A játék neve, amiről kérdésem lenne: Super Frog.
Meg vannak a játékhoz a cheat-ek, de hiába írom be őket, nem hajlandó a kód szerinti pályára átugrani.
Van ezzel valakinek valamiféle tapasztalat,
Ja, és a Windows ME oprendszer van fent, ezalatt dos promptból sem hajlandó futni, csak win98 boot-lemezről indulással fut. De a hangot is be kellene lőni. Hogyan tegyem ?
Köszi, Ripper de sajna hexában van letárolva. A fakecd-t megkeresem, elvileg valahol még meg kéne lennie... Remélem, ez segíteni fog.
Esetleg megvan valakinek a Mad Tv 2 eredetiben?
Itt es mostarusitjak az ebay-en. Nekem megvan, de eladni nem adom el, es hat cd lemasolasaba nem kezdek bele, mert mar az elotte megjeleno Under a Killing Moon sem jatszhato masolt CD-rol. Amugy Pandora zsenialis, erdemes megkeresni.
Sacyka:
Nézd meg, van-e .ini vagy .cfg kiterjesztésű file, vagy valami hasonló.
Régebbi játékoknál előfordul, hogy ilyen file-okban tárolják az elérési utakat. Ha megtalálod, akkor írd át a tiédre.
Ha nem megy, próbálj cd-emulátort dos módban
Én annak idején a fakecd nevűt használtam, az korrektül működött, persze dosban. A win bekavarhat.
sok siekrt
bye
Egy (nagyon) régi játékot keresek. A Tracon II-t. Légi forgalom irányitás. Van egy radarod jönnek a gépek aztán irányitgatni kell ôket. Még XT/herculesen láttam de futott vga-n is használt egeret (!) Megvold de elveszett ha valaki tudja honnan szerezhetô be az szóljon!
kösz.
Jó ez a topic! Vannak jó kis régi gamék (LHX,prince,TD3 stb,stb)