Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Szerintem ne reménykedj egy "kihypózott" topikban ! Az ellentétek mindenhová begyűrűznek .
Az Origón volt egy Androméda nevű nick , az csinált ilyen hypós topikot ....illetve szeretett volna , de nem jött össze . Pedig ilyen mértékű cirkuszokat mint itt , ott sose láttam .
Kedves vendégeim! :) (És itt most a kedveset komolyan gondolom, nem frázisként használom.) Ez itt egy mélázós, esetenként magával beszélős topic lenne mindenféle témában. Leginkább trsdlmi, pszichológiai témákban, de persze minden jöhet. Amint a nyitóban is le van írva. Az is szerepel a nyitóban, h minden barátságos(!) nick szívesen van látva, és nagyon örülök, h zömében aranyos kis vendégség alakult itt ki. Ennek a topicnak nem kell száztagúnak, és pörgősnek lennie, és nem cél, h pillanatokon belül többtízezer hsz legyen benne. Pláne nem személyi ellentétekből, annak csiholásából. Ezért nagyon szépen megkérek mindenkit, hha jóérzése megengedi ignorálja legyen kedves a provokatív, hazug betérőket, és ne adjunk teret mocskos kis játékaiknak. Nem kell szóbaállni mindenkivel.
Én meg nem szeretnék kínok közt fetrengeni ha úgy adódna . De az öngyilokhoz bátorság kell , ha tiszta az elme . Nem biztos , hogy lenne bennem annyi .
Úgyhogy ideje lenne már azt a qrva eutanáziát engedélyezni ! Hogy a gyávábbaknak is legyen megoldás .
Ha az ember tudja , hogy menthetetlen , és még szenved is , mi értelme várni ? De főleg mire , ha úgy is tudja mi vár rá .
"Akkor te egy Lóbaszó vagy! :) Az én kis drágaságom is az volt, az édesem... 187 volt... Morbid, de még jó, h székben volt, mert így legalább egymagasak voltunk... :)"
Nem tudom, h az objektíven pár pillanat mit jelent szubjektíven megélni, és h mennyire lehet fájdalmas... De lehet, h az ember olyankor olyan fokú fájdalmat él meg, h esetleg azonnal beleájul, és öntudatlanná válik még a halála előtt... Pfff... Jó lenne tudni...
Háát, azt jobb, ha nem tudod, mennyire tartják be:-) Úgyhogy kamionos elé ne menjél, mert lehet, mire észreveszi, már rég a szalagkorlátot díszíted:-))
Robóka! nincsen folyamatos üzem az emberi testben. Valamikor, 24-48, de legfeljebb 72 óra után a test elveszi, ami az övé, vagy deformitás alakul ki, beteg lesz... Tévedni fog a munkájában, stb. Nem kitaláció, h pl. a kamionsofőröknek törvény szabályozza az alvásukat... Ha az alvásnélküliség nem befolyásolna semmit a világon, és lennének olyan emberek, akik ezt gyűrik, akkor azok lennének a kamionsofőrök, és nem lenne törvénybe iktatva, h márpedig aludniuk kell!
Nyilván nem minden áldott nap csak 4 órát aludtam , de sűrűn . Érdekes módon mindig jól bírtam a kevés alvást , illetve amolyan éjjeli bagoly voltam/vagyok .
De tudtam aludni egyhuzamban 11 órát is . Egyszer volt egy élettársam 7 évig , az meg feszt leakart feküdni már szinte "délután" . Totál ellentétei voltunk egymásnak ... hogy bírtuk 7 évig , magam se értem így utólag .:-)
A tüdőmet még nem láttam , de visszerem tényleg nincs . Haggyadmá' ezt a tűsarkút ! ... idén nem is volt rajtam , és mosmá' nem is lesz . Tanulok laposban járni , meg vettem teletalpút .
Az a kifejezzés h "évekig 4 órákat aludtam" azt sugallja, h éveken át 24-ről 24-re négy órákat aludtál. Ez kétségeket ébreszt az emberben, mert ez ritka kivételektől eltekintve lehetetlenség. Vmikor az ilyen helyzetekben is ki kell pihennie magát az embernek. Azaz az tűnik a legreálisabbnak, h évekig hetente legfeljebb 3x, 4x négy órát aludtál, és másnap/hétvégén vmikor ki kellett, h pihenjed magad.
Ha nem így van, akkor újfent csak a ritka kivételhez tartozol, ami nem átlagos, akinek nem lesz viszeres a lába 30-50 év dohányzástól, és fekete a tüdeje, és tűsarkúban fut maratont... Ez akkor megint csak egy "Anyócaság"... Ami nem várható el az átlagtól.
Nekem csak a tegnapi éjszakám volt olyan, h 7x kellett megszakítani az alvásomat a gondozottaim miatt (nem tudom mi lehetett, vmi kisértet lehetett a házban), és ma rendesen másnapos voltam, amíg délben nem sikerült ráaludnom egy kicsit az ügyre...
Évekig 4 órákat aludtam . Volt , hogy két mellék állásom is volt .
Szakmámból kifolyólag otthon is tudtam dolgozni ... éjjel kettőig a konyha asztalnál . Nyolcra meg mentem a főállásba .
...és a gyerekeimet korán megtanítottam főzni , takarítani , amire csak lehetett . Közben lehetett beszélgetni . A fiam hetedikes volt , mikor megfőzte az első paprikás krumpliját . Babérlevéllel ... egyem a szívét , azt hitte kell bele .
Amikor anyukámat gondozni kellett , már nagyok voltak a gyerekek . De így se volt akármi reggel a nyóckerből Kispestre , aztán a XIII.-ba melózni . Este meg fordítva . Sok mindent kibír az ember , ha muszáj .
Én nem tom te hogy csináltad, h két állás, két kölyök, szülőgondozás, és jutott időd a gyerekekre... Engem is egyedül nevelt az anyám, és nem, nem volt ideje rám. Neki is két állása volt, estire járt, háztartást vezetett ibuszozott (régi airbnb). Nem nem jutott annál a semmitmondó kérdésnél több, minthogy mi történt ma veled, amire a megnyugtató válasz mindig az volt, h "semmi"... Közben meg persze... Pfff...
Ugye? Nagyon harsány. Nem művészi. De még a linkelt első videóban a Zurgó együttessel nagyon jó. Olyan jó, h első blikre azt hittem, h nem is ő... :) Úgy látszik, elszállt vele a ló...
Aha .... amíg egészséges vagy , lehet hogy ajándéknak érzed . De ha neadjisen' hónapok óta kiszolgáltatva , kínok között vegetálsz , nemtom' akkor is ajándéknak tekinted-e még .
Az élet ajándék.
Ajándékot meg nem dob el az ember.
Az életet a törvény is védi, ezért tilos az öngyilkosságban segédkezni.
Még szóban is.
Most nem az eutanáziáról beszélek.