Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladóvá vált szeretett fényképezőgépem és kiegészítői. Szintlépés miatt szeretném eladni. A gépre nagyon vigyáztam, megkíméltem, ezáltal jó állapotban van, karcmentes, gombamentes. Én vagyok az első tulajdonosa, meg vannak a papirjai, dobozai, valamire még garancia is van. Rendszeresen karbantartottam, fél évente szakszervízben tisztitattam. Védőfóliával ellátott minden. A fényképezőgép expo száma jelen pillanatban: 20 231. Egyben szeretnék eladni mindent ha van rá mód. Ha bármi kérdés merül fel keressetek bátran. A fényképezőgép megtekinthető, kipróbálható Pécsen.
Eladóvá vált jó állapotú, megkímélt Nikon D7100-as gépem és 18-105VR objektívem. Portrémarkolat ajándékba jár hozzá. Táskában tárolt, karcmentes, kopásmentes, gumik nincsenek megnyúlva, nagyon vigyáztam rá. Külön is megvásárolható. Pécsett személyesen megtekinthető
Samyang 14 mm F2.8 ED AS IF UMC (nikon AE) Szép, megkímélt állapotú. Por, karc és gombamentes lencsékkel. Első és hátó sapka, beépített napellenző, valamint egy napellenzőre tehető szűrőfogadó. Sn: D114I1124
Ár: 75.000 Ft.
Sigma 100-300 F4 EX DG IF APO HSM (nikon AF)
Szép, megkímélt állapotú. Por, karc és gombamentes lencsékkel. Első és hátó sapka, napellenző, vászontok és egy Hoya UV (82 mm) jár hozzá. Sn: 1002255
Ár: 110.000 Ft.
Nikon D3S
Szép, megkímélt állapotú váz, gyors pontos Doboz, papírok, dupla töltő, vállpánt, vázsapka 2 gyári akku 4-es állapotban kb 2-300 kép/töltés, 1 utángyárott akku 100%-os, 3000 kép/töltés
Expószám: 144.044 (kis mértékben változhat még)
Sn: 2045986
Ár: 240.000 Ft.
Kaposváron találhatóak. Posta/futár a vevő költségére.
Nagyon nehéz szívvel, de eladóvá vált fotós vállalkozásunk utolsó darabjai.
Nikon D750 váz S/N: 6159552 (számlát adjuk mellé, magyarországi vásárlás 2017.12.07, első tulajdonosai vagyunk) exposzám: 18797 ár: 350.000 Ft335.000 Ft
Tamron 70-200 f2.8 Di VC USD (Nikon): S/N: 106554 használtan vettük mi is, egy karc van rajta az állványgyűrű miatt, ár 220.000 Ft
Tamron SP 24-70 f2.8 Di VC USD (Nikon): S/N: 112201 (számlát adjuk mellé, magyarországi vásárlás, első tulajdonosai vagyunk, kiterjesztett 5 éves gari kezdete: 2017.07.06) ár 265.000 Ft FOGLALVA vasárnapig
Meike portrémarkolat D750-hez: SN: ár: 15000 Ft ELKELT
Yongnuo YN685 (Nikon): SN: ár: 30.000 Ft FOGLALVA szombatig
Fotós hátitáska: 15.000 Ft, komplett fotózás eszközei elférnek, 47*25 cm.
Ezen felül van még pár pótakkumulátor is, ezek 8000 Ft / db.
Minden terméknek megvan a gyári papírja, doboza, gyári kupakok, nyakpánt, stb, stb.. Természetesen minden termék makulátlan, nincs gumimegnyúlás, kopás, por, gomba, élősködök, kosz, stb..
Érdeklődni a laszlokis_kukac_t-online.hu email címen vagy a 06-hetven-455-420hét telefonszámon lehet.
Eladó egy Godox X-T1C vezeték nélküli vakuvezérlő. Canonos hibátlan, szép állapotban. Esetleg Sony kompatibilisre cserélném. Dobozt nem tudok adni hozzá.
A vezérlő a III kerületben, a Flórián térnél kipróbálható, átvehető.
Ugy alakult a helyzet, hogy nem tudom kihasznalni a dji ronin-s-emet, igy kihasznalatlansag miatt megvalnek tole!
Hibatlan allapotban van, 2 hetet, ha hasznaltam osszesen, minden tartozekaval plusz canon kabel, amivel canon gepekkel lehet elleseget is huzni a roninrol!Szamlaja nincs meg, de beszeltem a bolttal ahol vettem(fotoplus), a jotallasi jeggyel meg 1 ev gari van ra!
