Keresés

Részletes keresés

ebihal Creative Commons License 2000.08.08 0 0 258
Az MTV sportosztályának legfrisseb közleménye:
"Tisztelt Netezők!

Örömömre szolgál, hogy ennyien, nézik, kritizálják, dicsérik a sportosztályt, ezért is érzem úgy, hogy kötelességem Önöket első kézből informálnom a történtekről. Korai volt az Örömöm, és sajnos az Önöké is, hiszen a Dunaferr vezetője (Szabó József)az utolsó pillanatban felhivott és közölte, nem engedi az élő közvetitést Győrből. Az általuk kért jogdij összeg 35.OOO dollár!!!, mondanom sem kell, még nemzetközi szinten is irreális. A közvetités érdekében még a Hivatásos Alszövetség is fellépett az MTV mellett és az általunk ismét megemelt összegre, saját elkülünitett un. kompenzációs kasszából további 8ooo dollárt igért a Dunaújvárosnak, ahol szóban elfogadták az ajánlatot!!!

Ekkor tettem közzé itt is, a sajtóban is a jó hirt, hogy megálapodtunk. Erre jött a hir, hogy a Dunaferr nem engedélyezi a közvetitést, hiszen estére már nettoban gondolta az összeget. Miután délelőtt erről szó sem volt, csodálkozva kellett tudomásul vennem annak az ellenkezőjét amiről délelőtt már egyszer megállapodtunk egy profi klubbal.

Remélem sikerül végül a csapatnak is és nekünk is örömet szerezni Önöknek.(5% az esély)

De nem minden áron.

Tisztelettel
Juni György"
Hát ez van, marad a jó öreg Petofi (bár ha jól tudom az is csak a második félidot közvetíti) :)

EHK Creative Commons License 2000.08.08 0 0 257
Figyelj...

majd meglátjátok!
hogy igazam lesz! Csak ti még buták vagytok és nem tudtok semmit az életből.

A Dunaferrt úgy kiveri a Rosenborg mint a szart.
Ilyenért kár pazarolni az elektronokat.

A Rosenborg erősebb csapat annál, nagyobb rutinja is van.

Csak nem képzelitek... komolyan azt hiszitek hogy képes a Dunaferr kiütni a Rosenborgot?

Előzmény: BaZx (256)
BaZx Creative Commons License 2000.08.08 0 0 256
EHK:No comment!,te valszeg felsobbrendu lehetsz! Vagy ha nem, hát csak egy vidékrol Budapestre származott "tosgyökeres" fovárosi.
Előzmény: EHK (255)
EHK Creative Commons License 2000.08.08 0 0 255
Jaaaj nem tudom mit vagytok úgy oda a Dunaferrért.
(Igen, oximoron: "Dunaferr" és nem "Dunafer")

A Rosenborg úgyis kiveri mint a szart.
Ez csak átmeneti illúzió most. De majd amikor a kinti mérkőzés után a norvégok fognak őrjöngeni örömükben, ti csak akkor jöttök majd rá a valóságra.

Egyébként nem vagyok pesszimista, csak realista.

De nincs esélye a Dunaferrnek mert egy SZAR csapat. Tökölinek krónikus arcüreggyulladása van, nem is látja a labdát tök béna és 8-ból egy helyzetet ha berúg. (A Split ellen Győrben is mit össze bénázott) Orosz egy nulla, Lengyel meg öreg róka már. A Hajduk egy szar csapat volt, bűn lett volna ha még rajtuk se jutnak túl.

Most mindenki fel van rájuk aljzva, közben ez az egész csak arra jó hogy a Dunaferr nevű fémeszközöket gyártó céget reklámozzuk Európának. (képzeld magad a Dunaferr vezérigazgatójának a helyébe) Milyen lenne már ha pl. a Matáv-ot skandálná többezer ember? Még el is pirulna a vezetőség és biztos csökkentené a tarifát.

A Dunaferr még éretlen csapat. Egyedül a Fradinak sikerült bejutnia '95-ben. És egy vidéki csapat sose fog ilyet véghez vinni.

