Keresés

Részletes keresés

infdoki Creative Commons License 2014.01.10 0 0 158

Igen

Előzmény: ghepard (157)
ghepard Creative Commons License 2014.01.10 0 0 157

Hát nem akartam rögtön egy hatalmas hsz-t írni. Ha van érdeklkődés, cseveghetünk róla, hisz ez egy elég komoly probléma rengeteg főleg idősebb férfinál. Én az idén leszek 62 éves és 2005-7 években voltam a mélyponton ezzel a prosztatával. Már 34 éve azt az utat járom, hogy saját magam kikeszmeregjek a bajokból - orvos, gyógyszer, gyógytea, meg mindenféle természetben nem előforduló (nem növő, élő) cucc nélkül...

 

Igen tudnék részletesebben is. Van is egy 35 oldalas írásom ezekről a dolgokról (ezt elküldhetem Neked, ha írsz mailt nekem) - ezt felkérésre írtam, fent van világhálón is. De ott leírtam, hogy kb hogyan "kezeltem" bajaimat és a prosztatáról kb még egy oldal sincs. Ezért itt is dumcsizhatunk ezekről a dolgokról.

 

A lényeg a pici mozgások. Tehát hangok, gyorslégzés (akár 200 is percenként), megtanulni úgy mozgatni bizonyos testrészeket nagyon gyorsan, hogy hozzá se érjek - bármikor, bárhol meg lehet csinálni, szinte bármely testhelyzetben - senki se vesz észre semmit. Megismerni hogyan terjednek a testben az így gerjesztett hullámok, hogy meg lehessen jó eséllyel célozni még a prosztatát is. Ezek a mozgások ugyebár felmelegítik a szöveteket (elég tetemesen), mert rengeteg féle van és az egyes anyagok határain (mert szinte mindegyik másképp rezeg be) nagyon nagy lesz a súrlódás. Ez meg azt is eredményezi, hogy elektromosság is generálódik, ami mágneses teret is képez a sejtek körül - ez meg javítja a sejtek működését....... Folytathatjuk......

Előzmény: infdoki (154)
infdoki Creative Commons License 2014.01.10 0 0 156

Elbeszélünk egymás mellett.... Az öngerjesztő folyamattal (lelki téren is) egyetértek. Leírtam a biológia öngerjesztő részét, te a lelkit.

 

De mi a megoldás? Mit kell, kellene tenni, hogy:

 

1, Lekadjak(junk) lelkileg a dologról

2, Elősegítsük a leakadást :-)

 

Csak egy pici megjegyzés a végére. Vannak napok mikor valamiért jobb. Nem tudom miért, és álltalában másnapra megint rosszabb. Na ezeken a napokon újra élek, pörgök mint a búgócsiga, abba akarom hagyni az egész "bohóckodást", az összes gyogyót eldobni a p*csába, és végre élni egy kicsit.... 

Előzmény: ghepard (155)
ghepard Creative Commons License 2014.01.10 0 0 155

Az én világképembe más nem fér bele (ezoizé, ima és társai). Ha előtte 30 évig nem volt baja a prosztatámmal az előzőek nélkül, akkor nem ezek hiánya okozza a bajt.

 

De most van egy dolog, ami homlokegyenest más mint mondjuk 30 évvel ezelőtt. Akkoriban ugyebár nem is gondoltál rá, az ember azt se tudja, hogy van ilyesmilye - mindaddig, míg nem ad hírt magáról. Na innentől kezdve mintha egy öngerjesztő ördögi körbe esne az ember. Elkezdi olvasni az infókat, elmegy dokihoz, gyógyszereket meg mittudomén miket szed,  miken megy át és csak gondolkodik a dolgokon. Mi lesz, mi a problémám, rosszabb lesz, megjavul stb stb. Na ez egy elég stresszes állapot, ami hosszantartó - és igencsak gyengíti az embert. S ez nagyon segíti a bacik vírusok meg ilyesmi kórokozók anyagcseréjét és így nemkívánatos elszaporodását is......

Előzmény: infdoki (141)
infdoki Creative Commons License 2014.01.10 0 0 154

Ééééééééssss???? A lényeg mintha lemaradt volna :-) Pici rezgések... milyen, mechanikai, elektromágneses, vagy mégis milyen?

