Keresés

Részletes keresés

Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.12 0 0 325
Ja és majd elfelejtettem, angol varzió!!!!!
Előzmény: Pedro 14 (324)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.12 0 0 324
Norby!!!!

A ja2 editorral(orosz verzió) nekem sikerült átírni a fegyvereket(igaz vissza is állíttotam :-)
Nekem Ja2 v1.03-a van fent és nagyon szépen működik!!

Előzmény: Norby (323)
Norby Creative Commons License 2000.08.12 0 0 323
Nem tud valaki olyan fegyver statisztika editorról, ami az angol verzióhoz való?
Találtam a némethez (IMP_101), és az oroszhoz (ja2edit99), de az anolhoz nem, pedig nekem az kellene, hogy végre igazán valósághű fegyverekkel tudjak játszani.
Wildfire (az orosz patch szerzője) a kiegyensúlyozottságot tartja fontosabbnak, ezért nem hajlandó az ő patch-ébe sokmindent berakni, szerintem viszont az a jobb, ha valódiak az adatok.
Előzmény: Pedro 14 (322)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.11 0 0 322
Helló mindenkinek!!!

Kösz a editorokat, nagyon jók!!!(Csak saját karaktert írtam át!!!!)
Mégegyszer kösz Mindenkinek!!

MLG Creative Commons License 2000.08.11 0 0 321
Hihíjj!

A góré előbb hazaengedett, úgyhogy ezt begépelem, azt' tűnök is haza gámolni! Sirály!!! Ma este elkezdem a témát. Egész nap tanulmányoztam a Merceket, otthon még egyszer megrágom a dolgokat, meg hogy az én játékstílusomhoz milyen csávó illik és nekivágok.

Mosmá tényleg nem fogok trógerkodni, hétfőre / keddre / hozok fotókat.
Addig is mindenkinek minden jót, Deidrannának meg kiverem a fogát! már tudom is hogy, hogy fogom kinyírni a büdös k.rvát! Úgy a levegőbe röpítem, mint a sz@rt, a kis gettószájút, Elliotnak meg szétb@szom a fejét pajszerral, hehehe!
No szevasztok komáim!
MLG azaz Meg Lesztek Golyószórózva

Norby Creative Commons License 2000.08.11 0 0 320
Áramszünet miatt csak most került fel a doksim tegnapi új verziója, sorry. Van pár fegyver, amiről nem találtam eredeti fotót, illetve néhány valódi adatot csak becsülni tudtam (amelyek mellett ? van), ha ezekről valaki többet tud, írjon nekem please, hogy közzétehessem.

Amúgy kinek melyik portré, ill. hang tetszik?
Nekem az 5. srác és a 2. hang a kedvencem.

Előzmény: Norby (317)
Stein_ Creative Commons License 2000.08.11 0 0 319
Hello!

MLG: Azért őket írtam, mert kezdéskor nem szoktam senkit felvenni. Meg késöbb se nagyon, úgyhogy csak Custommal (persze, hogy néni :) nyomulok. Csak Medunához veszek fel tankírtókat (erre jó Gus is, csak őt nem szeretem). De volt már hogy teljesen egydűl lopakodtam végig Medúnán és úgy nyírtam ki a bigét. Olyettén módon sosincs pénzügyi gondom (300e pénz a végén min.). Nem kell fegyvereket eladnom, mindig rendelhetek bármit, és akár szektoronként végigrepülöm a térképet :)
Egyébként kezdeti karakternek ajánlom Lent vagy Icet. Mindkettő elég jó.

MLG Creative Commons License 2000.08.11 0 0 318
Helló!

Köszi Norby a tippeket, biztos tudom majd hasznosítani őket. Van még a mai nap, hogy kitaláljam hogyan fogom újrakezdeni a gámot. Itt bent ma csak faroktémázás lesz így nyugodtan tudok gondolkodni, merceket összehasonlítani stb. Este megsasolom a meccset és kezdem a gámot.
Híjj

Norby Creative Commons License 2000.08.10 0 0 317
Nálam is fent van minden editor ami csak létezik (és jól megy). Megint frissült a weapons rész: összelinkeltem a fegyvereket a részletes leírásaikkal, a többi mod táblázatával és a to hit számolóval. A weapons.htm most már index.html névre hallgat, a végén még egész jó kis letölthető honlap lesz belőle.

Eagle: neked hányas verzióval megy a 90210? Nekem az 1.05 és az 1.06 közül egyik sem fogadja el.