A Dunaújvárosi csapat itthon maximum egy döntetlent ha elér. Kint meg a Rosenborg megveri mint a szart. Egy pár videókazetta átnézéséből még nem lesznek sztárfocisták az újvárosiak. Majd figyeljétek meg hogy milyen igazam van... esetleg ha az MTK nyerte volna a bajnokságot, talán lenne sansz.

BaZx Creative Commons License 2000.08.08 0 0 254
Az MTV szerint ma délelott sikerült szóban megállapodni a Dunaferrel a közvetítésrol, de ezt a klub írásban estig sem igazolta vissza. Így aztán nem tudják útnak indítani a közvetítéshez szükséges hatalmas stábot.
Ez mi? A mai magyar futballprofizmusban egy faxot olyan nehéz elküldeni, vagy meggondolták magukat Szabó úrék? Debrecenbol már nem tudok eljutni a meccsre, de már nincs is kedvem hozzá! Le van sz..va az olyan klub, amely így építi az image-ét, koszos néhány százezer forint miatt fosztja meg magát millióktól, és milliókat a klubhoz való közelebb kerüléstol. A Videotont mai napig a 15 évvel ezelotti menetelése teszi szimpatikussá, amit az egész ország együtt élhetett meg a TV jóvoltából.
Ma már erre úgy látszik nincs szükség.
Keseru hangulatban, de azért a csapatnak: Hajrá Dunaferr! A vezetoknek: 1(elégtelen)!
hool_ Creative Commons License 2000.08.08 0 0 253
A magyar KIRÁLYI TV, mégsem tudott megállapodni a Dunaferrel, így nem adja a meccset holnap!!
Még szerencse, hogy van jegyem!:))
Ciao & MINDENT BELE!!!!
Előzmény: kisbandy-KA (252)
kisbandy-KA Creative Commons License 2000.08.08 0 0 252
Holnap gyertek minél többen el Győrbe! Legyünk mi a 12.játékos.Hajszoljuk bele a fiukat egy ragyogó,győzelembe!Keltsétek életre a magyar focit
Hajrá ETO!,Hajrá DUNAFERR!
hool_ Creative Commons License 2000.08.08 0 0 251
Holnap, MINDENT BELE! Gyerünk, ismét legyen egy csodálatos estéje a magyar focirajongóknak!!!!

Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!!!

Előzmény: kevin_d (250)
kevin_d Creative Commons License 2000.08.08 0 0 250
TV-s infó !
A sport fórumon az alábbi hírt találtam.

"Megegyezett az MTV Sportosztálya, a Hivatásos Labdarúgó Alszövetség, valamint az érintett két klub, így lesz tévéközvetítés a Dunaferr-Rosenborg Bajnokok Ligája- és az MTK-Jokerit UEFA Kupa-selejtező labdarúgó mérkőzésről.
A szerdai győri BL-találkozót 20.45 órától az m1-en, a csütörtöki UEFA Kupa-összecsapást 20.15-től a m2-n láthatják a nézők."

Hajrá Dunaferr !
Sopronból ismét, szép számmal megyünk holnap.

szola Creative Commons License 2000.08.08 0 0 249
A helyi újság szerint Budapesten a következő helyeken lehet jegyeket venni a meccsre: Reebok márkaboltok,Mamut üzletközpont, Westend City és a Váci utcában (ott hol?).
A TV közvetítéssel kapcsolatban pedig én sajnos elképzelhetőnek tartom azt , hogy elmarad, mivel az előző meccsért a Dunaferr csak 5 milkót kapott és azt nagyon kevesellte. Persze semmi hiteles infót nem tudok, de biztosan kemény tárgyalások vannak az ügyben. Remélem győz a józan ész.( no meg a Dunaferr)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.08 0 0 248
LEhet az hogy a TV nem kozvetitti a meccset???
Segitseg.......................tud valaki valami biztosat?
zotyi Creative Commons License 2000.08.08 0 0 247
Sziasztok!

