De íme, újra előtűnőben, trará! :-)
Valószínűleg neked ráadásul galamb szállt a gépházadba :-)
üdv,
Ghanima
Mondjad, /izé, írjad. Nem furcsa, hogy már vagy 5000 éve van ilyen-olyan írásbeliség és mégis audo típusú szavakkal fogalmazunk írásban! :-o/ kedves tinimtzsal, azért együtt tartod a képeket a következő alkalomra, ugye?
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Dunrobin Castle-ban található portrék listájához hogy lehetne hozzájutni? Mi hoztunk ugyan mindenféle füzeteket, de messze nem teljeskörűek, és egy ismerősömnek kellene szakdolgozatilag.
Nem bírom megállni, tehát OFF on:
A Műegyetemen nem fognak vajon elrendelni elmegyógyászati vizsgálatot a korán sötétedő tanárok számára? Szegény vizsgázók!!!
OFF off
üdv,
Ghanima
Az tuti, hogy este kilenckor már nem leszünk váróképes állapotban a Nagyvárad téren. Egyébként én is körbemailem az érintetteknek a bunkofonszámomat meg a rendszámomat.
Nekem jó a 6 is, mert én pénteken addig alhatok, ameddig akarok :-))))) ! Csak 11 után kissé mérsékelni kell a hangeröt, mert gyermekeimnek viszont pénteken is van oskola...
Kicsit ingadozom(pedig még nem is ittam...!), tekintve, hogy ötkor találkozni már csak a rrrrrettentő mennyiségű kép miatt is érdemes. Ember- és felebaráti okokból viszontag: szerencsétlen ZH-írónk kevesebbről maradna talán le, ha, mondjuk, hatkor találkozunk. Igen ám, de akkor meg ott az egy órával kevesebb idő! Persze fölmerülhet a "mihez képest" kérdése is, hiszen, mint jól ismert, a nap 24 órából meg az éjszakából áll.
Azt hiszem, kissé bizonytalan vagyok, vagy nem is??? :-))
üdv,
Ghanima
Csokis pajtás, csak nem a Schnöller papánál írsz villanytan zh-t a Kandón?
A kezdésre én a délután 5 órát javasolnám, de lehet elöbb is, meg késöbb is, én ráérek. A 600 kép valóban közelebb áll az igazsághoz, de ha jól összejön a csapat, akkor máskor is van kettedike vagy csütörtök, ha meg nem, akkor teljesen mindegy, hogy hány képet nem néztünk meg. Nekem még van egy egyórás videokazettám az 1999-es Katonai Tetüröl (lehet, hogy nem ez a pontos fordítás, úgy van írva, hogy Military Tattoo). Fényképeim is vannak róla, de a mozi sokkal jobb.
Találkozási helyként javasolnám vagy a Nagyvárad téri parkolót a Szt. István kórház elött, vagy a Határ úti metró megállót, bár szerintem a Nagyvárad tér jobb. Nyakamba akasztok egy ... Nem mondom meg, mit, de úgyis rám fogtok ismerni. Aki meg nem, az magára vessen.
Van egy kis gond!
Ha sikerül visszaszermányolni az albumokat, akkor én a magam részéről egészen pontosan 639 darab képpel megyek! ;-))
Ez komoly!!!
Úgyhogy ez a fejenkénti 200-as toldható!
Mondtam, én nem cicózom!
;-))
Részemről másodika rendben (hiszen ráadásul fizetésnap is!!), csak aztán nehogy "csütörtököt mondjunk"... :-))))))))))!
A kies Kispest jól hangzik, részemről a szíves elfogadás. Pontosabb időpont? Előzetes számítás: fejenként kettőszáz /:-)))))/ db fénykép osztva összesített mintegy lityinyi csoda elnyelésével, megfejelve kb x db zenemű meghallgatásával, felszorozva ételfélék elfogyasztásával, az annyi mint: no, matekosok! hány órakor találkozzunk??
Bocs, ma szinte egész nap dolgoznom kellett, és még nem állt be a véralkohol/alkoholvér szintem. Természetesen most már látom, hogy kettedike/2/másodika, azaz csütörtököt mondtunk. A többi maradhat
Jó, legyen elseje. Hánykor? (másnap munkanap/vagy csak be kell menni)
Ma egyébként barterakció keretében Kabirbedi asztaltársunktól begyüjtöttem egy üveg Aberlour-t. Képzeljétek, az ürge nem szereti a whiskyt!
Kajaként arra gondoltam, hogy sütök néhány száz virslit levelestésztába csavarva, sajttal megszórva. Erre elvileg bármit és bármennyit meg lehet inni. Levezetésnek meg lehet egy kis scone.