Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Mikor idekerültem, a legnagyobb gond itt az volt, h az Angyalkám nem ivott eleget. Egy nap egy bögre vizet ivott. Ráálltam a teára, és a kis piszok azt issza, mint a gödény! Jó, ha te megiszod a vizet. Az a legegészségesebb... Most itt én egy nap két forraló teát készítek. 3,5 l-t... Abból megiszom két pohárral, a többit az Angyalkám hörböli fel... :)
A hideg jó, de a sima sör ízt nem szeretem. Ez érdekes, mert különben odavagyok a keserűért, pl grape fruit. Ilyenből is inkább ízesítettet iszom, max negyedévente
Nem csak kimondottan sérült emberek kerestek meg ilyesmivel. Sok vidéki bunkó is volt. Am sok gondozó hirdeti magát úgy, h a szexet akarók kíméljék őket. Ez teljesen általános. Szomorú, h vannak, akik úgy gondolják, hha egy nőt teljesen ismeretlen tajtparasztok meg akarnak dugni, akkor az egyfajta rang, vagy nem is tudom én mijafasz... Annyira lényegtelen a sztoriban, h ki hiszi el, és ki nem. Ha nem hiszi, nem hiszi, szíve joga. Érdektelen az itteni beszélgetés szempontjából... Szvsz...
Igen. Pontosan két év volt. Rontott a helyzeten, h pocsék helyre kerültem dolgozni, és az ún. "Istennél" kerestem menedéket, és eljártam egy ref. gyülibe, ahol csak mélyítették a sebeimet a sok süket dumával. Végül pszichológus segített, és az utolsó löket a gyógyuláshoz az edzőterem volt 20+ kiló után... És nagyon sokat segített a munkahely váltás is.
Ez olyan kínjában alkotott szak-kifejezés . Hétköznapi ember jószerivel asse' tudja eszik vagy isszák . Fogalmam nincs , miért jobb az igazán kifejező magyar szavak helyett idegen kifejezéseket , tudományos/közgazdasági szakszavakat használni .
Ha azt mondod földönfutó/hajléktalan , azt mindenki érti .
.... és igen .... ha belegondolsz , a hajléktalan lét szenvedés . Alapvető létszükséglet , hogy ehess/ihass/lakhass .