Miskolcról írok egy magyar vonatkozású "Hajduk Split" sztorit..
1977-ben eloször nyerte meg a Diósgyor a Magyar Kupát (akkor még Magyar Népköztársaság Kupát), és indultunk a KEK-ben.
1. Forduló: A török Besiktas...kint kikapunk 2-0-ra, itthon 5-0 ide..!!! Fantasztikus hangulat 35 ezer nézo!!! Felejthetetlen!!
2. Forduló: Hajduk Split. Az elso meccs itthon, 2-1-re gyozünk, mindenki elkönyveli a sima kiesést...És a visszavágó a rendes játékidoben 2-1 a Split-nek...hosszabbítás...marad az eredmény!
Jönnek a 11-esek: Mindkét csapat kihagy egyet-egyet az utolsó körig. Szántó Gabi (késobb a Fradiba ment) áll a labdának....ha belövi megy tovább a párbaj, de O sajnos a felso kapufát találja telibe....Így estünk ki!!!
Azon a meccsen egy SALAMON (!!!) József nevü legendás KÖZÉPHÁDVÉD (!!) játszott a Diósgyorben és élete egyik legjobb játékát nyújtotta.(mellesleg több mint 350-szer szerepelt a Diósgyorben)
Micsoda hihetetlen egyezés nem!!!

Ezzel a sztorival szeretnék gratulálni a Dunaferrnek a továbbjutáshoz (és emléket állítani a volt diósgyori futballnak..o))

NEC Creative Commons License 2000.08.08 0 0 246
Sziasztok!

Srácok, lehet valahol BP-n is kapni jegyet a holnapi meccsre, vagy meg a holnapi napon nyitva lesznek a jegypénztárak néhány 1000 jeggyel ?

Egy kicsit félek a holnapi meccstől mivel most mindenki olyan bizakodó, s ezek a norvégok két helyzetükből biztos 1szer betalálnak.
MINDENTBELE!!!

Üdv.

Előzmény: gg_ (243)
deValera Creative Commons License 2000.08.08 0 0 245
Megkerestem a Rosenborg szurkolói honlapját. Van ott egy "Dunaferr" c.topic, ha jól értettem, infókat szeretnének a Dunaferről.
Arra kérlek benneteket, hogy segítsünk összeszedni angolul néhány adatot csapatunkról, mutassuk be Tököliéket a norvégoknak.
Persze, ha lehet, kulturáltan, "fuckolás" nélkül.
A cím: www.kjernen.com - a fórumot keresd, aztán a Dunaferr topicot - regisztráció és visszajelzés után segíts, hogy megismertessük magunkat Üdv!
PG23_d Creative Commons License 2000.08.08 0 0 244
Sziasztok!
Ha sikerül (márpedig miért ne sikerülne) akkor a BL meccseket hol játszátok? Remélem Győrben maradtok! Holnap újra kint leszek és szurkolok nektek.
Hajrá ETO!!! Hajrá Dunaferr!!!
gg_ Creative Commons License 2000.08.08 0 0 243
Sziasztok!

Szerintem is van eselye a Dunaferrnek, nagyon szep lenne, ha bejutnanak a BL-be, meg nem keves penz is ugye. En is gyori vagyok es en is kint leszek, mar meg is van a jegyunk. Remelem most meg tobben lesznek, es meg lesz a gyozelem. A visszavagon meg ugy meg kell lepni oket mint mi a fradit, egyebkent szerinem jot tett az ETOnek hogy itt jatszottak a meccset :)
egyebkent az "ujvaros"t tenyleg nem sok gyori fogja kiabalni, esetleg aki egy kicsit setetebb =)

sok sikert, mi szurkolni fogunk! vegre nem egy agyonnyomott fovarosi csapatra figyel az orszag...

