Keresés

Részletes keresés

Marton 55 Creative Commons License 2021.11.17 0 0 5281

Na úgy néz ki az év eleji BL eredmények csak egy déli báb volt...

Psenior Creative Commons License 2021.11.17 0 0 5280
Ajjaj...
Marton 55 Creative Commons License 2021.11.17 0 0 5279

ide se kellett volna jönni de nem csak ő harmat gyenge 

Előzmény: Gozo (5278)
Gozo Creative Commons License 2021.11.17 0 0 5278

Akkor menjen most!

Semmit nem tesz hozzá inkább elvesz.

Előzmény: Marton 55 (5277)
Marton 55 Creative Commons License 2021.11.17 0 0 5277

Ő már fejben Nantesban jár! 

Előzmény: Psenior (5275)
Gozo Creative Commons License 2021.11.17 0 1 5276

Siralmas ezt nézni. Helyenként hülyét csinálnak az ukránok belőlünk.

A két szélső elfáradt az idény végére. Szokatlanul sokat hibáznak ők is.

Psenior Creative Commons License 2021.11.17 0 0 5275
Agyvérzést kapok ettől a rengeteg faxságtól. Maqeda mit csinál? Reklamál a bírónál hátha lesz ideje az ellenfélnek cserélni, aztán kiállíttatja magát és a kettő kőzött egy védekezési hiba és egy rossz lövés. Patrik elejti a labdát... Mahe totyorog... öngôlt mikor lövünk?
Gozo Creative Commons License 2021.11.17 0 2 5274

Ez olyan bukaresti teljesítmény

Megint nincs rend a pályán, és ez az edző hibája

Gozo Creative Commons License 2021.11.17 0 0 5273

Lassan 10 perce megy a meccs és nem tudunk gólt lőni,, hetesből sen

schanc Creative Commons License 2021.11.17 0 0 5272

Nenadic ma nem játszik.

Kutyakemény meccs várható.

Kyra** Creative Commons License 2021.11.17 0 1 5271

Nem irigylem Élest, mert a Kisveszprém a kis Fazekastól működik most ilyen jól.

Több meccsüket megnézve, de különösen a múlt hetin látszott, hogy a sérülése után eléggé megállt a tudomány.

Szinte minden játékelemet ő működtet, lő talpról, felugrásból, betörésből, hozza helyzetbe a társait.

Még Éles Benedek tud tőle független variációkat.

Hangsúlyozom, n e m  a k a r o m  felmagasztalni, csak azt mondom, Éles Józsinak sürgősen egy használható irányítót kell helyette találni.

Most meg még egy új edzőt is.

Csehov doktor Creative Commons License 2021.11.16 -2 0 5270

Az egy dolog, de a Kézivezérlésben először olyan volt, mintha Ágai-Kisék erre utalgattak volna, bár Borsos nem konkretizálta a dolgot, de ő tudta, ki érkezik. A minap a Telexen megjelent cikk miatt is azt hittem, hogy Danyi jelölt a padon ("Magyar és külföldi ajánlataim is vannak. Már a mosonmagyaróvári vereség másnapján is kaptam. Férficsapattól. 2010-ben a pécsi férficsapattal hetedik voltam a magyar bajnokságban. Nem tettem le arról, hogy ne csak női edzőnek tartsanak.") - de akkor ezek szerint teljes tévedésben éltem :)

Előzmény: Gozo (5269)
Gozo Creative Commons License 2021.11.16 -1 2 5269

Épeszű ember, aki eredményeket akar elérni Danyit nem fogalkoztatja

Előzmény: Csehov doktor (5266)
travisgold Creative Commons License 2021.11.16 0 0 5268

Ok. Most olvasom, hogy csak nyáron megy.

travisgold Creative Commons License 2021.11.16 0 0 5267

Lemaradtam róla? Már nem Djukics a Bányász edzője?

Csehov doktor Creative Commons License 2021.11.16 -1 0 5266

Borsosék már a legutóbbi kézivezérlésben feszegették, ki lesz az új edző Djukics után majd. Én Danyi Gáborra tippeltem korábban (dolgozott már fiúkkal Pécsett), de úgy látszik, ő az MTK-nál fog kikötni. Én is meglepődtem, hogy Tombor kerül a Bányászhoz.

Előzmény: Gozo (5265)
Gozo Creative Commons License 2021.11.16 -1 0 5265

Mondjuk az meglepett hogy Tombort viszi a Tatabánya

Thor. Creative Commons License 2021.11.16 0 0 5264

Minden tiszteletem mellett mondom, hogy azért Éles szereti rosszabbnak feltüntetni a helyzetet (ergo szeret sírni) , mint amilyen valójában. Összességében még pozitívan is elsülhetnek ezek a változások ott. Aztán majd meglátjuk! 

