Keresés

Részletes keresés

Ghanima Creative Commons License 2000.11.20 0 0 210
De íme, újra előtűnőben, trará! :-)
Valószínűleg neked ráadásul galamb szállt a gépházadba :-)
üdv,
Ghanima

Mondjad, /izé, írjad. Nem furcsa, hogy már vagy 5000 éve van ilyen-olyan írásbeliség és mégis audo típusú szavakkal fogalmazunk írásban! :-o/ kedves tinimtzsal, azért együtt tartod a képeket a következő alkalomra, ugye?

üdv,
Ghanima

Előzmény: Qqberci (209)
Qqberci Creative Commons License 2000.11.20 0 0 209
Hát, egy kettedikéről bizony lemaradtál. Remélhetőleg nem ez volt az utolsó. Még néhány kettedike, és sálboltot fogok nyitni :-))).

Szereztem magamnak webhelyet, így pár napon belül elkezdem felpakolni a legérdekesebb képeimet, aztán már csak linkelni kell.

Most egyébként úgy tünik, pang a banda.

Előzmény: tinimtzsal (208)
tinimtzsal Creative Commons License 2000.11.18 0 0 208
Jójestét!

Hát eltüntem rendesen, mint ama...
Asztán bizonyos tekknikaji progrémák még attól is megfosztottak, hogy érdeklődjem, mi mindenről maradtam le. :-((

Urakk! Valamicskét meséljenek már, kéremszépen.

t

Qqberci Creative Commons License 2000.11.12 0 0 207
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Dunrobin Castle-ban található portrék listájához hogy lehetne hozzájutni? Mi hoztunk ugyan mindenféle füzeteket, de messze nem teljeskörűek, és egy ismerősömnek kellene szakdolgozatilag.
Qqberci Creative Commons License 2000.11.03 0 0 206
Egészségetekre!

Aki meg lemaradt, mert képes volt inkább Miskolcországba menni, az megérdemli...

folyt.köv.

Qq

Előzmény: Csokis (205)
Csokis Creative Commons License 2000.11.03 0 0 205
En pedig ma adok at egy virtualis meghajlast a tegnap esti vendeglatasert. Koszonom!
Ghanima Creative Commons License 2000.11.02 0 0 204
A hálás meghajlást este hatkor prezentálom. :-)
üdv,
Ghanima
Előzmény: Qqberci (202)
Qqberci Creative Commons License 2000.11.01 0 0 203
Csokis, merre vagy? Csak nem eltántorodtál a korán sötétedö LökösBöskével? Ott az infó a frímélen, legegyszerübb, ha felhívsz (max 23.00-ig).

Üdv:

Qq

Qqberci Creative Commons License 2000.10.31 0 0 202
Ez igen szép találat volt! taps, taps, taps

Qq

Előzmény: Ghanima (201)
Ghanima Creative Commons License 2000.10.31 0 0 201
Nem bírom megállni, tehát OFF on:
A Műegyetemen nem fognak vajon elrendelni elmegyógyászati vizsgálatot a korán sötétedő tanárok számára? Szegény vizsgázók!!!
OFF off
üdv,
Ghanima
Előzmény: Qqberci (200)
Qqberci Creative Commons License 2000.10.31 0 0 200
OFF

Szebb, az nem lett, de most már korán sötétedik

ON

Előzmény: luciferi (191)
Csokis Creative Commons License 2000.10.29 0 0 199
Mel a freemailre ment! (Most en is csak azt tudom olvasni. csokis2@freemail.hu)
Qqberci Creative Commons License 2000.10.29 0 0 198
Az tuti, hogy este kilenckor már nem leszünk váróképes állapotban a Nagyvárad téren. Egyébként én is körbemailem az érintetteknek a bunkofonszámomat meg a rendszámomat.
Előzmény: Csokis (197)
Csokis Creative Commons License 2000.10.28 0 0 197
En korbekuldom a bunkofonom szamat, hogy +talaljalak benneteket akkor is, ha este kilenckor mar nem varnatok ram a Nagyvarad teren. :-)
Qqberci Creative Commons License 2000.10.27 0 0 196
Ja, és közben körbe-körbe qqcskálok lengedezö Edradouros dobozok után,,,
Előzmény: Qqberci (195)
Qqberci Creative Commons License 2000.10.27 0 0 195
Csak aztán nagyon óvatosan lengesd!

Én tulajdonképp arra gondoltam, hogy az Edradour dobozából való szép színes A/3-as plakátot akasztom a nyakamba...

Előzmény: Ghanima (194)
Ghanima Creative Commons License 2000.10.27 0 0 194
Részemről a jelen!
Hogy' fogjuk megismerni egymást? Részemről lengethetek egy Edradouros díszdobozt pl. :-)
üdv,
Ghanima
Előzmény: Qqberci (193)
Qqberci Creative Commons License 2000.10.27 0 0 193
Közelg a Nap, tehát nem ártana pontosulnia az Esemény körülményeinek. Jelen tényállás szerint

november 2(kettedike) 18 óra (vagy este 6)
Nagyvárad tér, a Szt István kórház parkolójában, a bódésornál.

Eddigi jelentkezök:
Ghanima
Csokis (zh után)
Tinimtzsal

stimmel?