MLG: én kb. egy hónapja gondolkodom a következő újrajátszás részletein, mert nem akarom közben meggondolni magam.
Pénzügyileg nem olyan rossz a helyzet, ha első nap este 6 előtt elfoglalod a Drassen-i (és esetleg egy másik csapattal a Chitenza-i) bányát, akkor egyből lesz 1-2 ezer bevételed, tehát az olcsóbb merceket induláskor elég egynaposra felvenni. Ha egyből benézel San Mona-ba, és megcsinálod a questeket, akkor további sokezerrel leszel gazdagabb.
Hosszú távon meg az a legjobb, ha minden ellenséges katonától elveszed a fegyverét, és azokat eladod. Ezek darabja több száz $-t, később a jobbak 1000$-t is hoznak a konyhára! Arról nem is beszélve, hogy sokkal előbb lesznek jó fegyvereid, mint ha azt várod, hogy mikor méltóztatnak eldobni valamit. Meg a sok plusz lőszerért is megéri - így soha nem kell drágán venned.

A skilleken érdemes gondolkodni, és elolvasni pl. Patusco leírását. Szerintem csak ezeknek van értelme (csökkenő sorrendben): Hand to Hand, Auto Weapons, Night Ops, Stealthy. Szuper lenne még az On-roof bonus, de az generálással nem érhető el.

De a HH-nak párja nincs: mi mással tudnál legyűrni egy emberrel egy kör alatt 3 elit, full páncélos katonát? Ügyesen elég közel lehet jutni hozzájuk, majd 3 ütés (12AP-ért), és mind ott fekszik, lehet begyűjteni a fegyvereket. Ráadásul mindezt csöndben.
Másik jó módszer sarok mögött 2 mezőre állni, a távolban meg valakivel kilépni és elfutni, erre általában odarohannak, így jól le lehet kapni őket.
Tudom ajánlani még a dart gun-t, ez egy altató injekció, amitől kis idő múlva elkábul az ellen (csak lőszert kell hozzá szerezni minél többet).

Előzmény: Pedro 14 (310)
MLG Creative Commons License 2000.08.10 0 0 316
Hello Stein + többiek!

Azt hiszem igazad van a "Tons of gunnal" kapcsolatban, hiszen elég nehéz lesz a game Expertben és a valóság is úgy diktálja, hogy szélesebb legyen a fegyver arzenál. Ja és ugye a változatosság gyönyörködtet. Jó, hogy leírtad a karaktereidet, de én nem erre gondoltam, hanem, hogy kezdéskor kit veszel fel. Vagy csak a Custom Merc el indulsz és, amint lesz lovetta, akkot veszed fel ezeket az embereket? Ez sem rossz, csak akkor megint életbe lép a lejjebb fejtegetett téma, ahol az interrupt és a tapasztalati szint összefüggéseit boncolgattam. Nekem meg ez nem tetszik, meg amúgy is annak vagyok híve, hogy a kezdeti embereket vigyem végig. Most épp tanakodok, hogyan állítsam össze a csapatot. A Custom Merc biztos, egy helyes kis spinkó lesz és biztos, hogy Night Opsos lesz, vagy mégsem??? A francba, akkora gondokat okoz a karakterek összeállítása, banyek, segítsen már valaki egy jó kis tippel!

Stein_ Creative Commons License 2000.08.10 0 0 315
Hello!

MLG: Ezzel az újrakezdéssel én is így vagyok :) 10 kezdésből átlagosan 1szer viszem végig. Én a Tons of Gunst ajánlom, sokkal változatosabb (nem mindenkinél ugyanaz a fegyver van).

A legtöbb ellenséget az Alma melletti járöröző csapatok összeolvadásakor láttam. Az is lehetett valami 30 darab. Kedvenc Mercjeim Shadow (a lentebb ecseteltek miatt), Magic (tényleg mindent kinyit), Ice (jól elvannak Magickel :). Többet nem is használtam nagyon. Kedvenc fegyverem az FN-FAL, Mac10, AK-74 (kezdetekben), Minimi (jól meg lehet szórni a népet), Steyr-Aug (nagy hatótáv, de a FALhoz képest lassú), HK-21 (ezzel is lehet szórni). Még a játék elején jól jönnek sörétesek is (a gyenge páncélzatú embereket simán átlövi egy lövésből (a fejloccsanásról nem is szólva :), késöbb viszont a páncélt viselők ellen nem az igazi a rövid hatótáv miatt (a CAWShoz meg ritka a lőszer)).

MLG Creative Commons License 2000.08.10 0 0 314
Sziasztok!