 

A leírtak (amiből nem sok mindent tudunk meg, ezt most minden bántás nélkül mondom) nem sokat segítenek azt összegyült T. olvasóközönségnek, hiszen nem árultál el semmi konkrétumot.

 

Tudnál egy kicsit részletesebb leírást mellékelni a módszeredről?

Előzmény: ghepard (153)
ghepard Creative Commons License 2014.01.10 0 0 153

Olvasgatom a topikot, mert engem is érdekel a dolog. Nekem is rengeteg problémám volt (talán még lesz is, de igyekszem majd a saját módszeremmel megbírkózni vele). A felsorolt 5 lehetőség közül gyakorlatilag az egyiket se használom úgy, mint a köztudatban van - az első kettőt semmilyen formában, a másik hármat valahogy igen, de mégis egy kicsit másképp.

 

A harmadik a relax, na ezt igencsak űzöm (relax, meditáció, kikapcsolás, alvás, légzés, étkezés, saját hangok, vibrációk, rezgések stb stb), de olyan sajátos módon.

 

A negyedik a masszázs - na ezt is rengeteget űzöm, de nem a szó szoros értelmében - én hozzá se érek semmihez, mindenzt  saját pici rezgésekkel, hullámokkal érem el (és ennél a problémánál éjjel a legfontosabb).....

 

Az 5. az immunerősítők - na ebből se veszek be semmit (se gyógytea, se gyógyszerek stb) - de a legtermészetesebb módon igyekszem javítani az immunrendszerem hatásfokát.

 

Az emberben kb 2000 fajta előlény szorgoskodik (bacik vírusok stb stb) egyedszámuk talán több, mint sejtjeink száma és összsúlyuk kb 1200 gramm lehet. Azok nem valami inteligens lények ugyebár, tehát talán nem ők okosodtak meg, hogy némelyikük nemkívánatosan elszaporodik - hanem hozzásegítettük őket, hogy ez sikerüljön nekik....... Ha megnehezítjük a dolgukat, akkor meglehet a test maga is elbír velük.........

Előzmény: infdoki (142)
BbBj Creative Commons License 2014.01.09 0 0 152

Nekem egy gócos fog kihuzasa utan kezdodtek a bajok...semmi egzotikus kaland. Kihuztak a fogamat ami alig gyogyult be es lass csodat a draga kis bacik atkoltoztek mashova...szoval a fog lehet ludas!

Előzmény: 5fakb48 (145)
zpsz Creative Commons License 2014.01.09 0 0 151

Köszi kipróbálom,a gyógyszerszedés közben nem szedtem probiotikumot. Mondjuk a doki sem javasolta,hogy csináljunk egy tenyésztést kontrol céljából.

 

Előzmény: 5fakb48 (147)
infdoki Creative Commons License 2014.01.09 0 0 150

Csalánnak melyik részét iszod, levél, gyökér???? A levelet próbáltam nem sok semmit ér....

Előzmény: Törölt nick (148)
infdoki Creative Commons License 2014.01.09 0 0 149

Azóta viszket a fenekm főleg székelés után

 

Ez tipikus aranyeres probléma, irány a proktológia...

Előzmény: zpsz (146)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.09 0 0 148

A cigarettát a helyedben elvágólagosan, azonnal abbahagynám. Mint köztudott a dohányzás azonnali (!) érszűkületet okoz. Alkoholt már én sem iszom, egy csöppet sem, mert gyullasztja. :( Azért próbáltad már az általam említett fitoterápiát? Sokáig én is így álltam hozzá, amíg le nem esett, hogy a csalán erősebben hat, mint az egyedüli gyógyszer, ami eddig hatott (diklofenák-nátrium)! Regélhetnék sokat az egészről, sajnos hosszú évek óta... De lényeg, hogy remélem, haladsz majd a gyógyulás útján, és sikerül letenned a dohányt!

Előzmény: infdoki (141)
5fakb48 Creative Commons License 2014.01.08 0 0 147

Nem lehet, h begombásodtál az antibiotikumtól? Ha igen, egyél sok kefírt (napi 3), és majd elmúlik. 