Előzmény: Totya_74 (242)
Totya_74 Creative Commons License 2000.08.07 0 0 242
Szerintem van esélye a Dunaferrnek a Rodenborg ellen is. Most nem olyan meggyőzőek, mint amikor kiverték az MTK-t.
Itthon nem szabad gólt kapni.Vagy rúgni kell legalább 3-at.

Ha bejutnak a BL-be, akkor én is elmegyek egy meccsükre.

szola Creative Commons License 2000.08.07 0 0 241
Helló mindenki!
Sajnos ismét internetközelbe kerültem (munkahely). A Hajduk elleni meccsek óriásiak voltak. Az odavágó alatt épp Split környékén nyaraltunk, így hát örömmel fogadhattuk a horvátok gratulációit. A visszavágót már élőben láttam, hatalmas élmény volt. Én győriek között ültem, ők is rendesen buzdították a csapatot. Köszönet nekik ezért! Ott a helyszínen nem értettem miért mondja az egyik győri, hogy ő azt nem akarja mondani, hogy "Újváros!" kiabáljuk inkább, hogy "Hajrá Dunaferr!". Később megtudtam ennek az okát...
A meccsekről annyit, hogy a visszavágó jobban tetszett. Majdnem mindenki jól játszott csak az Orosz Feri alibizett. Nincs jobb csatár nála?
Nagyon bírom a Molnár és a Rósa játékát és a Tököli is egyre meggyőzőbb. Kellemes meglepetés a két újonc teljesítménye, pillanatok alatt remekül beilleszkedtek a csapatba. Főleg Pomper teljesítménye tetszett, szerintem a legjobbak között volt.
A meccs után a vonat felé tartva jó érzés volt fogadni a győriek gratulációit. Sajnos a kocsmák annyira tele voltak, hogy nem tudtam sörhöz jutni. A győri kocsmárosok, árusok úgy látszik nem készültek fel erre a rohamra, ami elég szomorú. Pedig rengeteg szomjas és boldog ember volt ott.
Cida Creative Commons License 2000.08.04 0 0 240
Üdv mindnekinek,

Bocs, ha egy kicsit késon reagálok, sajnos csak most jutottam netközelbe. Azt hiszem, itt az ideje, hogy az egész magyar futballtársadalom kifejezze köszönetét a Dunaferrnek ezért a fantasztikus bravúrért. Az Uefa.com-on ismét kiemelt helyen szerepel a csapat, de egyébként is biztos, hogy óriásit lendített a magyar foci megítélésén ez a nagyszeru teljesítmény. Fantasztikus volt látni, hogy egy magyar csapat a meccs jelentos részében lefocizza horvát ellenfelét, és hogy egy magyar csatár (Tököli) szinte ötpercenként kergette orületbe az ellenfél védoit. És bár Vasas-szimpatizáns vagyok, a foiskolás éveim miatt különösen közel áll hozzám a helyi csapat, ezért duplán is mámorító érzés volt látni a „CSAPAT” parádés játékát és azt, hogy kétszer is hátrányból egyenlített a csapat. Talán nem túlzok, ha azt állítom, hogy a helyzetek alapján 4-5 góllal is nyerhettek volna. Remélem, hogy a magyar sport- és futballszereto közvélemény a Rosenborg elleni meccseken is egy emberként áll majd a csapat mögött.

Továbbá ezúton szeretnék hasonlóan sok sikert kívánni a másik két magyar kupacsapatnak is.

Hajrá Dunaferr !!!
És Hajrá Vasas !!!

Üdv,
Cida

Leki Creative Commons License 2000.08.04 0 0 239
2000. augusztus 3. 14:49 • Pincési László(www.sporthirek.hu)

Meggyengült Rosenborg

Nem lesz könnyű dolga a Dunaferr labdarúgó-csapatának, az biztos. A dunaújvárosiak következő ellenfele ugyanis az a Rosenborg Trondheim lesz, amely 1992 óta zsinórban nyeri hazájában a bajnokságot, az elmúlt 12 esztendőben mindig a dobogón végzett, s amely állandó tagja a Bajnokok Ligája elitmezőnyének. Igaz, a gárda alaposan meggyengült az utóbbi években.