Hejj, de megindult a hozzászólások folyama! Sajna én sok újdonságot nem tok írni, mert tegnap mégsem játszottam, hanem elmentem a haverral bekáfolni, így nem lett a gámolásból semmi.
Amúgy meg már megint újra fogom kezdeni a játékot, immáron negyedszer. /és egyszer se nyomtam végig / Felteszem az orosz peccset és átkapcsolok expert módra. Csak még azt nem tudom milyen emberekkel vágjak neki. 30000 ropi nem túl bőséges kezdés gyanánt. Meg asse tudom, hogy normal gunos módban játszak-e. Nagy kérdések ezek, rendesen gyötörnek!!! Megszállott lettem nincs mese, gondoltam is, hogy elmegyek a dokihoz és jól lefizetem, hogy írjon ki, mert már szabim nincsen és hétköznap nem lehet egy normálisat játszani. No megyek burkolni, sziasztok Dzeggedes Komák!

Eagle_ Creative Commons License 2000.08.10 0 0 313
Hello, Pedro.

Látogass el ide: www.members.tripod.com/patusco!
Itt letölthetsz két jó editort: (én már kipróbáltam őket)

JAPE: mindenkit átírhatsz a játékban, nem vsak AIM és MERC zsoldosokat, de az ÖSSZES civilt, Mike-t, a Robotot, Deidrina-t, szóval mindenkit. Átállítható: összes atributes, skillek, név, kill, assists, hit percontage, ... és persze az összes cucc, ami vkinél van. Vigyázz, egy kicsit buggos.

JA2CME: Custom Merc Editor. Baromi jó! Mindent egyszerűen, gyorsan állíthatsz (attributes (megkötések nélkül), skills, kezdeti fegyver és páncél, kinézet, sőt még a személyiség is.) Miután elmentetted, a gámban az IMP homepage-n xep624 helyett 90210-t írsz be, és máris lesz egy custom merc-ed.

Előzmény: Pedro 14 (310)
Nick Smith Creative Commons License 2000.08.10 0 0 312
Hello Pedro 14!

Ha ilyen érdekel, nézz körül Patusco web site-ján, ott biztosan találsz valami olyat, ami neked kell.

http://www.members.tripod.com/patusco

Jó keresgélést!

Előzmény: Pedro 14 (310)
Eagle_ Creative Commons License 2000.08.10 0 0 311
Hello!

A legtöbb ellen nekem kb. 35 volt egy szektorban (nem is bírta a térképen kijelezni mindet.)
Megvártam, míg leszáll az est, azután nekik. Kiírtottam őket komolyabb nehézségek nélkül! (Hála az Fn-fal-nak és a bréklájtnak.)

Azonkívül olyan is volt, hogy Medunában (persze este) vagy 8-10 enemi megállt egy lámpa alatt. Én meg szépen lassan halomra gyilkoltam őket, azok meg felém se lőttek.

Kedvenc AIM zsoldosom a Shadow (kiváló fizikai adottságok, rendkívül jól lő, baromi csendes és nem túl drága. Azonkívül még szerény is.)
Kedvenc fegyvereim: Fn-fal, C-7, (Rocket Rifle v. Auto Rocket Rifle)

Előzmény: MLG (305)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 310
Hi!

Nem tudna valamelyikőtök egy jó kis karakter-átírót a programhoz?! (Ami működik is!)

Köszi mindenkinek!

Norby Creative Commons License 2000.08.10 0 0 309
A legtöbb ellen nekem akkor szokot összejöni, ha megtámadják egy városom. Gyakran 20-an is jönnek, mind egy kupacban a térkép szélén. Egy saját mercet minden városban hagyok hátra (gyengébb, teach skilles), hogy a milíciaveszteségeket pótolja. Támadás előtt a várható irányhoz (amerre piros pontok állnak) legközelebb eső lapos tetőre viszem, onnan dobál gránátot a tömegbe. Jó ha van nála grenade launcher is, azzal a fél térképet át tudja lőni.
Ja és Medunában fogsz még szép tömegeket látni. :)

Kedvenc emberem sok van, pl. az orvosok (Danny, Spider,..), mert magas a WIS-uk, jól fejlődnek, valamint a HH skillesek közül Bull, Grizzly, Thor, sőt Bubba is.