Előzmény: zpsz (146)
zpsz Creative Commons License 2014.01.08 0 0 146

Sziasztok!Nekem is krónikus prosztat gyulladásom van-volt,ecoli tenyészet ki,gombák nem,bár nem tudom miket néztek a tenyésztésen. Kisvirágu füzike teát ittam, meg 30 napig szedtem napi 2x1 ciprinolt (500mg).Visszamentem a dokihoz aki azt mondta megyógyultam. Azóta viszket a fenekm főleg székelés után,és égő szúró fájdalmam van a térdemben,meg fájnak a lábizmaim is főleg ha járok. Ezeknek a tüneteknek lehet közük a prosztatagyulladáshoz?

5fakb48 Creative Commons License 2014.01.07 0 0 145

Sorstársak! A bölcsesség fog probléma jutott eszembe. Ti hogy vagytok ezzel? Nekem most fogják eltávolítani az egyiket. Olvastam, hogy ez is okozhatja a prosztata problémát. Van akinek hasonlóan bajos a foga? 

5fakb48 Creative Commons License 2014.01.07 0 0 144

Olvass vissza a posztjaimban, leírtam pár megoldást, pl. kisvirágú füzike. 

Előzmény: Törölt nick (143)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.04 0 0 143

SOS

 

Valaki hozzá tud szólni, hogy vény nélküli gyulladáscsillapítók közül mit érdemes bevenni? Egyáltalán érdemes?

 

Nekem csak két dolog szokott segíteni, a Diclofenac és a csalán. De most mindkettővel szemben tolerancia van. Várni kéne két hétig, de nem fogom bírni, egy hét agónia, aztán előveszem a csalánt.

 

Tehát valamelyik javallható prosztatára?

Lehet, hogy inkább semmit nem kéne, mert vényre kaphatóak közül is eddig kizárólag a Diclofenac hatott.

 

bővebben:

aceklofenák (Aflamin) - nem hatott.

acemetacin (Rantudil) - nem hatott

nimezulid (Mesulid) - nem hatott

meloxikám (Meloxan) - nem hatott

 

van itthon Aspirin és Ibuprofen asszem lényegében erre korlátozódik a dilemma, de ha a vényesek sem hatottak lehet h ezt sem kéne...

infdoki Creative Commons License 2014.01.04 0 0 142

1, A prosztata egy szivacsos, zegzugos belső hálózattal ellátott cucc... a női hüvely megfelelője az anatómia szerint.

2, Váladékot termel, ami ráadásul minden olyan remek dologgal tele van, ami a spermiumok életéhez kell: cukor, vitaminok, stb... Ez azt jelenti, hogy egy baktérium is remekül el él ebben a "levesben".

3, Az a cucc be tud sűrűsödni, ezt gondolom itt a fórumon több kolléga is tapasztalta, hogy ondója sűrűbb mint volt, álaga megváltozott.

4, Ondó mennyisége gyakran lecsökken, vagy épp ellenkezőleg megnő.

5, A prosztata ráadásul vmi féle izom is egyben (itt lehet nem vagyok túl szakszerű, ennyi anatómiai ismeretem nincs), ami ilyenkor görcsöl, Gondolom ezt is többen tpasztalták, vizelés után begörcsöl, iszonyatosan "remek" élmény :-)

 

 

A fentiek alapján már elképzelhető, hogy ha oda beeszi magát vmi (mondjuk egy baktérium törzs), az onnan kijönni nem nagyon akar, hiszen minden megvan az élethez: tápanyag, hőmérséklet stb.

Mindezek következménye, hogy a korokózo ott marad és él mint "Marci Hevesen".

 

1, Antibiotikum: írtja a bacikat, de nem fér hozzájuk, részben a fent leírt zegzugok miatt részben a prosztata szerkezete miatt, részben a benne felgyülemlő trutyi miatt.

2, Kisvirágú, csalán egyébb prosztata cuccok: gyulladáscsökkentő, vizelethajtó, prosztata szövet regenráló, vagy éppen pusztító. Igyekszik helyretenni a prosztata szövetét, könyebb pisilés, jobb ondóürülés, talán egy kicsit hígabb ondó, ergó a cucc és vele együtt a korokózó távozik (többé kevésbé).

3, Relaxáció, š1-adreno-receptor blokkolók. Segítenek a prosztat ellazításában, a cucc ürül.