A norvég futball váratlan felemelkedése tulajdonképpen egy 10-15 éves megtervezett programnak köszönhető. Amíg a „tehetetlen” országok beszéltek az utánpótlás-nevelés fontosságáról, addig a skandináv országban mindezeket a felhangokat tettek követték. Norvégia új sikersportágat, Európa új sztárokat kapott. A nemzeti tizenegy az 1994-es világbajnokságon mutatkozott be, s két éve már a brazilokat(!) verte a franciaországi kontinensviadalon.
De térjünk vissza a Rosenborg együtteséhez. A klubot 1917. május 19-én alapította egy 17 éves fiúkból álló tizenkét fős baráti társaság Trondheim Rosenborg nevű városrészén. A kezdeti sikereket felváltotta egyfajta presztízsharc, amelyet az gerjesztett, hogy a csapat – még Sportsklub Odd néven – nem lépett be a Trondheim Football Regionba, sőt volt olyan év, hogy kimaradva a helyi buli szinten szerveződött bajnokságokból, mindössze egy meccset játszott. 1927-ben elfogadta a Norvég Labdarúgó-szövetség invitálását, ám az első sikerre egészen 1960-ig várnia kellett a csapatnak: ekkor az Odd Skien elleni kupadöntőkön (3-3, 3-2) megszerezte a klub első trófeáját. A bajnoki címre még hét esztendőt kellet várni: 1967-ben az Odd Iversen vezette gárda a bajnokság élén végzett.

Ettől számítva a trondheimiek mindössze egy alkalommal estek ki az élvonalból, miután 197-ben a 12. pozíciót tudták csak elcsípni a 12 csapatos ligában. A következő évben aztán feljutott, s jó középcsapattá nőtte ki magát a Rosenborg. 1985-ben teljesen váratlanul ismét aranyérmet nyertek, s ez annyira meghozta a kedvét a gárdának, hogy azóta szinte alig engedi ki kezéből az irányítást.
A Rosenborg ráadásul úgy működik, mint egy nagy család: a sztárokat elengedik ugyan a nevesebb külföldi klubokhoz, ám később visszavárják mindegyiket, akár játékosként, akár vezetőként. Így aztán olyan nagynevű sztárok erősítik a klub imázsát, mint a norvég legenda Odd Iversen (fia, Steffen a Tottenham játékosa, korábban azonban sokáig a Rosenborgot szolgálta) vagy az egykori remek söprögető, Rune Bratseth, aki jelenleg a klubigazgató posztját tölti be.

Nemzetközi sikerszériájuk az 1995-96-os szezontól datálódik, amikor a Bajnokok Ligája selejtezőjében nagy szerencsével ugyan, de kiverték a török Besiktast (3-0, 1-3) és így a klub és a norvég futball történetében először indulhattak az átszervezett rangos sorozatban. Az akkori csapat (általában a Jamtfall – Kvarme, Hoftun, Bragstadt, Stensaas, R. Strand, Soltvedt, Skammelsrud, Löken, Brattbrakk, Jakobsen összeállításban játszottak) hat mecsen 11 gólt szerzett, s a Szpartak Moszkva és a Legia Warsawa mögött és a Blackburn előtt végezve csoportharmadik lett. Az akkori csapatból napjainkra már csak Hoftun, Roar Starnd, Stensaas és Skammelsrud maradt. Utóbbi 34 éves kora ellenére még mindig a a gárda legjobbja. 1994-ben ugyan tett egy tétova távozási kísérletet, de a német Bayer Leverkusenban nem találta meg a számítását. Azóta ismét a trondheimi középpályán robotol, közel 300 bajnoki, 25 Bajnokok Ligája- és 30 válogatott mérkőzést tudhat maga mögött.

