Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Vazze Quattro- Koma! Ma egész délelőtt ott melóztam soroksáron, még a papírgyár előtt is lógtam. Gondoltam, hogy beugrok reggelire, de nem tudtam a számod! :))) Holnap mikor van indulás??? Ja, és honnan?
Meggyüttem, most raktam ki a motyómat a Sprinterből:)))
Ilyen egy vemhes Sprinter ellés előtt.
Most hogy megszülte elviszem a kismamaotthonba pihenni, és kigurulok a szimmeringért Kerepesre. Délután csinálom a mocit, ha van kedved gyere. Balzo volt itt délelőtt pont mikor elgurultunk "szülni" és hozott nekem eredeti FJR tükröket amit megsem tudtam köszönni mert nem várt meg.
:)))))) Csak anyagot vettem ott és mellesleg fotóztam, mivel napokat lógok ilyeneken, de hasonló állapotban még sosem láttam tornyot. Gyakorlatilag arra jutottam, hogy talán más melót kéne néznem:))))))) Még, hogy a motor veszélyes!?
Szevasztok skacok! Végre itthon és pislogom miről maradtam le...mondjuk sokat nem kellett vissza olvasnom:(( Vasárnap guruljunk egyet Marcsához! Quattro koma! Ha itthon vagy és kell segítség a szereléshez akkor csörgess meg. Csak kevés dolgom van mára, szóval tudok segíteni! Balzo merre jár?
Vasárnap guri??? Lehet, csatlakozna egy kolléga egy ezres FZR-rel, mocizni még nem láttam de nem ma látott először mocit, mint aki ma a Hungárián végigvárta a sort a kamion mögött egy Z750-nel. :))) Szánalmas látványt nyújtott a Lágymányosi hídtól a Kerepesiig.