4, Masszázs. Átmozgat, vérbőség, fellazítja a trutyi. Egy kicsit olyan mint az "orrtúrás". A cuccu ürül.

5. Immunerősítők. Uro vaxom, vitaminbombák stb. A saját immunrendszeredet próbálják meg feltúrbózni, védje már meg magát ha lehet....

 

Szerintem a fenti lehetőségeink vannak, ezzekkel kell, lehet operálni. Ha vmit kihagytam szóljatok.

infdoki Creative Commons License 2014.01.04 0 0 141

Ebben teljes mértékben igazad van, és a mai napig ragaszkodom hozzá. Ennek az oka az, hogy mint írtam, egy anális hancúr után kezdődőtt az egész. Előszőr a makkom viszketett éget, majd a húgycsövem, majd  a prosztatám, most a mellékherém 7 év után, de úgy hogy Pánovics doktor úr csak megtapinotta és már mondta is "Jobb oldal, hmmm bal oldal is".

A fehérvérsejtszámom évek óta a felső határ felett van. Voltam góckutatáson, semmi, csak a prosztatám.

 

Azért mert a kórokozó nem kimutatható, az nem jelenti azt hogy nincs is. 

Azelőtt azt sem tudtam, hogy van prosztata, most meg a nap minden percében tudom.

 

Elhiszem a gyógynövények hatását, hiszen azok is kemikáliák, tehát a természet adta olyan vegyületek, amiket nyugodtan lehet gyógyszernek nevezni.

Hinni akartam, hogy pszichoszomatikus, ezért jártam pszichológushoz, tanultam autogéntréninget. A lelki próblémákon segített, a prosztatámon nem :-)

Az én világképembe más nem fér bele (ezoizé, ima és társai). Ha előtte 30 évig nem volt baja a prosztatámmal az előzőek nélkül, akkor nem ezek hiánya okozza a bajt.

 

Azt is elhiszem, hogy a kor helytelen életmód, kevés mozgás, sok ülés stb, olyan folyamatok indíhatnak be amitől ez a dolog (is) elromolhat. Azt is elhiszem, hogy ezek önerősítő folyamatok, és ha megvan a baj, már külső hatás kell ahhoz, hogy rendbe jöjjenek. Csak egy hülye példa: gyertya lángott el lehet fújni, de ha már a függöny is lángol... akkor a fújás már kevés.

Igyekszem  is megfordítani a folyamatot. Heti 3x edzés, 15 kilót fogytam, lelki dolgok úgy ahogy rendben (ez még folyamatban :-)). Nem iszom, erősen gondolkodom a cigaretta abbahagyásán, bár 2,5 évig nem cigiztem, akkor sem volt sajna jobb...

Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.04 0 0 140

Sziasztok! Mindenki, aki nagyon kétségbe van esve, és még nem próbálta: próbálja ki a tömény csalán használatot

 

1. ) csalánkapszula, Interherb (elvileg a Prostazynban is van, de nekem az nem hatott), ennek viszont a bevétel után 5 perccel már érzem a hatását.

 

2. ) csalángyökértea. egy-két evőkanállal kb 2 liter hideg vízbe teszek, kis lángon melegítem, pár percig forr, aztán lekapcsolom.

 

3.) erre még rászórok egy kis csalánlevélteát

 

tehát a gyökeret ténylegesen főzni kell, míg a levélteát leforrázni

 

kb két hétig hat nekem a dolog, aztán megint katasztrófa addig viszont ténylegesen érzékelhető hatása van a prosztatámra

igaz, kurva sokat szedek ehhez, talán túlzás is, egy hétig próbálok csak reggel napi egy kapszulát, plusz amennyi ebből a gyökér+levél teából belém fér. lehet h ez már túlzás is... a második héten már este is kell egy kapszula mindezekhez. még annyit h az elején nagyon meghajtja a vizeletet, de aztán hozzászokik a vese, és nem gáz késő este sem fogyasztani (tehát végig lehet aludni vele az éjszakát). volt h egy hétig pontosan tudtam h kelni kell majd az éjszaka közepén, és így is lett, mindig, de boldogan mentem vastagon és akadálymentesen belecsorgatni a wc csészébe. aztán már nincs ilyen túlzott vizelési inger, normalizálódik az egész

 

Na, próbáljátok ki, és írjátok meg, milyen volt!