Skammelsrud természetesen játszott azon a BL-selejtezőn is, amelyet még 1997. augusztusában az MTK ellen vívtak. Ez a találkozó mindkét csapatban mély nyomokat hagyott, hiszen a továbbjutás végül „két és fél” meccsen dőlt el. Augusztus 13-án, a találkozó 68. percében a magyar bajnok 3-2-es vezetésekor áramszünet miatt félbe kellett szakítani a mérkőzést, amelyet másnap már a Rosenborg nyert meg Rushfeldt találatával 1-0-ra. A visszavágó 3-1-e tulajdonképpen már csak formalitás volt. Az akkori norvég csapatból a Hoftun, Strand, Skammelsrud trió maradt hírmondónak…

A Rosenborg tavalyi sikeres évét követően a nyáron – már megszokottan – nagy volt a mozgolódás. Björn Otto Bragstad a Derby Countyhoz szerződött (másfél millió angol fontért), John Carew a Valenciát választotta (5 millió fontért), Jakobsen visszavonult, s a távozás gondolatával foglalkozik a 34 éves, egyszeres válogatott Jamtfall kapus is.

A gárda egyébként még meggyengülve is 10 pontos előnnyel vezeti hazája bajnokságát, igaz, a kupában már kicsit szenvedett a cseppet sem „izmos” ír Shelbourne ellen. A szerdai visszavágó mérkőzésen a következő összeállításban játszott a Rosenborg: Arason – Basma, B. I. Johnsen, Hoftun – Stensaas, R. Strand, Skammelsrud, Berg – Sörensen, F. Johnsen, Knutsen
Várhatóan tehát ezen alakulat ellen kell felvennie a küzdelmet a Dunaferrnek is. A jelenlegi formát ismerve talán sikerrel…

A Rosenborg játékoskerete:
Jorn Jamtfall, Arni Gautur Arason (izlandi), Espen Isaksen - kapusok, Andre Bergdolmo, Erik Hoftun, Christer Basma, Ole Johan Singsdal, Borge Hernes, Lasse Strand - védők, Roar Strand, Orjan Berg, Bent Skammelsrud, Mads Skjaervold, Arne Winsnes, Fredrik Winsnes, Bent Inge Johnsen, Kenneth Storvik - középpályások, Jan Derek Sörensen, Frode Johnsen, Martin Knutsen, Tor Hogne Aaroy, Oyvind Storflor - csatárok

NÉVJEGY

Rosenborg BK
Alapítva: 1917. május 19.
Klubszínek: fekete-fehér
Stadion: Lerkendal (24 779 férőhely)
Edző: Nils Arne Eggen
Elnök: Knut Skoglund
Klubigazgató: Rune Bratseth
Legnagyobb sikerek: 15-szörös bajnok, 7-szeres kupagyőztes
E-mail: info@rbk.no
Honlap: www.rosenborg.no

Előzmény: Leki (238)
Leki Creative Commons License 2000.08.04 0 0 238
Nagyon jó hangulat volt a szurkolói vonaton is, különösebb rendbontás nem történt, bár hazafele egyik szomszédos fülkében valaki állandóan a Diósgyőrt éltette...!:)
Meg egyik srácnak volt egy jó beszólása: " Bár Lengyel lába girbe-görbe, lesz*p*tt a Hajduk Győrbe!"
A győri szurkolók is tényleg együtt szurkoltak a Red alertesekkel az I szektorban, kár hogy messze voltunk a többi nézőtől... a szemben lévő horvátokból mi nem sokat hallottunk maz a füstölgésüket láttuk...
HAJRÁ DUNAFERR!!!
Előzmény: Spingár Olivér (237)
Spingár Olivér Creative Commons License 2000.08.03 0 0 237
Hali!

Holnaptól megkezdem a nyaralásom. Jövőhét szerdán térek vissza. A meccsre már vonattal megyek.

Üdv.:
OliBLOOD

biancoblu Creative Commons License 2000.08.03 0 0 236
Gratula!

Tálálkozunk a Rosenborg ellen!

HAJRÁ MTK!!!