Aki nem tudja az essential es standard kit kozotti kulonbseget, legyen kedves ne keressen azzal, hogy boltban latta olcsobban 🙃
Nagyon nehéz szívvel, de eladóvá vált fotós vállalkozásunk utolsó darabjai.
Nikon D750 váz S/N: 6159552 (számlát adjuk mellé, magyarországi vásárlás 2017.12.07, első tulajdonosai vagyunk) exposzám: 18797 ár: 350.000 Ft
Tamron 70-200 f2.8 Di VC USD (Nikon): S/N: 106554 használtan vettük mi is, egy karc van rajta az állványgyűrű miatt, ár 220.000 Ft
Tamron SP 24-70 f2.8 Di VC USD (Nikon): S/N: 112201 (számlát adjuk mellé, magyarországi vásárlás, első tulajdonosai vagyunk, kiterjesztett 5 éves gari kezdete: 2017.07.06) ár 265.000 Ft
Meike portrémarkolat D750-hez: SN: ár: 15000 Ft
Yongnuo YN685 (Nikon): SN: ár: 30.000 Ft
Fotós hátitáska: 15.000 Ft, komplett fotózás eszközei elférnek, 47*25 cm.
Ezen felül van még pár pótakkumulátor is, ezek 8000 Ft / db.
Egyben az egész szett 850.000 Ft, ebben az esetben a fotós hátitáskát ingyen adjuk
Minden terméknek megvan a gyári papírja, doboza, gyári kupakok, nyakpánt, stb, stb.. Természetesen minden termék makulátlan, nincs gumimegnyúlás, kopás, por, gomba, élősködök, kosz, stb..
Érdeklődni a laszlokis_kukac_t-online.hu email címen vagy a 06-hetven-455-420hét telefonszámon lehet.
Eladó bolti állapotú "Manfrotto Bumblebee 220 Pro Light" fotós hátizsákom. Kifejezetten nagy méretű és kapacitású, igényes és masszív típus, és akinek ez számít (és miért ne számítana) szerintem az egyik legszebb fotós hátizsák.
Én viszont sajnos gyengének bizonyultam: Annyi cucc fér bele, hogy ha megtöltöm, fél óránál tovább nem tudom nyafogás nélkül elcipelni, ezért vissza kellett vennem az igényeimből, és a magamnál tartott felszerelés mennyiségéből. Kisebb táskára váltottam.
Ára 40.000 Ft + postaköltség. Pécs környékén akár személyesen is átvehető. E-mail címem publikus.
Eladnám kihasználatlanság miatt szinte új, párszor használt Lowepro Flipside AW 400 fekete színben, minden tartozékával, hibátlan állapotban. Hátulról töltős, lopásbiztos táska, nagy váz 400-as fix obival elfér kényelmesen plusz sok obi és kiegészítő, aljából esővédő huzat húzható ki.
38e.
Ugyanitt Manfrotto 055 NAT + RC2 videófej is eladó, a fej újszerű, első tulaj vagyok, a állvány jó állapotú, a középoszlopot az előző tulaj lefűrészelte csonknak, hogy földre tudjon feküdni vele. Mivel nagyon magasra húzható amúgy is, nem okoz gondot.
50e.
Hähnel LP-E6 Li ion újszerű akksi, 1700mAh, 3 éve lett véve egy új gép mellé, de csak 1 hétig lett használva.
Eladó a képeken látható F-Stop Loka UL 37L (Ultralight) túrafotós hátizsák Shallow Medium ICU-val (Internal Camera Unit).
2019 márciusi bergfreunde.eu vásárlás, ahonnan számítva a 2 év garancia még él rá.
Nagyon kényelmes, masszív, de könnyű hátizsák, a kamera rekeszbe nekem kényelmesen elfért egy Sony fullframe gép, rajta egy 85mm 1.8 objektívvel, egy Canon 70-200 2.8L IS USM II MC-11 átalakítóval(napellenző nélkül), egy Samyang 35mm 1.4, egy Sigma 50mm 1.4, egy Samyang 14mm 2.8 és még egy kis Helios 55mm f/2 is. A kamera rekesz fölött a táskában még bőven van hely, ahova befér egy Mavic 2 vagy Mavic air 2 fly more combo táskával, mögötte pedig van hely egy víztartálynak is, aminek a csövéhez van kivezető nyílás is. Ezen kívül a tetején van még egy kis rekesz, valamint az elején egy nagyobb, és mindkét oldalára lehet állványt rögzíteni.
A táska jó állapotban van, csak egy minimális kopás van az elején a feliraton, de sehol nincs szakadva.
Ára: 60.000 Ft
A táska Pécsen megtekinthető, de a vevő terhére postázom is.