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.04 0 0 139

Ebből a történetből úgy tűnik, hogy te ragaszkodtál hozzá mindenáron, hogy antibiotikumot szedj, miközben sehonnan nem tudtak kimutatni kóros flórát!...

Előzmény: infdoki (128)
infdoki Creative Commons License 2013.12.24 0 0 138

Ma voltam urológusnál. Mellékhere gyulladás, fasza :-) 

Várunk januárig aztán tenyészéts, két független laborban.

 

Boldog Karácsonyt mindenkinek... ennél boldogabbat.

 

Uro-Vaxomról vélemények?

BbBj Creative Commons License 2013.12.23 0 0 137

nem hinnem, hogy a laborok hanyag munkat vegeznek. Szerintem az a Nem mindegy milyen mintabol dolgoznak. 

Előzmény: GyKZs (134)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.22 0 0 136

Ugy latszik az amoxicillinnem (augmentin) rossz hatása van. Nekem is valami fura nyomó érzés kezdodott az egyik herémben. Asszem ezzel leallok. :S

Előzmény: infdoki (128)
infdoki Creative Commons License 2013.12.22 0 0 135

Két napja eszem a mannózt, de nincs áttörés :-(

GyKZs Creative Commons License 2013.12.20 0 0 134

BbBj,

Köszi, ez érdekes. Úgy látszik némely laborban is hanyag munkát végeznek...

Milyen antibiot kaptál rá? Cipro? Zinnat?

Előzmény: BbBj (118)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.19 0 0 133

Valami Herbária üzletben Fehérvár nagyTesco. Hát kíváncsi leszek.

 

Most januárig muszáj vagyok várni az ünepek miatt, addig kiderül hat-e valamit.

 

Bőrgyógyász gondolom látott már. Nekem is tuti valami STD "mellékfertőzése" lehet ez az egész mint neked. 24/7 égő érzés, és fehéres váladék a vizelet elején. Semmi egyéb probléma de pont elég. Gram pos diplococcus-t takarítottak ki Penicilinnel, de továbbra is voltak tüneteim. Prosztatamasszázsra járok, doki szerint már tapintásra jobb. Szerintem amúgy nem ért hozzá: kérdeztem, hogy mi lesz ha megmaradnak addig a tünetek, azt mondja megismételjük a kúrát. Hát kösz nem. (Lentebb írtam mit adott, meg hogy milyen laborom volt)

 

Szóval a következő lépés a helyi kórház lesz, ha nem válik be akkor G1 intézet, vagy Rosta (Lentebb írtak róla.) vagy Pánovics esetleg.

Előzmény: infdoki (132)
infdoki Creative Commons License 2013.12.19 0 0 132

Hol vetted, én a neten rendeltem, de még nem jött meg?

Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.19 0 0 131

Utánaolvastam, és most azonnal kimentem venni egy tégely D-Mannózt. 8E-be került, de mivel ez egy magándoki kontroll+antibiotikum ára, simán megér egy próbát.

 

Elvileg E-coli ellen hatásos.

Előzmény: infdoki (130)
infdoki Creative Commons License 2013.12.18 0 0 130

Na még egy utolsó és aztán befejeztem mára:

 

Most várom a D Mannózt, ha megjön és szedem már, beszámolok a  hatásáról.

 

Egy kis hangulatjavító:

 

Két székely beszélget:

Azt mondja az egyik: - Mit nem adnék egy jó pináért!

Erre a másik: - Hááát én azért semmit, de egy jó faszét házat, lovat, szekeret...

 

UI: miért szórakoztat ez a fórummotor azzal, hogy csak 10 percenként lehet hozzászólni???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

infdoki Creative Commons License 2013.12.18 0 0 129

Ja és még néhány mellékhatása ennek a remek betegségnek:

1, Alig van ondóm, néhány csepp per nap. Elötte sem voltam egy niagara, de lassan teljesen beszárad a dolog.
2, Nincs kedvem szexelni, mert fáj.
3, Néha nem áll fel rendesen, másszor meg egész éjjel áldogál, majd szét robban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!