Pont a múltkor írtátok, hogy nagyon már nem várjátok hogy igazoljunk mikor írtam hogy a hosszabbítások úgy érnek valamit, ha igazolunk jobb és balátlövőt.
Yahia ha fele olyan aktív lenne a pàlyàn,mint az istàn 5-6 gólokat lövöldözne minimum… sztem elszàllt az olimpia óta,pedig róla pont nem gondoltam volna.
Ma egy jó csapat ismèt beárazza az idei csapatunkat. Meg kell erôsíteni ezt a keretet nincs mese,szélen fiatalítani átlövôben meg konkrétan igazolni.
az a kérdés, hogy mennyiből és mire akarunk áldozni...
ha mondjuk olyan szemmel nézzük, hogy Petar (plusz Nilsson, Lékai?) utolsó éve jön jövőre nálunk esetleg, akkor jövőre kell nyomni egy all int, mert senki se lesz fiatalabb...
kérdés, hogy a pénz-e a döntő faktor egy-egy játékosnál
Ilic kapcsán pont Őt akartam említeni. Én sem látom Zoranban eddig azt a pluszt, de a nálam ehhez sokkal jobban értők igen, azért ez csak jelent valamit. És Bos, tavaly ilyenkor talán csak a nagyon éles-szeműeknek tűnt fel az Ő játéka ( nekem nem) és itt sem került említésre, ha jól emlékszem. 4 évvel idősebb, mint Ilic, tehát a mi fiúnknak még bőven van lehetősége, hogy odaérjen, csak meg kell adni neki a bizalmat, hogy bizonyítson. Erre szerintem jobb lett volna neki idén egy Plock, mint nálunk, de ez már nem így történt.
És visszakanyarodva a francia srácra, sajnos ő nem lesz elérhető jövőre.
Érdekes ez az Ilics faktor! Mármint a játékos és nem az edző. Lehet nem értek hozzá, de mint írtam már korábban, én nem vagyok tőle hanyattesve...
Az adottságai jók, bár kicsit lehetne gyorsabb a mozgása és a megoldásaiban sem látok semmi rendkívülit, mondjuk egy Fazekas Gergőhöz képest, de még Pepéhez viszonyítva sem.
Sztem Ő jókor voltvan jó helyen, de nem több, pl inkább nézném meg Deli Marcit a NEKÁból, vagy Ónodit a fradiból.
Az Elverum fiatal norvég balszélsője, Sindre Heldal is érdekes lehet. De neki érvényes szerződése van a következő szezonra. Ilic-es témára reflektálva, akkor a következő szezon nagy valószínűséggel szimpatikus lesz majd neked! ;) de majd meglátjuk.
Bembi te kire gondoltál ismeretlen északi balkezes átlövőként?
Nenadic maradásával, szerintem se lesz balátlövő - irányító pozícióban mozgás. Én Bokhannak még örülnék beállóban és akkor Nilsson és Blagotinsek is távozhatna.
Horihára kiváncsi lennék, hogy mit tud mutatni egy nagyobb csapatban.Igazából Nenadic helyett is el tudtam volna képzelni. Lauge, Lékai, Lukács hármas elég lett volna irányítóban.
Balkezes átlövő, aki erősítést is jelentene, olyan nincs a piacon. Ti kire gondolnátok, aki megszerezhető és eeősítést jelentene? Nekem szimpatikusabb lenne, ha Ilicet építenék fel.
Balszélen Tollbring, Pellas közül valamelyiket szívesen látnám jövőre a csapatban.
Nenadic maradásával szerintem jobbkezes érkezőre már nem kell számítani. Ha Mahé nem vállalja a második számú balszélsőt akkor oda várhatunk még valakit, valamint egy értelmes balkezes átlövő, aki nagyon kéne.
Távozók: Manaskov?, Mahé? , Blagotinsek vagy Nilsson.
Nagyjából készen van a keret de a még hátralévő egy vagy 2 érkező azért nagyban befolyásolhatja a keret komplettségét.