Kedvenc fegyver? Crowbar. :) Az eredeti gameben szerintem a legjobb az FN-FAL, mert erős, pontos és leginkább mert gyors - kettőt is lehet lőni vele annyiból, amíg mással csak egyet, a második lövés pedig mindig pontosabb 10%-al. A valóságban ez messze nem ilyen jó fegyver (pl. a HKG3A3 sokkal jobb), sajna ez is egyike a ja2 hibáinak.
Az orosz patch sokat javít e téren, bár a játszhatóságra hivatkozva abban sem minden felel meg tökéletesen a valóságnak. Itt a Commando-t tartom a legjobbnak a hangtompító és távcső kombináció miatt. Amúgy kértem, hogy a Mac-10 sorozata legyen 6 lövéses (valóságan 20%-al gyorsabban lövi a sorozatot a Miniminél), ez lehet, hogy benne lesz a köv. verzióban. Ha igen, akkor ez is jó cucc lesz.

Városok közül San Mona tetszik, mert itt van a legtöbb szines dolog (pl. ökölvívás), sok küldetés, és A fegyverbolt. A küldetéseket mind jónak tartom.

Editor több is van nálam, de mind az angol verzióval megy. Az orosz patch is az angol verzióhoz való, csak Iván beszél továbbra is oroszul. :) Editort amúgy csak tesztelésre használok, rendes játékállásba soha nem nyúlnék bele.

P90 függhet a nehézségtől, amennyiben a weapon cache-t ettől függően teszi közelebb Meduna-hoz. Az viszont biztos, hogy ettől a távolságtól függ, hogy mi van benne.

Remélem még a ja3 előtt megjelenik az UB kiegészítő (talán szeptemberben). Érdemes megnézni a honlapot, jó kis flash-es bemutató, és sok infó van róla.

Az animok nekem is tetszenek, érdemes pl. Dr. Q-val puszta kézzel támadni. Sajna jó hangja csak neki van (a többi Marital Art-os csak csöndben animál), amúgy meg nem érdemes használni, mert a Crowbar egy HH-s kezében sokkal jobb.

Előzmény: Pedro 14 (307)
kisgenyo Creative Commons License 2000.08.10 0 0 308
Kösz Norbi a nem jó híreket, várok tovább türelmetlenül a Ja3-ra. Nekem egyébként a kedvenc csávóm Ivan, aki tényleg orosz és ettől baromira mulaccságos. Én beszélek angolul, ezért örülök a játékok magyar szinkronizálásának, de a Gorky17-et hallgatva hálát adtam az égnek, hogy a Ja2-höz nem nyúltak. Mi lett volna Ivánból, Gusból, Scullyból? Az ebben a játékban a zseniális, hogy perkopf tíz mondatból világosan kirajzolódik eléd egy-egy harcos személyisége. Meg persze az elképesztő szituk tömkelege. Tetőről leesés. Múltkoriban - talán Almánál - szegény Scope éppen befejezte örömittas csiriózását a tetőn, amikor lentről valaki egyetlen lövéssel szétrobbantotta a fejét, a teste meg lebucskázott a földre. Egy percig annyira röhögtem, hogy még Load-olni se tudtam.
Előzmény: Norby (302)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.08.09 0 0 307
Norby, kösz, hogy írtál a kérdésemre!!
Amúgy a ja2editorod az orosz verzióhoz működik?
Légyszves írd meg mert nekem meg van az editor, de nem akkarom, hogy az egész játék orosz legyen!
Kérlek írj!!

MLG:Nekem kóddal kód nélkül Shadow a kedvenc emberem!(Három bány és nagyából fizethetó!).Két kedvenc fegyverem van:Auto Rocket Rifle és a Steyr Aug.Két jó kis csúzli!

U.i.:Amúgy Norby, a nehézségi fokozzattól függ az FNP90 megtalálása

Kösz mindenkinek4

Norby Creative Commons License 2000.08.09 0 0 306
Felkerült hozzám egy új, cool ja2-es winamp skin is.

Kikerült a weapon rész külön rarba,
új benne Cat valódi fegyverekkel való összehasonlítása, és a weapon.htm-be is beírtam a fegyverek valódi táv és tűzgyorsaság adatait. Talán egyszer lesz lehetoség egy valós patch-et csinálni, mert sajna az eredeti ja2-ben sok komoly eltérés van a valóságtól.
A cat oldalaihoz való képek szintén külön vannak. Érdemes berakni őket a cat/images könyvtárba, úgy lehet nézegetni a (valódi!) fotókat is.

A jobb AI-t is érdemes feltennetek.

