Egy (nagyon) régi játékot keresek. A Tracon II-t. Légi forgalom irányitás. Van egy radarod jönnek a gépek aztán irányitgatni kell ôket. Még XT/herculesen láttam de futott vga-n is használt egeret (!) Megvold de elveszett ha valaki tudja honnan szerezhetô be az szóljon!
kösz.
Jó ez a topic! Vannak jó kis régi gamék (LHX,prince,TD3 stb,stb)
Én is letöltöttem. Próbáld meg real DOS módban, ha még nem tetted. Hátha jó lesz.
A második rész tuti jó, az nálam futott. (Az is benne van a Saga-ban)
Tudtok javasolni egy jó, megbízható, jól működő lassító programot? Eddig amivel találkoztam, az szakaszosan lassította a programokat, ami elég idegesítő. Egy másodperc szaggatás, fél másodperc gyors speed (nem 1000szeres sebesség, mint lassító nélkül, de vagy 2szeres)
Igazából Wing commanderezni szeretnék, de az első rész játszhatatlan, legalább kétszeres a sebessége, mint a képernyőfrissitésem DOS alatt :) a második már játszható, csak az átvezető animok túl gyorsak.
Van egy Kilrathi Saga kiadás is Win95 alá, de az meg nem hajlandó elindulni...
Nem, nem tüntem el, csak most végzek, és az oldal nem az elsődleges problémám. Jövő héten államvizsga, aztán szabad vagyok, mint a madár.
Pár napot adjatok a józanodáshoz, és megint folytatom.
Van már anyag bőven, csak bírjam idegekkel felrakni a kis modemkémmel.
Meg egy tatarozás is ráférne az oldalra, a letörölt progik felrakása, szerverváltás, mirror, meg mittudoménmi, de lassan megint beindul.
El tudnád küldeni a leveledet a freemail-os címemre. Az egon nagyon trohár lett.
sgb: Köszönöm, meg kaptam!
2x is :-)
Még csak átfutottam mert gond van a TÁR-al. (már nem férünk el, 850Mb)
Valszeg költözik az oldal, ezen dolgozunk most sbob-al!
Részletesen átnézem a listát és jelentkezem!