Előzmény: r.tonyo4 (5263)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.11.16 -1 2 5263

vehir.hu - Éles József sok sikert kíván a nyáron Tatabányára távozó Tombor Csabának

Érdekesség a történetben, hogy Fazekas Gergő és Tombor Csaba menedzsere ugyanaz a személy: az egykori veszprémi kézilabdázó Eklemovics Nikola.

Éles zárásként megjegyezte, egyetlen dolog bántja Tombor eligazolásával kapcsolatban, mégpedig az, hogy őt csak a papírok aláírása után értesítették, így még esélye sem nyílt átbeszélni a helyzetet az említett féllel.

Akkor így már érthető, hogy Élesnek miért keserű a szája íze mindkét esetben: balkáni tipusú menedzsri tevékenység történt.

Csehov doktor Creative Commons License 2021.11.15 -1 1 5262

Aludva egyet a meccsre, az alábbiak a meglátásaim, bár még nem néztem vissza tiszta fejjel, csak a helyszíni tapasztalataimra tudok alapozni, illetve 1-1 kivágott jelenetre, amit láttam itt-ott a közösségi médiában:

Nem mintha jelentősége lenne az alapszakasz tekintetében, lévén, hogy a bajnoki döntőn dölnek el a nagy dolgok, de csak a presztízs miatt már sajnos tegnap itt buktunk egy pontot, ráadásul a frusztrálós fajtából. Azt hittem, hogy +4-nél meg tudjuk törni a Szegedet (de igazság szerint, ahogy Kielben és Montpellierben, úgy most is tudták magukat tartani és krízispillanatból jól kijönni, valamint visszajönni a meccsbe. Ez a részükről jelentős előrelépés, ismerve a szkopjei égésüket, amikor ezeket az üresjárataik romba döntötték a szezonjukat, és ez hosszútávon nagyon fontos lehet még, de az is kérdés, meddig fogja Fortuna a kezüket). Térjünk vissza magunkra: a végén kétszer is a kezünkben volt a meccslabda, előbb Nilsson hagyta ki az ordító ziccert (vagy védte bravúrral Mikler, nézőpont kérdése), aztán pedig gondolom a kapkodásban Lékai kezében dadogott a labda, és ahogy ott megtört a támadás ritmusa, már nem tudtuk úgy megjáratni újra a labdát... Sajnálhatjuk, a lelkeknek nagyon kellett volna, bár lehet, hogyha nyerünk, a szőnyeg alá söpörnénk a problémákat.

Attól félek, amit itt már más is említett: úgy látszik, UFO kapusteljesítmény és egy mezőnyjátékos überalles formájának híján ez a maximális tudásunk jelenleg, ami a szezonra nem ígér túl sok jót. Örülök, hogy Cupara sokszor tud bejönni és kulcspillanatokban fogni, sajnálom, hogy a három hetesfogása sem volt elég. Nem tudom, Corrales mit evett-ivott, hogyan edzett az első másfél hónapban, de jó lenne, ha visszatalálna arra az útra. Átlövőink formája viszont számomra kifejezetten aggasztó: Yahia mintha elfogyott volna, Maquedára másfél éve várunk, hogy megérkezzen, úgy tűnik hiába, baloldalon pedig Nenadicot nem venném annak a klasszikus átlövőnek, Lauge túlpörögte tegnap (a Bánhidi elleni szabálytalansága még engem is felháborított, pedig...), Ligetvári kaphatott volna több időt. Beállóban pedig mintha nem lennénk (mondjuk tegnap Bánhidi se volt a topon). Margucot és Strleket viszont öröm nézni, hogy milyen motiváltak és milyen jól teljesítenek, remélem kitartanak, mert egyedül maradtak, és nagy szükség lesz még a megbízható kezükre és a gyors lábaikra. Mahé...? Ezért nagyon kár volt vele hosszabbítani. 

Nem fogok a kardomba dőlni a tegnapi után, de sajnos idén ezt érzem realitásnak. Nyilván mi sem játszottunk top formában, de azt érzem, amit itt korábban is megfogalmaztak előttem, hogy idén a Szegedben nagyobb potenciál van. Kicsit tartok most a Motor elleni meccstől, kevés idő van felkészülni, sokat kell utazni egy fárasztó meccs után, kellemetlen stílusban játszanak, tavaly is megszenvedtük őket, oda kell figyelnünk majd nagyon. 

Végül egy szó a bíráskodásról: tragédia.

