Gondoltam, ezért most - ki tudja, milyen humánus meggondolásból - épp azon van a cégünk, hogy kicsit felhozzuk a TNT-t bevételileg. Hiába no, mi egy ilyen rendes cég vagyunk. :D
Királyok vagytok ma, de télleg! :o))) Csak ovlasok itten és közben vigyorgok mint egy vadalma.
Jajj... de rég jártam erre.
Edonit, napok óta töröm a fejem, ki a búbánat vagy. De úgyis rá fogok jönni, ha addig élek is! :P
Edyt, bocsi... nem tudtam válaszolni eddig. De sajna amit kértél, nem tudom megcsinnyáni. Elelopták az egész servert, ahol voltak. :(( Még a saját képem sincs meg.
Jimmy, üdv az újonnan érkezőnek! Internetcég? Hol, milyen, miért? (Kereshetlek én akkor a TNT-nél...!)
Egy szilveszteri program lehetőség, ami a munkahelyemen lenne. A költség 5000,- Ft a vacsorával, de egyenlőre szállás nélkül tudom ajánlani. Mellesleg a Balcsiparton dolgozom... :)
...ez a szilveszter érdekes lehet,csak nemtok semmit róla. Ha netalán néhány sorban megszánna valaki.....
Más: Mióta itt vagyok,sehol a nappali nyüzsi,úgymint ...pl. Szami és Egér... Ilyenkor hova kukkoltok? Vagy nincs ki megszólítson Titeket?
Na akkor ezennel :
írjon mindegyik,akinek óhaja,baja,megosztanivalója van,vagy csak írni szeretne nekem. :)