Keresés

Részletes keresés

karin04 Creative Commons License 2004.11.24 0 0 771
Kedves rose30! Azért, mert nem járok kiállításra, attól még olvashatom a topic-ot és érdekelhetnek a kiállítási események,nem gondolod? Kutyám még lehet vagy nem? Vagy talán ez egy belterjes társaság,ahova nem lehet bekerülni? Nem egészen értelek....De még a Te hozzászólásaidat sem nagyon láttam....
Előzmény: rose30 (769)
Szilmaril Creative Commons License 2004.11.24 0 0 770

Együttérzek vele, én is mindig rosszul vagyok kocsiban!:)

És 5 hónap múlva miért lesz jobban?:))

Előzmény: bobbor (768)
rose30 Creative Commons License 2004.11.24 0 0 769

Kedves karin04!

Azért, mert nem járok kiállításra, attól még olvashatom a topic-ot és érdekelhetnek a kiállítási események,nem gondolod? Kutyám még lehet vagy nem? Vagy talán ez egy belterjes társaság,ahova nem lehet bekerülni? Nem egészen értelek....De még a Te hozzászólásaidat sem nagyon láttam.... 

bobbor Creative Commons License 2004.11.23 0 0 768
A nevezés elmulasztásának csupán kíméleti okai voltak. A derby kanunk annyira rosszul van az utazások alkalmával, hogy amikor megszerezte a hjch-t eldöntöttük, hogy 5 hónapig nem visszük sehova. És azt hiszem tényleg nem fogjuk többet, mint muszáj.
Előzmény: Szilmaril (765)
Szilmaril Creative Commons License 2004.11.23 0 0 767

Tényleg nem neked írtam!:)

Tudom, hogy te miért nem neveztél.

Előzmény: Slica (766)
Slica Creative Commons License 2004.11.23 0 0 766
Bocs.nem nekem irtad! mi a Vica kismamasága miatt nem neveztünk,de ahogy nő a kicsi megyünk mi még kiállitásra.
Előzmény: Szilmaril (765)
Szilmaril Creative Commons License 2004.11.23 0 0 765
Pedig volt vagy 1100 nevezés, úgyhogy voltunk egy páran! És azért nem neveztél, mert tudtad, hogy rossz lesz?? Szerintem jó kiállítás volt!:)
Előzmény: bobbor (761)
karin04 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 764
rose30 Sziasztok! Mi van? Megvolt a Derby, kihalt a topic? :)))) rose30 OK-OK, megnézem majd azt is.:) Bár nem vagyok érdekelt kiállítási témában, de a fórumot mindig figyelemmel követem... rose30 Elnézést a tudatlanságomért. Ha nem vagy érdekelt kiállitási témában, akkor mit keresel ebben a topicban? Ennek az a neve, hogy Kutyakiállítók kuckója.
Előzmény: rose30 (759)
rose30 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 763
OK-OK, megnézem majd azt is.:) Bár nem vagyok érdekelt kiállítási témában, de a fórumot mindig figyelemmel követem...
Slica Creative Commons License 2004.11.22 0 0 762

Szörnyü eső volt,mi kiakartunk látogatni,de nem tudtuk megoldani

Az eredmények,meg a különböző honlapokon megtalálhatóak,ugy tudom topikon ez nem levelezlsi téma

Bántó lehetne,nem gondolod? avagy dicsekvésnek tünne

Előzmény: bobbor (761)
bobbor Creative Commons License 2004.11.22 0 0 761
A Derbyről tényleg iszonyú csend van. Én már kezdem azt hinni, hogy elmaradt. Milyen jó érzékkel nem neveztem.
Slica Creative Commons License 2004.11.22 0 0 760

Más azóta a sláger.

Volt tibetis találkozó

Nemsoká külön rovata lesz

FIGYELJ JÓL.Másik topikra is sétálj át  Mindent.....

rose30 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 759

Sziasztok!

Mi van? Megvolt a Derby, kihalt a topic?  :))))

Slica Creative Commons License 2004.11.20 0 0 758

Nem szeret minket. Sebaj!

Mi azért értjük egymást! Igaz?

Előzmény: Haribo (757)
Haribo Creative Commons License 2004.11.19 0 0 757
Már megint mi a baj velünk?
Mire nem válaszoltunk??
És mi a baja ennek a szegénynek a világgal?
Előzmény: Szilmaril (756)
Szilmaril Creative Commons License 2004.11.19 0 0 756
És még mindig jobb, mintha elinnánk a pénzt, nem?:)))
Előzmény: Slica (755)
Slica Creative Commons License 2004.11.19 0 0 755
Igy van, meg a zsinórok,meg a szallagok,meg CH.CH.jáért kapott rozetta,stb,stb, arról nem is beszélve, hogy TALÁLKOZZUNK EGYMÁSSAL, kutyák ,gazdik,lássuk ki,hogy késziti fel a kutyát,mennyire szép... egyszóval azért járunk kiállitásra,mert kutyások vagyunk és szeretünk KUTYÁZNI
Előzmény: Szilmaril (754)
Szilmaril Creative Commons License 2004.11.19 0 0 754

Mert jól mutat a serleg a polcon?

Előzmény: Anzika (753)
Anzika Creative Commons License 2004.11.19 0 0 753

Biztosan nagyon szépek, én megitélni nem tudom, nem értek hozzá.

