Kisegítenél azzal a bírtokodban lévő információval, hogy kire, kikre gondoltál "multimilliárdos jobboldal" említésekor, a parlamenti frakcióból, vagy az Orbán kormányból?
Mert a baloldali multik esetében ezekről van negatív - jobboldali - vélemény!
Ezt a topikot a felszínre, mert nagyon jó. Mármint abból a szempontból, hogy úgy mutatja meg a baloldalt, hogy tifuszt lehet kapni tőle meg idegzsábát. Ernő maradjon jómunkásember!
Nem rég találkoztam véle. Neki is mondtam,hogy vannak túlzásai néha, de ettől még nem szégyellem-ugyanis az ő baloldalisága nem pártfüggő. Szóval,engem az érdekel,ki milyen ember-nem pedig az,milyen pártállású. Erről 32nick is nyilatkozhat.. :)
Nem érdekel egyik oldal sem külünösen. Nem vagyok párttag, nem is voltam sohasem! Baloldali érzelmű az igen! Orbánt az ország kerékkötőjének tartom! A hatalomvágya miatt áll Magyarország évek óta! A spicli szót meg csak akkor használd, ha magadról írsz! Kizsgét már szóban többszőr medvédtem, amikor gyalázni kezdték! A jobboldal azt hiszi magáról, hogy csak ők a nagy Magyarok! Felhívom a figyelmét minden jobbosnak, hogy ez nem így van! Ezt csak az OV állítja megosztás céljából!
Azért a pofám leszakad. A fidesz a hibás, mert van egy tehetetlen kormányunk, ami képtelen az országot irányitani és egy normális programot végigvinni....ami nincs. DE,DE!!! A vizitdij az nem a ferkó programja volt hanen az szdszé....te programnak nevezed az eü. szétbaszását? Ferkónak nem volt, de most sincs programja, csak bitorolja hatalmat, semmit nem csinál, a haverok meg gazdagszanak.
Mi van?!! Eltelt má 2 év fletó II.-dik érájából, és most lett programja? Eddig mi a fenét csinált a főnököd? Most akkor a maszop vagy a fidesz van ellenzékben?
Nem vagyok spicli! Ez a te régi reflexeidben él még! Nem az 50-es éveket éljük!Ha, jól emlékszem azért moderáltattalak ki, mert szerintem a topikot, ill engem akartál szívatni!