Qq

Qqberci Creative Commons License 2000.10.24 0 0 192
Nekem jó a 6 is, mert én pénteken addig alhatok, ameddig akarok :-))))) ! Csak 11 után kissé mérsékelni kell a hangeröt, mert gyermekeimnek viszont pénteken is van oskola...
Előzmény: Ghanima (190)
luciferi Creative Commons License 2000.10.24 0 0 191
Jé él még a Lökös böske? És szebb lett?
Előzmény: Csokis (188)
Ghanima Creative Commons License 2000.10.24 0 0 190
Kicsit ingadozom(pedig még nem is ittam...!), tekintve, hogy ötkor találkozni már csak a rrrrrettentő mennyiségű kép miatt is érdemes. Ember- és felebaráti okokból viszontag: szerencsétlen ZH-írónk kevesebbről maradna talán le, ha, mondjuk, hatkor találkozunk. Igen ám, de akkor meg ott az egy órával kevesebb idő! Persze fölmerülhet a "mihez képest" kérdése is, hiszen, mint jól ismert, a nap 24 órából meg az éjszakából áll.
Azt hiszem, kissé bizonytalan vagyok, vagy nem is??? :-))
üdv,
Ghanima
Előzmény: Qqberci (187)
Ghanima Creative Commons License 2000.10.24 0 0 189
Ezennel kívánom néked a ZH-ra a kínai nép egész éves termelését... :-)
üdv,
Ghanima
Előzmény: Csokis (188)
Csokis Creative Commons License 2000.10.23 0 0 188
Fizikat Lokosnel.
Előzmény: Qqberci (187)
Qqberci Creative Commons License 2000.10.22 0 0 187
Csokis pajtás, csak nem a Schnöller papánál írsz villanytan zh-t a Kandón?

A kezdésre én a délután 5 órát javasolnám, de lehet elöbb is, meg késöbb is, én ráérek. A 600 kép valóban közelebb áll az igazsághoz, de ha jól összejön a csapat, akkor máskor is van kettedike vagy csütörtök, ha meg nem, akkor teljesen mindegy, hogy hány képet nem néztünk meg. Nekem még van egy egyórás videokazettám az 1999-es Katonai Tetüröl (lehet, hogy nem ez a pontos fordítás, úgy van írva, hogy Military Tattoo). Fényképeim is vannak róla, de a mozi sokkal jobb.

Találkozási helyként javasolnám vagy a Nagyvárad téri parkolót a Szt. István kórház elött, vagy a Határ úti metró megállót, bár szerintem a Nagyvárad tér jobb. Nyakamba akasztok egy ... Nem mondom meg, mit, de úgyis rám fogtok ismerni. Aki meg nem, az magára vessen.

Üdv:

Qq

Csokis Creative Commons License 2000.10.21 0 0 186
En masodikan zh-t irok (esti rulez :-( ), ugyhogy csak kesve tudok erkezni, de leszek. Csak addig mondjatok meg, hova.
tinimtzsal Creative Commons License 2000.10.20 0 0 185
Van egy kis gond!
Ha sikerül visszaszermányolni az albumokat, akkor én a magam részéről egészen pontosan 639 darab képpel megyek! ;-))
Ez komoly!!!
Úgyhogy ez a fejenkénti 200-as toldható!
Mondtam, én nem cicózom!
;-))

Ja, és az elfogadás detto szíves.

t

Előzmény: Ghanima (184)
Ghanima Creative Commons License 2000.10.20 0 0 184
Részemről másodika rendben (hiszen ráadásul fizetésnap is!!), csak aztán nehogy "csütörtököt mondjunk"... :-))))))))))!
A kies Kispest jól hangzik, részemről a szíves elfogadás. Pontosabb időpont? Előzetes számítás: fejenként kettőszáz /:-)))))/ db fénykép osztva összesített mintegy lityinyi csoda elnyelésével, megfejelve kb x db zenemű meghallgatásával, felszorozva ételfélék elfogyasztásával, az annyi mint: no, matekosok! hány órakor találkozzunk??

üdv,
Ghanima

Előzmény: Qqberci (178)
tinimtzsal Creative Commons License 2000.10.19 0 0 182
Akkor hmben maradunk. ;-))

Szal kettedike mellett ketten.

t

Előzmény: Qqberci (181)
Qqberci Creative Commons License 2000.10.19 0 0 181
Bocs, ma szinte egész nap dolgoznom kellett, és még nem állt be a véralkohol/alkoholvér szintem. Természetesen most már látom, hogy kettedike/2/másodika, azaz csütörtököt mondtunk. A többi maradhat

Üdv:

Qq

Előzmény: Qqberci (180)
Qqberci Creative Commons License 2000.10.19 0 0 180
Hm! Söt: Hm!Hm!

Jó, legyen elseje. Hánykor? (másnap munkanap/vagy csak be kell menni)

Ma egyébként barterakció keretében Kabirbedi asztaltársunktól begyüjtöttem egy üveg Aberlour-t. Képzeljétek, az ürge nem szereti a whiskyt!

Kajaként arra gondoltam, hogy sütök néhány száz virslit levelestésztába csavarva, sajttal megszórva. Erre elvileg bármit és bármennyit meg lehet inni. Levezetésnek meg lehet egy kis scone.

Előzmény: tinimtzsal (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!