Gozo Creative Commons License 2021.11.15 0 0 5261

Lehet ebben is igazság.

Előzmény: FrancisBlade (5260)
FrancisBlade Creative Commons License 2021.11.15 0 0 5260

Talán azért érezzük ezt, mert nálunk a beszállók vagy semmit nem tesznek hozzá, mint pl Maqueda vagy pedig nem bíznak bennük eléggé mint pl Liget, akit szerintem a második félidőben is meg lehetett volna próbálni...

Gozo Creative Commons License 2021.11.15 0 3 5259

Szerintem a Szegedben még maradt tartalék és itt nem a formára gondolok. Veszprémben nem látok sokkal többet.

Persze a hibák javthatók, de azok a túl oldalon is. Most a Szeged kerete valahogy komplettebnek, taktikailag sokszínűbbnek tűnik. 

Előzmény: Kyra** (5257)
Aldren Creative Commons License 2021.11.15 0 1 5258

Az is hozzátartozik, hogy Veszprémben volt a meccs, kihagytak három hetest és teljesen veszélytelenek voltak kívülről... Oké, mi is, de mi alapból azok vagyunk. Pick tudatosan össze van rakva, itt meg most kezdünk építkezni. Próbáljunk nyerni valamit idén, aztán jövőre már megleszünk mi is.

Előzmény: Kyra** (5257)
Kyra** Creative Commons License 2021.11.15 0 1 5257

Ezt a meccset tegnap meg lehetett volna nyerni.

Sajnos nagyon sok volt a hiba, igaz az ellenfélnél is.

A csapatoknál talán csak a két füttyös volt gyengébb.

Arra jó volt a meccs, hogy lássuk, a Szeged nem jobb mint mi.

A szezon elején ezt szinte mindenki - én is - máshogy láttuk, magyarán a Szegedet láttam esélyesebbnek.

Még soká lesz, de bízom benne (erősen pesszimista létemre), hogy tavasszal meglesz a 27. bajnoki cím is.

fecco007 Creative Commons License 2021.11.15 -1 1 5256

A csapat hivatalos honlapján eltűnt a félidei és a meccsvégi poszt. A moderátor megunhatta, hogy Mahét követelik a pályára az emberek a hozzászólásokban és inkább törölte az egészet?

Thor. Creative Commons License 2021.11.15 0 0 5255

Szükség volna rá, de van aki nem tart igényt a játékára, korábbi megnyilvánulásaiból kiindulva  nem nehéz kitalálni, hogy kicsoda. Meg sem próbálni kihasználni a képességeit, pláne ennyi pénzért óriási hiba.
Mahé érdekében remélem, hogy minél hamarabb sikerül innen lelépnie.
Csak ugye ezért teljesen felesleges volt januárban küldöttséget indítani Egyiptomba olyan címszóval, hogy "márpedig hosszabbítsatok vele, kerül amibe kerül"

Tegnapi nap kézilabda élmény szempontjából ingerszegény volt. Lauge szabálytalansága nagyon meglepett, sportszerűtlen volt, nem rá vall.

Előzmény: lincoln osiris (5252)
Gaga84! Creative Commons License 2021.11.14 -3 1 5254

Nekem ez a keret nem homogén,a szeged sokkal stabilabb,tudatos igazolásokkal…

Szerintetek milyen posztokra kellene még igazolás? Két távoli,védekezni tudó bombázó és egy balszélső sztem mindenképp kellene. Elengedném Mahét,Blagot és Lékait.

Gozo Creative Commons License 2021.11.14 0 0 5253

Felesleges és csúnya szabálytalanság volt. Laugén már a meccs elején lehetett látni hogy túlpörgött. Mondjuk a játékára nagyon nagy szüksége volt a Veszprémnek.

Előzmény: codi1993 (5249)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.11.14 0 0 5252

Nagyon kevés játékos vette komolyan a mai meccset, ezt igazolja a rengeteg pontatlanság, balfaszkodás, labdaeladás. Elengedjük az alapszakaszt vagy mi? 

A Mahé-saga egy külön dolog, azzal együtt, hogy totál érthetetlen és eddig senki nem tudott vagy akart épkézláb magyarázatot adni rá. Ha nincs rá szükség akkor miért nem megy kölcsönbe? Beszédes, hogy Ágai sem vetette fel NL-nak. Ennyire tabu téma, mikor a vak is látja és szurkolók tömegei sem értik? 

A szezon elején lángolt a tűz, most úgy látszik mintha elfogyott volna a tüzelnivaló, mert csak nagyon haloványan pislákol. Ez egy vereséggel felérő döntetlen volt. Hajrá Veszprém!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!