Mihutyka Creative Commons License 2000.08.03 0 0 235
A versed nagyon tetszetős és nagyon vicces.Gratulálok ehez a művészi alkotásból.Meglásd egyszer belőled még nagy költő lesz! Na csivasz!!
Előzmény: oximoron (234)
oximoron Creative Commons License 2000.08.03 0 0 234
Sziasztok!

Én ezzel a versikével hálálom meg a Dunafer labdarúgó klub szerdai parádés játékát!

Hajrá Dunafer!

Siratunk, de örömünkben
Győzedelmes ünnepünkben
Játszani így kell!
Hajrá Dunafer!

Szaladj, robogj, vidd a labdát!
Ne sajnáld az Istenadtát!
Nézz az égre fel!
Hajrá Dunafer!

Kell a siker, mint az áldás!
Nézd a drukkert nagyon hálás!
Énekeld, ha kell!
Hajrá Dunafer!

Megverjük a nagyklubokat!
Elhozzuk mind a skalpjukat!
Csak a bátrabb nyer!
Hajrá Dunafer!

Nem kell nekünk aggodalom!
Leszünk mi még nagyhatalom!
Gólt lövünk, ha kell!
Hajrá Dunafer!

Ki mondta, hogy halott vagyok?
Hamvaimból feltámadok!
Magyarfutball fel!
Hajrá Dunafer!

Következő fordulóra megtanulni és a meccsen telitorokból elszavalni!

Ui: Attila azt a bőröst, azért nem kellet volna :)

Üdv!-)(-oxi

dzsoni Creative Commons License 2000.08.03 0 0 233
Levente!

Igaz volt egy-két rövidebb mosolyszünet a meccsen, de alapvetoen végig ment a buzdítás. A legkissebb bíztató megmozdulást is díjazta a közönség (0-1-nél és 1-2-nél is). Ma délután fogom visszanézni videóról, majd utána meg tudom mondani, hogy hangulatosabb volt-e "odakint" mint a TV elott (valszeg igen 8^)) ). Egyébként még szerencse, hogy az gépeléshez nem kellenek a hangszálak meg a torok, mert akkor most nem nagyon írkálnék ide...

Hajrááááááááááá DUNAFERR!
Újváros!Újváros!Újváros!Újváros!

Dzsoni

hool_ Creative Commons License 2000.08.03 0 0 232
Gratulálok a Dunaferrnek a tegnapi sikeréhez! Csak így tovább!
Ami a szurkolást illeti, a magyarokat nem nagyon lehetett hallani mert pont a horvátok melletti szektorban ültem. Talán a távolság miatt volt halk a hazai tábor! Viszont a Torcida nagyon jól nyomta, változatosan és jól szurkoltak! A kékek megint hozták formájukat, egyszerűen nem értem, hogy miért kell állandóan a balhét csinálniuk!
Na mindegy! A lényeg a továbbjutás!
Csak így tovább a Rosenborg ellen is!
Ciao!
Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!
BaZx Creative Commons License 2000.08.03 0 0 230
Ez kellett! Tököli a 2. félidoben többet hisztizett, mint focizott, de végül csak betalált. Nembaj, hogy nem rúgták be az összes helyzetet, így legalább maradt gól a norvégoknak is.
Elore a magyar foci feltámasztásáért!
HAJRÁ LOKI! Hajrá DUNAFERR!!
gabriolet_d Creative Commons License 2000.08.03 0 0 229
SZÉP VOLT FIÚK!!!

Gratula a csapatnak és a szurkolóknak. Remélem a jövő héten egy győztes meccsen ordíthatom rekedtre magam. Aki VASAS sálas, 45 kilós ;-))) drukkert lát az velem találkozik. De ígérem, hogy a norvégok elleni meccsre szert teszek a újvárosi sálra is.

Szóval hajrá MAGYAROK,
hajrá DUNAFERR!
és persze hajrá VASAS!

Előzmény: TOMcat (228)
TOMcat Creative Commons License 2000.08.03 0 0 228
Ez igen! Szép volt fiúk!

Gratulálok!

TOMcat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!