Kedves rose30!
Azért, mert nem járok kiállításra, attól még olvashatom a topic-ot és érdekelhetnek a kiállítási események,nem gondolod? Kutyám még lehet vagy nem? Vagy talán ez egy belterjes társaság,ahova nem lehet bekerülni? Nem egészen értelek....De még a Te hozzászólásaidat sem nagyon láttam....
Azért, mert nem járok kiállításra, attól még olvashatom a topic-ot és érdekelhetnek a kiállítási események,nem gondolod? Kutyám még lehet vagy nem? Vagy talán ez egy belterjes társaság,ahova nem lehet bekerülni? Nem egészen értelek....De még a Te hozzászólásaidat sem nagyon láttam....
A nevezés elmulasztásának csupán kíméleti okai voltak. A derby kanunk annyira rosszul van az utazások alkalmával, hogy amikor megszerezte a hjch-t eldöntöttük, hogy 5 hónapig nem visszük sehova. És azt hiszem tényleg nem fogjuk többet, mint muszáj.
rose30
Sziasztok!
Mi van? Megvolt a Derby, kihalt a topic? :))))
rose30
OK-OK, megnézem majd azt is.:) Bár nem vagyok érdekelt kiállítási témában, de a fórumot mindig figyelemmel követem...
rose30 Elnézést a tudatlanságomért.
Ha nem vagy érdekelt kiállitási témában, akkor mit keresel ebben a topicban?
Ennek az a neve, hogy Kutyakiállítók kuckója.
Igy van, meg a zsinórok,meg a szallagok,meg CH.CH.jáért kapott rozetta,stb,stb, arról nem is beszélve, hogy TALÁLKOZZUNK EGYMÁSSAL, kutyák ,gazdik,lássuk ki,hogy késziti fel a kutyát,mennyire szép... egyszóval azért járunk kiállitásra,mert kutyások vagyunk és szeretünk KUTYÁZNI
Elértünk egy újabb fejezethez a tenyésztés és kiállítások kapcsán.
Tudtam ,hogy mindenki úgy fog tenni, mintha valami teljesen közömbös dologról írtam volna. Nem reagál senki, mert szeretne továbbra is kiállításra járni és nyerni. Nem meri véleményezni, mert a jövőben kára lehet belőle.
Nem becsületről, tisztességről szól a tenyésztés és a kiállítás?
Erről az jutott eszembe, hogy egy ismerősöm mesélte, aki olyan munkakörben dolgozott, hogy egész nap a várost járta, hogy ő bizony nem akkor megy WC-re, ha kell, hanem amikor tud:)))) Ez a szobakutyáknál is így van.
Most pedig csodáljátok az én drága gyönyörű babámat!:))))
5 hónaposan igazán jól áll neki az ezüst ringlánc.:)))
Az emlitett Zalatnay Cini kutyája gyönyörű volt. Édesanyjával sokszor volt,amikor nem volt itthon,gyakran sétáltunk együtt. De ugy rémlik nem itthon vette Cini.
Elnézéseteket kérem ha félreérthetően fogalmaztam. Nem takaritó fiatalokra gondoltam, hanam odafigyelő,udvariasan FIGYELMEZTETŐ esetleg ezekután egy zacskót átnyujtó
Lehet,hogy ez nem is kivitelezhető ötlet, nincs is kedvem tovább ragozni
Egy kicsit megszakítom a sz@r-ügyet.Szerintem, azért egy dolgot figyelembe kellene venni. Egy olyan kutya, akire figyel a gazdája nem piszkíthat be a ring környékén, zárt teremben meg sehol. Nem arra kellene törekedni, hogy a rendetlen kutyások után legyen takarító személyzet, hanem arra kellene figyelni, ez ne forduljon elő. Kanitkabir a 673-ban kérdezett valamit, arra szeretnék válaszolni.
Kanitkabir!
Régóta nem jelentkezel, pedig a kérdéseid még mindig a levegőben lógnak. Ezek a kételyek szintentartására alkalmasak, ezért kérlek tedd fel azokat konkrétan. A kutya, akit felvezettem Katmandu Abdul Mahmud Dzsari volt. A testvére a Zalatnay Saroltánál volt, aki szintén kan kutya volt. A Zalatnayhoz sokan mentek fedeztetni, nem tudom miért, hogy jó volt-e a kutya, vagy csak a Cinit akarták látni? Most jön az érdekesebb része a történetnek. A tenyésztője elkérte a kutyát fedeztetni és kiherélve adta vissza. Per lett belőle, a végét nem tudom. Különben láttam kan spánielt is az udvarról eltünni és egy óra múlva herélten megjelenni. Ennek a tenyésztőnek voltak uszkárjai is. A kutya a nyakán fehér folttal született, kivágta a foltot és hibátlan kutyaként eladta.( ezt dobermann esetében is láttam más tenyésztőnél) Ez a tenyésztő dr. K.É volt. Hol a tisztesség határa? Hol a pénzéhség határa? Lehet fokozni! De vannak személyes tapasztalataim is a tenyésztéssel kapcsolatban.