Akkor összegezném: Dénesnek megvan a régi Clymer könyve a 86-88-as kiadású, azóta van kettő új az régebbi a 86-04-es, az ujabb meg a 86-07, ebben már a boulevard s40-es tipus is benne van. Nekem a 86-04-es van meg, torrenttel letöltehető a netröl kb 70Mbyte, elég sokan töltögetik könnyen leszedhető.
Akkor ugyanaz lehet, Clymer,Suzuki, LS650 Savage Single, 1986-1988 Service.Repair.Maintenance( M384) ....na jólvan na, azt hittem valami újdonság - igaz 1988 már pár nappal elmúlt..
Dénes a köztulajdont hol teszed közzé:? Engem nagyon érdekel..... a Clymer megvan nekem is. De az nem a gyári szerelési, néztem a neten az kb 25 dollár lenne ámérikába.
nem túl biztatót írnak hétvégére::(:(:(:( Csütörtökön még szép napos, nyárias hőmérsékletű időre van kilátás, az ország nagy részén 25 fok fölé melegszik fel a levegő. Pénteken egy markáns hidegfront hatására lehűlés kezdődik esővel, záporral. A hétvégén egy ciklon határozza meg hazánk időjárását, szeles és csapadékos időt okozva. A csapadék mennyisége és térbeli eloszlása még bizonytalan, de jó esély van többfelé jelentősebb mennyiségű eső lehullására. A jövő hét első napjaiban helyenként még a 15 fokot sem éri el a csúcshőmérséklet.
A neten rendeltem, www.bikerstore.hu úgy emlékszem szegedi cég, pár nap alatt megküldték.De a szerelő azt mondta hogy ilyenkor a porvédőt is illik cserélni, amit persze nem rendeltem én okos, így most minden nagyobb huppanó után tologathatom kézzel vissza a porvédőt ami felcsúszik. Az angol ezt úgy modja: " az előkészítés hiánya a kudarc előkészítése". Na erre inni kell.
tök jó ez a póló! http://cgi.ebay.de/MOTORRAD-T-SHIRT-SUZUKI-LS-650-SAVAGE-CHOPPER-NEU-S-XXL_W0QQitemZ380140218924QQcmdZViewItemQQptZKleidung_Accesssoires_Herrenbekleidung_T_Shirts_Polo_Hemden?var=&hash=item97570513bc&_trksid=p3286.c0.m14
igaz egy meleg főtt étel jobban fog esni hogy átmelegedjünk, bár most hál'sten azt rebesgetik hogy hosszú lesz ez a vénasszonyok nyara és egyre melegebb.
Jó lehetett 4 fokban, de szereti a hideget a motor:-), viszont napközben naon szép idő volt.Ilyen legyen jövő héten is.Holnap én megyek szolnokra motorbörzére.
Nekem is jó a kajálda...egy jó kis babgulyás...o.k. 10 óra rendben.
A mai napom is szépen alakult. Reggel 4 fokban indultam Tiszakécskére...hát kb. 9.30-ig nem röhögtem el magam, pedig rendesen beöltöztem. Egy kis kaja..egy kis dumcsi és már 2-kor indultam is hazafelé. Visszafelé csodálataos idő volt és a 330 km-es kör ügyesen lement. Nagyon jó ez a gép..., de a dob k...va hangos...gondolkodom, hogy visszarakom a gyárit.
Inkább 10 óra! Tecsó parkoló. Az jó túra:) Kajával nem tudom mi legyen. Mátraházán jó a babgulyás is, azt is nyomathatunk. Parádfürdő vmi kocsimúzeum? Nézzünk szét ha már ott járunk.Sokat guruljunk!!!
Zsír! Felnézhetünk a Siroki várhoz is. Persze úgymond "külsősök" is jöhetnek:D Bár szerpentínen nem előny nagyon sokan konvojban menni. Az tuti, hogy én szombaton a biztosításom befizetésével indítok a postán, akkor jön a fizu. Utána meg egyből gyí. Szerintem Gyöngyösön kéne találkozni , azt hiszem talán Spar van ott. Lepacsizunk és irány felfeléééééé, többi meg adja magát. Na jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A mátrai kirándulásnál jól jöhet egy kis kaja...meg a tűz melege, de a bográcsos készítése több órás meló...a felszerlésről nem is beszélve. A "rablóhús" is finom és lényegesen gyorsabb. (Krumpli, hús, füstölt szalonna, füstölt kolbász, hagyma) három réteg alufóliába csomagoltam...ez a parázsaba téve kb. 20 perc alatt megsül, ha a krumplikat, még a felszeletelés előtt (800 W-on) 4 percre a mikróba teszed. A hús finomabb, ha pácolod. (Kb. 4x4x1 cm-es darabokra vágod..kloffolod..sülthús füszer...fokhagyma..és annyi olaj, hogy elfedje...másnap reggel az olajból lecsöpoögteted és már rakhatod is össze.)...Igy a kajálást 1,5 óra alatt befejezhetjük.
tömités 67 euro louis. Én nem megyek a Mátrába sajnálom nekem egy kicsit hosszú lenne, kivánom hogy jó érezzétek magatokat. Hétvégén én is megyek túrázni a Fruska Gora hegységbe, van egy bányató valami állat azt nézzük meg, meg csavargunk az erdőbe. Üdv mindenkinek, meg gyüjtéstek a pénzt, jövőre Horvát motorral.