A matricázáshoz használt papírosokból nem adtak véletlenül? Sajnos 1:160-ban már nem csinálja meg a Roco, így kénytelen vagyok én megcsinálni, de ahhoz kellene pár jó kép...
Ha a Werbecenter adja ki, akkor nem igazán, bár az úriember által készített dizájnú gépeket nem a Werbecenter adta ki (Bundesheer, Mozart). Majd kiderül, még a Kinderdorf -s sem jelent meg.
Köszi a képeket! Ez igazán szép lesz, jól néz ki rajta ez a magyar-osztrák zászló! :) Igaz, az oldalán 1116 250-es psz. szerepel, az igazin biztosan nem ez lesz ;)
Nagyszerű, hogy a 17est újra legyártották! Vajon megkapja ő is a magyar vonatbefolyásolót?
Tegnap Linzben voltam, az 504-es munkálatait megtekinteni. A gépet lecsupaszítva épp akkor vitték be a csarnokba, amikor ott voltam. Egy csapat fiatal jött matricázni, hozták a kész címkéket. Sajnos a matricázást csak késő délután kezdték meg, így nem tudtam megvárni. (ma kellene ott lennem...)
A grafikai tervet viszont feltették a gép oldalára, így kicsiben le tudtam fotózni, milyen lesz. Ha minden jól megy, péntekre el is készül a gép.