MLG: van expert Night Ops, de nem sok értelme van, elég egyel távolabb látni az ellennél. Ha szereted akkor Night+HH-t javaslok, de inkább HH expertet és sűrű lecsapdosást (majd fegyverelvételt ctrl-al). Csak Bull HH expert, Night-os ember meg sok van, és elég ha egy felderítő van a csapatban, ha az látja az ellent, te is tudod lőni.

Előzmény: MLG (304)
MLG Creative Commons License 2000.08.09 0 0 305
UCCSÓ HOZZÁSZÓLÁSOM EZ MA!
NEM REAGÁLTATOK HAVERJAIM, HOGY NEKTEK MENNYI VOLT A LEGTÖBB EGY SZEKTORBAN KIIRTOTT ELLENSÉG?
ÉS MELYIK A KEDVENC EMBERETEK / A CUSTOMON KÍVÜL PERSZE / ÉS MELYIK A KEDVENC FEGYVERETEK, KÜLDETÉSETEK, VÁROSOTOK???
ÍRJÁTOK MEG TÖKRE ÉRDEKEL.
NA SZIASZTOK, HOLNAP REGGEL NYOLCTÓL VAGYOK MEGINT, ÉS HA ESTEFELÉ VECSÉS FELŐL VELŐTRÁZÓ SIKOLYOKAT HALLANÁTOK NE IJEDJETEK MEG, MERT CSUPÁN ÉN VAGYOK, AMINT NYILVÁN GRUMMBA ÉRTEM!
AHOJ:
MLG Creative Commons License 2000.08.09 0 0 304
Sziasztok fiúk!

Köszi Norby a tippeket, én is erre gondoltam, hogy expert módban és normal gunos témában kezdem majd az új gamét, de persze ezt a mostanit úgyis befejezem már így, ahogy van / experienced, tons of guns / így legalább láttam, minden wepönt.
Úgyis a C-7 a rulez!

Szóval azt mondod, hogy szerváljak egy Hand to Handos pacákot és üssem az ellent a pajszerral, ha úgy adódik??? Mondjuk egy Night Ops-Hand to Handos Custom Merc megteszi vagy van Night Ops-ból expert és hagyjam a Hand to handot???

Köszi a netes tippeket is, remélem holnapra meg tudom csinálni helyet, ma meg úgyis lesz otthon nyersanyag a képekhez ehe-ehe. Már tudom is mi lesz a galéria neve: "Mészi Bácsi Mészárlásai" Egész este úgyis csak játszok, főleg, hogy a meccset se közvetíti a tévé.

Kwisatz Haderach!
No pont ez volt az a hely, ahol cumiztam én is! Ott ült bent Mike a füstben és engem is megpróbáltak megfingatni az L alakban lapuló csávók. De mivel pont előtte készítettem életemben először HMX-et, evidens volt, hogy ki is próbáltam. Ehe-ehe!

Hopp most jutott eszembe, még egy, ezzel a Cambriai SAm-mel kapcsolatos eset. Fölküldtem ezt a Repaer gyereket a tetőre, mondom megnézem már milyen kafa az a "On roof to hit bonus". Átkúszott a házikó nyugati oldalához és amikor felállt két csávót pillantott meg szorosan egymás mellett. Mondom hát ilyet kihagyni vétek, így nem lőttem inkább odavágtam egy krézi gránátot! Az egyik pacák csak olyan 30-at sebződött, a másik is ennyit, de ahogy hanyattvágta magát, még rárobbant valami és lehúzott még belőle 60-at!!! Bele is pusztult a csávó és én meg csak arra tudok gondolni, hogy egy akna lehetett a dologban.
Szerintetek???

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.08.09 0 0 303
Hali!
szépen beindult a topic :)

én Mike fiúval iszonyatosan sokat szopiztam, a középső területen lévő SAM ostrománál került elő, és a déli részen lévő barakba ette be a fene, két társával együtt, a gép rohadt intelligens volt, nem tudom emlékeztek-e, ott egy L alakú folyosó van, és az egyik sarkában van az ajtó, az egyik ellenfél az ajtóval szembe feküdt, a másik meg az ajtótól jobbra lévő folyosó végén levő saroknál, akárkivel, akárhogy próbáltam bemenni mindig lelőttek, mindig ők interruptoltak először, utáltam az egészet, a végén csak szerencsével sikerült bejutnom (meg azt hiszem rájuk robbantottam a falat :)) ), aztán persze bekapcsoltak a füstbombák, én ki a tetőre, és mikor kijött Mike akkor próbáltam leszedni, de így se sikerült elsőre, ideges is voltam miatta (mustárgázom nem volt, meg kék lövedékem se)

rühelltem a fickót

Előzmény: Norby (302)
Norby Creative Commons License 2000.08.09 0 0 302
4. Igen, a Hand to Hand-re gondoltam. Legjobb, ha expert, úgy crowbar-al 30-35-öt sebez (90 feletti STR-el), aminek a 4-5-szöröse az energia vesztés, az meg csak max.100 lehet, tehát egyből elfekszik a legjobb elit is, ugyanis ütésből semmit nem fog fel a páncél!
Sima HH skillel a sebzés 20 körül van, ami nem garantálja a kiütést elsőre, de azért kb. 70%, hogy sikerül.

