézi számítógép, amivel telefonálni is lehet, így tutti kis masina. Ezen szolgáltatások nélkül nem venném meg. Én ezért nem értem minek veszi meg egy 20-as vagy 70-es. Persze ha nem számít ha számla akkor.....
Látszik, hogy nem vagyok jó magyar, ha vennék egy telefont, mint ahogy vettem is, akkor azon nem keresni akarnék, hanem használni. Nekem eszembe sem jutott, hogy így is lehet. Naív-e vagyok.
Köszönöm a felvilágítást, tegyünk a végére pontot, off off.
Tudod, vannak olyan emberek, akik régóta tsek nekik mind egy hogy még 2 évig azok lesznek-e azok olcsóért meg tudják venni és drágán el tudják adni. Szerintem így de vannak olyan források is amik cégesek és ők vesznek 8-10 db telot előfizetéssel és nem adják oda a melósoknak csak a kártyát. Vagy mit tudom én NAGYON LELEMÉNYES A MAGYAR
(most megint nem kötözködésből, hanem puszta igazi érdeklődésből kérdezem, hogyha ténél veszi, aláírja, akkor hogy tudja bukóvári nélkül eladni? ja, és főleg, miért akarja?)
A fringet ismerjük. Wifin keresztül az iPhoneon keresztül tudunk skype hívásokat bonyolítani, és ha van skype creditünk, akkor közvetlenül a mobilról hívhatunk telefonokat, illetve a fring egyéb SIP-eket is támogat.
Az s4iphone.com oldal egy iPhone ra optimalizált oldal (tehát nem app, így 3G-n keresztül is működik), amin tíz napig lehet kipróbálni ingyen a szolgáltatásokat, a beszédhívásokat azonban nem, azok mindenképpen fizetősek. Havidíjat számolnak fel a szolgáltatás használatáért (5-6 dollár havonta, vagy ha jól emlékszem egyszeri 30 dollár, és akkor örökre van). Gondolom a skype-skype hívások ingyen mennének, a többiért pedig skype credit kell, tehát az már fizetős.
Nekem ez jött le, de nem fogom használni, csak a fringet.
De kell hozzá SkypeOut is, nem? Hiszen gyakorlatilag úgy működik, hogy a központjukból felhívják a másik felet, és teged meg visszahívnak. És így kb. 50Ft/percért beszélhetsz, ha jól sejtem. Vagy nem így működik? A havidíjban benne van a visszahívások ára?
Dedede! Baromira örülök neki. Gondoltam, hogy megveszem az s4iPhone szoftot havi öt dollárér, mert ott elvileg megy a 3G-n keresztüli megoldás is, de egyelőre a fring is megfelel.
Nem értek a mobiltelefóniához, nem hiszem, hogy tudom orvosolni, mms-t még az életben nem küldtem, és kb. kettőt kaptam... :)
Amennyire tudom, az mms-hez kell adatkapcsolat, legalább gprs, vagy wap. Az iPhone esetében legalább gprs kell, de meg edge-en és 3Gn is. Valahogy ellenőrizni kéne, hogy tényleg van aktiválva MMS és hozzá net a kártyán. Be tudod dobni egy másik telefonba a SIM kártyát?
Ha a másik telefonnal tudsz küldeni/fogadni MMS-t, akkor visszateheted a SIM kártyát az iPhoneba, mert innentől kezdve vagy a Swirly MMS-ben van a hiba, vagy a beállításokban. Ha minden pontosan ugyan az (még a kisbetük/NAGYBETÜK is stimmelnek), akkor esetleg megpróbálhatod a Proxy-t átírni erre:
193.225.154.022:9201
Ha ezzel sem megy, akkor indítsd újra a telefont, nézd meg így megy-e. Közben láttam, hogy kijött az 1.2.4-es verzió, esetleg frissíts arra!
és a tmobilos simnek muszáj az eredetinek lennie amit az iphonhoz adnak vagy lehet másik T-s is? és ha itunssal aktiválom akkor utána még lehet jailbreakleni?:D
BOCSI ,Teht vettem 1db Iphont t-mobilos,vszont nekem PANNONOS A kártyám ,turbosimmel müködik ,de mmst nem tudok fogadni és küldeni se SWIRLY MMS 1.2 TÖRT VERZIÓJA tehát csak az MMS NEM MÜKÖDIK.
Sziasztok segitség kellene vettem egy t-mobilos iphont sok minden rákerült mms progi is turbosimes a teló valahogy még igy se tud fogadni elvileg belett állitva minden.a rogi neve SWIRLY MMS segitsen aki tud köszi
A dobozban nincs aktiválva. Rádugod gépre, iTunes majd aktiválja a T-mobil-os kártyával. Aztán turbosimmel berakod a sajátodat, és ennyi. Ha turbosimmel nem megy, akkor restore, nem aktiválod iTunesal, hanem pwnnel.