Korszerű I profilos sínnel, flexi kivitelben, 800 mm-es hosszban. Kb. egy ezresből kijön egy szál. Ha összeveted a standard sínes (hagyományos, U profilos) megoldással, akkor szinte azonos árban van.
Mint ahogy már írtam, ezek még az első bizonytalan kezdeti lépések, próbálkozások egy magasabb cél felé, és ígérem nyomon követhetitek majd ezeket.
Még kísérletezem a festékkel, és a technológiával, és csak akkor akarom beépíteni, ha már tökéletesen meg felel minden elvárásnak. (No meg mikorra erőt veszek magamon, hogy befejezzem az asztalvázat ahová kerülni fog :)))
Sziasztok! Kis segítséget kérnék: A vágányzathoz képest hogyan kell elhelyezni a felsővezeték tartóoszlopokat? Egy színtben kell lennie a vágányzattal? Hobbex oszlopaim vannak.
No hát egy pillanatra fellebbentem a fátylat a készülgető projektről. Ez még csak egy bátortalan, kezdő lépés a nagy tervek felé, de mint ahogy a taoista mondás is tartja: a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik.
Betonalj utánzat, a sínszálon "ízlésesen" visszafestett rozsdaimitáció
Hamar meg lehet szokni. Még Temofeszt előtt a modul rendező pu-omat rajzoltam meg rajta és nagyon jól működött. Néhány apróság zavaró benne, de nincs olyan szoftver, ami tökéletes lenne...