az első kerék gördülőkör átmérője a hátsóénak a 85,3 %-a legyen. Ekkor a két tengelyen a kerekek elméletileg azonos kerületi sebességet hoznak, tehát nem kényszerülnek állandó csúszásra. " ezt írta ki valaki egyszer ide a fórumra!
Kedves aszepesi, ugye mintha te lettél volna tavasszal az egyike annak a két beszélgetőnek, akik a kisdudu kerékátmérők számtani arányát számolgatták itt jópár oldalon keresztül?
Kérlek mégegyszer add meg az ideális arányát a két kerékátmérőnek - mert nem találom azt a régi végkövetkeztetést.
Tiszteletem barátaim. Egy nagy szívességet szeretnék kérni ,egy nagyon jó barátomnak kellene UE 28 as gépbe (lehet nem jól írom ebbe nem vagyok otthon) valami töltésszabályozó rugó ,telefonba mondta el ,hogy néz ki és a szavaiból úgy vettem ki ,hogy talán a blokkba van meg talán mintha úgy nézne ki mint egy drót csak a két végén van egy -két menetnyi rugó nem tudom Én szovjet kismotorokat gyűjtök azokat ismerem a traktorokat nem,de ez a barátom a Dunántúlon ezzel dolgozik és ott nem talál,nem bánná ha postán vagy bárhogy csak lenne ilyen rugó,remélem tudtok segíteni. Köszönettel : Katonka Balázs Magyar Riga Motoros Klub Hajdúböszörményi Szervezetének első titkára.