Egy jó tenyésztő látja és tudja, hogy melyik az igazán szép kan és nem a címek döntik el kivel fedeztet.

De akkor minek kiállításra menni, ha nem a legszebb kan a győztes?

Előzmény: Slica (751)
Slica Creative Commons License 2004.11.19 0 0 752
Meg Anyukája
Előzmény: Anzika (750)
Slica Creative Commons License 2004.11.19 0 0 751

Nekem lányom van ..és Ő a menő. Olyan kant választottam aki,bár alig van eredménye, szerintem nagyom illik hozzá.

2 kiállitáson együtt nyertek is Kutyapárban.

A megszületettek nagyon szépek,stabil idegrendszerű kiskutyák lettek.

Nagyon büszke nagymama vagyok, egy kispasit megtartottam, annyira igéretes és odavagyok érte

meg is mutatom Neked

Tibetskarma A-Lo Avril 8 hetes

Előzmény: Anzika (750)
Anzika Creative Commons License 2004.11.19 0 0 750

Elértünk egy újabb fejezethez a tenyésztés és kiállítások kapcsán.

Tudtam ,hogy mindenki úgy fog tenni, mintha valami teljesen közömbös dologról írtam volna. Nem reagál senki, mert szeretne továbbra is kiállításra járni és nyerni. Nem meri véleményezni, mert a jövőben kára lehet belőle.

Nem becsületről, tisztességről szól a tenyésztés és a kiállítás?

Haribo Creative Commons License 2004.11.18 0 0 749

Kösz, mondtam, hogy te küldöd:))

Nem is lehet kihagyni:))

Egy barátnőm úgy hívja, hogy melegfejű, mert a hosszúszőrűek után olyan meleg a tapintása.:))))

Előzmény: Slica (748)
Slica Creative Commons License 2004.11.18 0 0 748

Tényleg csodálható. Az ember keze már simogatná.

Tedd meg helyettem

Előzmény: Haribo (746)
Anzika Creative Commons License 2004.11.18 0 0 747
Itthon vette a kutyát.
Előzmény: Slica (744)
Haribo Creative Commons License 2004.11.17 0 0 746

Erről az jutott eszembe, hogy egy ismerősöm mesélte, aki olyan munkakörben dolgozott, hogy egész nap a várost járta, hogy ő bizony nem akkor megy WC-re, ha kell, hanem amikor tud:)))) Ez a szobakutyáknál is így van.

Most pedig csodáljátok az én drága gyönyörű babámat!:))))

5 hónaposan igazán jól áll neki az ezüst ringlánc.:)))

Csillag fut
Előzmény: Törölt nick (745)
Slica Creative Commons License 2004.11.17 0 0 744

Az emlitett Zalatnay Cini kutyája gyönyörű volt. Édesanyjával sokszor volt,amikor nem volt itthon,gyakran sétáltunk együtt. De ugy rémlik nem itthon vette Cini.

Régen volt,de a nemes eleganciájára emlékszem.

Előzmény: Anzika (742)
Slica Creative Commons License 2004.11.17 0 0 743

Elnézéseteket kérem ha félreérthetően fogalmaztam. Nem takaritó fiatalokra gondoltam, hanam odafigyelő,udvariasan FIGYELMEZTETŐ esetleg ezekután egy zacskót átnyujtó

Lehet,hogy ez nem is kivitelezhető ötlet, nincs is kedvem tovább ragozni

Előzmény: Anzika (742)
Anzika Creative Commons License 2004.11.17 0 0 742

Egy kicsit megszakítom a sz@r-ügyet.Szerintem, azért egy dolgot figyelembe kellene venni. Egy olyan kutya, akire figyel a gazdája nem piszkíthat be a ring környékén, zárt teremben meg sehol. Nem arra kellene törekedni, hogy a rendetlen kutyások után legyen takarító személyzet, hanem arra kellene figyelni, ez ne forduljon elő.
Kanitkabir a 673-ban kérdezett valamit, arra szeretnék válaszolni.

Kanitkabir!

Régóta nem jelentkezel, pedig a kérdéseid még mindig a levegőben lógnak. Ezek a kételyek szintentartására alkalmasak, ezért kérlek tedd fel azokat konkrétan.
A kutya, akit felvezettem Katmandu Abdul Mahmud Dzsari volt.
A testvére a Zalatnay Saroltánál volt, aki szintén kan kutya volt. A Zalatnayhoz sokan mentek fedeztetni, nem tudom miért, hogy jó volt-e a kutya, vagy csak a Cinit akarták látni?
Most jön az érdekesebb része a történetnek.
A tenyésztője elkérte a kutyát fedeztetni és kiherélve adta vissza. Per lett belőle, a végét nem tudom. Különben láttam kan spánielt is az udvarról eltünni és egy óra múlva herélten megjelenni.
Ennek a tenyésztőnek voltak uszkárjai is. A kutya a nyakán fehér folttal született, kivágta a foltot és hibátlan kutyaként eladta.( ezt dobermann esetében is láttam más tenyésztőnél)
Ez a tenyésztő dr. K.É volt. Hol a tisztesség határa? Hol a pénzéhség határa? Lehet fokozni!
De vannak személyes tapasztalataim is a tenyésztéssel kapcsolatban.

bobbor Creative Commons License 2004.11.17 0 0 741

A vége tetszik, az eleje terror.

Képzeld el, ha neked is parancsra kellene! :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!