3. Nehézségtől az ellenfelek száma függ. Normal Guns-nál egy csomó fegyvertípus nem lesz a játékban, konkrétan a freelancer táblázataiban az Opt. sorban O -val jelöltek.
Amúgy megint a Normal tetszik jobban, ugyanis szerintem nehezítésnek számít ezzel játszani, főleg az orosz patch esetén. MLG, ha újat kezdesz, szerintem tedd fel a patch-t. Ha valakinek nem tetszik a stat változás, akkor is érdemes feltenni, csak vissza kell rakni az eredeti ja2.exe-t (kipróbáltam). A grafikák és a hangok akkor is jobbak lesznek.

2. Mike keménysége abban áll, hogy G11-e van, meg minden tulajdonsága 99-es (a JAPE editorral néztem meg). De ő is legyűrhető a jól bevált taktikákkal.

1. Nézz meg pár ingyenes helyet (extra, nexus, ...), amelyik tetszik, azon regisztráld magad. Mindent meg tudsz csinálni web-en át, részletesen leírják, hogyan kell.

Előzmény: MLG (300)
MLG Creative Commons License 2000.08.09 0 0 301
Ahojj!
Amúgy tegnap voltam Aortába! Jó kis piff-puff volt ott! Már a mezőn megkezdődött, aztán csak lestem, mikor az embereim közé durrantottak gránátvetővel. Bejutottam az épületbe, ott is ért kis meglepi. Lelőttem egy elit spinkót, láttam, hogy critical, meg el is dőlt, mondom jól van hagyom, hadd döglődjék addig én körbenézek az épületben. Egyszer csak gong megszólal, máris interrupt, a csajkás felkel és lazán mellbe lőtte Dr. Q-t rocket riflével. Szegény dokimnak hiába volt 96%-os páncél védettsége, a lövettől egyből eldobott minden tárgyat a kezéből és ment le turkesztánba, utána meg jött is Kaszás Attila érte. Odalenn meg úgy kezdődött, hogy elgázosítottak, aztán beszorítottak valami raktárba. Nagy nehezen kivágtam magam a szorult helyzetből, bár Lacko álla igencsak lezuhant, amikor próbaképp kikukkantott az ajtón, mert öt elite csákó dekkolt kint és lézercélzójukat pont szegény Lacko homlokára irányították. Azé megúsztam valahogy.
Ma Grummba megyek este / az én és a játék ideje szerint is / és, ha minden jól megy talán már pénteken mehetek Meduna felé. Fenem a késem már nagyon arra a tetű k.rvára!
És közben alig várom, hogy elkezdhessem majd újra a gámot, Expert fokozaton. Csak még azt nem tudom, hogy tons of guns vagy normal módot válasszak mellé. Mi a különbség expertben? Valaki játszott már így? Help plíz!
Üdv: MLG the Midnight Stalker
MLG Creative Commons License 2000.08.09 0 0 300
Sziasztok!

Íjjj, annyi mesélnivalóm van, hogy asse tudom hol kezdjem. No mindegy, majd ahogy jön.
1.) Kezdem gyűjtögetni a képeket, jó kis mészárlások meg miegymás, csak mivel egy béna állat vagyok nemtom hogy kell ezt a netre feltenni. Ha valaki segítene ebben, akkor mindenki láthatná őket, ha nem marad a mél: mlg@index.hu
2.) Mike papáról is gondolom kéne szót ejteni. Amikor még csak olvasgattam a JA2 leírásokat, tippeket, fórumokat stb, már akkor be voltam rosálva Mike papától, mivel mindenhol úgy írták le, hogy kemény, mint a bakaf@sz. Hááát... Erre csak azt tudom reagálni, hogy most játszom ugye harmadjára a gamét, tehát eddig háromszor találkoztam vele. Egyszer a Cambriai SAM siténél, bent ült a füstben a ganéj, ekkor volt a legnehezebb kicsinálni, bár így sem volt megerőltető, aztán Grummban a fegyvergyárnál, legutóbb pedig Tixa jailnál volt, ott osont a kertek alatt. Ebből a háromból háromszor úgy kinyírtam, mint a papírkutyát sőt harmadszorra meg se nyikkant: "Akarsz még valamit köcsög, mielőtt megdöglesz?!" Kétszer Custom Merccel nyírtam ki, az emberem fel sem ismerte Mikét és nem is értékelte a halálát, viszont, amikor AIM-es pacák látja és öli meg mindig mondd valami frankót. pl: "Itt van Mike! Nekünk harangoztak!" "Hijj kinyírtam Mikét, ez már valami, amit el kell ismerni" vagy valami hasonlókat röfögnek.
3.) Kérdés!!! Hogyan viszonyul egymáshoz a nehézségi fok + normal guns/tons of guns mód a fegyverek tekintetében??? Valaki segítsen lécci!
1előre ennyi!

4.) Norby! A hozzászólásod utolsó sorát nem egészen értem, "Hand to Hand" skillre gondoltál???

Norby Creative Commons License 2000.08.08 0 0 299
kisgenyo:
A szövegelés szerintem is szuper, nem semmi mennyiség van belole. Külön tetszik a szeret/nem szeret redszer (úgy tudom ezért van a nevében a jagged szó).
Az elso rész játékmenetben izgalmas, a grafika viszont 320x200-as, ami enyhén pixeles a ja2 után. Ha ez nem zavar, akkor tudom ajánlani.
Beszerezni leginkább abandonware helyekrol lehet.
Hasonló új game-t nem tudok, régen az UFO volt ilyen jó. Esetleg ha anno nem láttad, próbáld ki a Laser Squad-ot, a körökre osztott harc bevezetojét.

Pedro 14:
A P90 fellelhetoségérol pár hete írtam ide. A Bloodcat Arena UBB fórumban találtam a legtöbb használható infót róla (a keresojébe írd be, hogy P90).
Itt egy kép Cat-tól (kattints rá):


Az interrupt szerintem is fontos, ezért jó magas szintű karakterekkel menni, amit vagy fejlesztéssel, vagy eleve magas szintű de mégis olcsó karakterrel lehet elérni (Len, Stephen, Cougar).

Érdemes fejleszteni a karakterek gyenge tulajdonságait, mivel azok a szintlépésbe is beszámítanak. Én egyszer Shank-ot alaposan túlterheltem (STR 35), kb. 450%-ra, majd elküldtem egy szomszéd (nem városbeli) mezőre. Ettől kapott +4 STR-t, és lépett egy szintet is! Igaz egy napig aludt utánna. :)
Gyakori bunyóval ennél gyorsabban is lehet erősödni, plusz ott a leütés - fegyverelvétel szuper kombó: extra lőszer hegyek, a fegyvereket eladva rengeteg plusz pénz, és +STR, DEX, ami a szintlépéshez is segít. Tudom ajánlani a HandHeld skill-es merceket.

Jó ez az orosz patch, a hangtompítós Commando nagyon rulez. :)

Előzmény: kisgenyo (292)
MLG Creative Commons License 2000.08.08 0 0 298
Helló Stein + többiek!

Nekem is volt egy tetőről leesős jelenetem és nálam is halott volt már a faszi. Ez velem a Drassen melletti SAM sitén esett meg, ahova fölülről érkeztem / Szkájrájdert kerestem éppen /. Átvágtam a kerítést, a SAMek mögött bújkálva kiirtottam mindenkit, aztán már csak egy fazon maradt a tápolós ház / ebben vannak a ládák / tetején. Sikerült vérveszteség nélkül megközelítenem, oszt adtam neki, ahogy közelre, túlerővel szoktam: Célzás nélkül fejre.
Vártam hogy a már ismert módon majd szétrobban a feje, de nem ez történt, hanem a végső lövetnél ez a csákó is lezuhant a tetőről.

Amúgy ha már ennél a helynél tartok, megemlítem, hogy nálam eddig három játékból háromszor megtörtént, hogy amikor ezt a SAM-et elfoglaltam, jött egy mindig öt elit hapekból álló alakulat visszavágni. Hehe, harmadikra úgy kaptam el őket, hogy az embereimmel bevonultam a ládás szobába, de előtte a talált aknákat felhasználtam. Pont a ház bejáratához tettem őket, majd kettőt lőttem a levegőbe azt' tűnés a belső szobába. Ott kushadok bent, hallom ám, hogy az aknák működésbe léptek, hehehe. Meg is volt az eredménye, egyik csávó nem jutott be élve a második meg már poorként jelent meg, a maradék három ugyan nem sebesült, de sok esélye nem volt a lesipuskával szemben. Bár az egyik interruptolt, szegény Dr. Q kapott egyet a seggébe, meg is jegyezte, hogy "nem fogok félni a haláltól, ha végül találkozom majd vele", szóval ennek meg egyenesen örültem, mert ebből is látszott, hogy milyen reális a porgi, egy tapasztalt elit akkor is interruptolhat, ha ő lép a zöldfülűek puskája elé. / Ne feledjük ez még Drassen környékin vót, átlag 3. szintú muksókkal / No ennyi!

Stein_ Creative Commons License 2000.08.08 0 0 297
Hello!

Macskacicókkal nekem is voltak eseteim. Az egyik például Alma mellet, a táboruk felé menet. Belépek a szektorba, látom enemi meg minden. Gugolás, lopakodás, meg camo fel és máris jön a macskák köre. Na, gondoltam, akkor ezek jól ellesznek és lőn. Pufogtatás, halálhörgés, morgás meg minden. Néhány kósza ember a sarokba tévedt kissé megtépázva, de azokat sunyi módon lelőttem. Így a vége az lett, hogy kábé két embert öltem meg (asszem olyan 10ből), a többit a macskák nyírták ki. Persze macska már nem maradt a végére (lehet, hogy leléptek), úgyhogy könnyű csata volt.
Kár, hogy amikor az ellen csak úgy sétálgat a városok körül, nem támadják meg őket a maccsok. Szép is lenne, ha a tíz fős brigád egyszer csak kettőre fogyatkozna :)
Ha már realitás, az én kedvenc jelenetem az volt, amikor egyszer a tetőről leesett egy ember. Földetéréskor sebződött vagy 160at, pedig már halott volt :)
A késelést nagyon szereti a gép. Megesett velem, hogy a közelben álló ellen nem rámlőtt, hanem mellémgugolt és elkezdett hadonászni a bicskájával. Én ezt egy rövid sorozattal szoktam honorálni...

MLG Creative Commons License 2000.08.08 0 0 296
Megint van egy kis üres időm, gondoltam elmesélem már, hogy milyen kalandom volt a múltkor.
Úton voltam valahova, ám az egyik szektornál Dr. Q megszólalt, hogy "gonoszok" állnak az utunkba.
Nosza lessük meg őket. Beléptem de még időm sem volt a szokásos / squad on stealth, squad crouch, betárazás, védőital, cigaretta / előkészületek megtételére, mert már is megjelent a a piros csík a képernyő tetején mondván. "BLOODCATS TURN" Íjj báz! Mondom nem sámli, nemcsak ellen van, hanem még vércicuk is. Kettő egyből rám mozdult, ezeket simán elintéztem / sajna nem volt nálam kék lőszer, pedig ezzel szemmel láthatóan nagyobb sebzést lehet elérni a dögöknél / aztán felbukkant az ellen is, épp a fák között lődörögtek. Aztán egyszercsak hallok valamiféle vércicu morgást, harapást, meg emberi jajgatásokat. Hehe, a kis dögök megtámadták az ellent is. Gondoltam, itt nem sok dógom lesz, megvárom míg a cicuk megeszik az ellent, aztán meg én a cicukat. Sajna az ellenfél hamar észbe kapott és hallottam a puskáik hangját, meg a vércicuk nyivákolását. Mindegy arra jó vót a dolog, hogy észrevétlen közelebb kússzak. Mék közelebb, látom is az ellent, de a vércicukat is. Hasra vágtam magam, de az ellen faszi nem vett észre, mivel pont akkor rontott rá hátulról egy macsesz. Ami ezután jött nagyon nevetséges volt. A faszi megfordult és elkezdte késsel szabdalni a vércicut. Ahi-ahi, kábé kétszer találta el, akkor is olyan 10-15-öket sebzett, a cicu meg szépen, komotósan, módszeresen bemosott kettőt az ipsének, az egyből lement criticalba, a cicu pedig szépen megharapgálta. Ezek után még kinyírtam néhány cicut, meg az utamba tántorgott még két-három critical, wounded csávó, / ezek is a macskákkal küzdöttek / azokat könnyedén elintéztem. Lényeg a lényeg, hogy ez is a játék egyik nagy királysága, tele váratlan dolgokkal, reális dolgokkal. ÚÚÚÚÚÚÚÚ DE ADOTT EZ A GÁM!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!